|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:27 pm
Duzo spamerow, osob co nei przestrzegaja regulaminu i takich co sie bawic nie umieja nic dziwnego ze Opcy wysiadl neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:27 pm
Sei chan Aidanna byla taka akcja? to mnie przy tym nie bylo xp Byla tylko ze kupe czasu temu, a jak chcesz mozemy sobie zapolowac na osoby z gildii xd no ale nawet nie ma na kogo... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:28 pm
Autark *patrzy nerwowo na oprozniany dzbanek z soczkiem* hmm... to ja ide zrobic jeszcze mrgreen cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly a tooo... tez mamy mrgreen hmmm... *rozglada sie* o ile dobrze pamietam... *podchodzi do obrazu golych kobiet i odsowa go* jest cool xd *wyciaga z tajnej skrytki rozne trunki* co podac?? heart siwuche whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:29 pm
Marlly Autark *patrzy nerwowo na oprozniany dzbanek z soczkiem* hmm... to ja ide zrobic jeszcze mrgreen cool ok whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Sei chan Aidanna byla taka akcja? to mnie przy tym nie bylo xp Byla tylko ze kupe czasu temu, a jak chcesz mozemy sobie zapolowac na osoby z gildii xd no ale nawet nie ma na kogo... sweatdrop Jak to nei ma na kogo*Rozglada sie po sali*Jest sporo osob xd *Wyciaga wielkie pudlo z pokebollami* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Marlly prosze prosze... *dolewa whee * ciesze sie ze Ci smakuje heart Nawet bardzo whee dziekuje. 666whore666: maruda xp nie, nigdy w zyciu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:30 pm
Sei chan Aidanna Sei chan Aidanna byla taka akcja? to mnie przy tym nie bylo xp Byla tylko ze kupe czasu temu, a jak chcesz mozemy sobie zapolowac na osoby z gildii xd no ale nawet nie ma na kogo... sweatdrop Jak to nei ma na kogo*Rozglada sie po sali*Jest sporo osob xd *Wyciaga wielkie pudlo z pokebollami* twisted *bierze jednego pokeballa* to jak to bylo... trzeba najpierw oslabic i pozniej wpakowac w to to xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Duzo spamerow, osob co nei przestrzegaja regulaminu i takich co sie bawic nie umieja nic dziwnego ze Opcy wysiadl neutral Njubow (chodzi mi o tych...no...widaomo), klotliwych ludzi z kompleksami i nadmiarem ambicji... to juz nie to samo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polewa heart ninja a tak szczerze to nie pilam tego jeszcze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:32 pm
Delein Sei chan Duzo spamerow, osob co nei przestrzegaja regulaminu i takich co sie bawic nie umieja nic dziwnego ze Opcy wysiadl neutral Njubow (chodzi mi o tych...no...widaomo), klotliwych ludzi z kompleksami i nadmiarem ambicji... to juz nie to samo... kiedys to sie nienadarzalo za postami i wigole fajna atmosfera panowala... a teraz... pustki czesto swieca... nudno... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:32 pm
Marlly polewa heart ninja a tak szczerze to nie pilam tego jeszcze blaugh a ja nalogowo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:33 pm
Delein Sei chan Duzo spamerow, osob co nei przestrzegaja regulaminu i takich co sie bawic nie umieja nic dziwnego ze Opcy wysiadl neutral Njubow (chodzi mi o tych...no...widaomo), klotliwych ludzi z kompleksami i nadmiarem ambicji... to juz nie to samo... i dodatkowo w wielu przypadkach bez wyobrazni i jeczacych jaka to gildia jest be i fe... kuuurcze... w sumie jakby nie bylo tez jestem w pewnym sensie njubiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|