|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:19 pm
jaknie ze nie to dobrze whee Soczku? *podaje kubek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:20 pm
Autark Marlly Irinn *przytuuuuuuuuula* 4laugh blaugh dosc tego podlizywania sie Opcemu xp jeszcze sie chlopak zamknie w sobie albo cos w tym stylu xd i co wtedy bedzie? blaugh whee ja tylko chcialam mu ego troche podbudowac... xd xp Moge jeszcze troszke soczku? whee prosze prosze... *dolewa whee * ciesze sie ze Ci smakuje heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark jaknie ze nie to dobrze whee Soczku? *podaje kubek* wole mocniejsze trunki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna uooo matko... wariatka xd Irinn: stanie sie ze opcy zmieni sie w pokemona... ach... brak mi tego rofl Telender: ja Cie pamietam xd Polowania na pokemy?? To bylo calkiem ciekawe, ktorys z chlopakow zlapal nawet Asha xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:22 pm
Marlly Autark Marlly Irinn *przytuuuuuuuuula* 4laugh blaugh dosc tego podlizywania sie Opcemu xp jeszcze sie chlopak zamknie w sobie albo cos w tym stylu xd i co wtedy bedzie? blaugh whee ja tylko chcialam mu ego troche podbudowac... xd xp Moge jeszcze troszke soczku? whee prosze prosze... *dolewa whee * ciesze sie ze Ci smakuje heart eeeej ja tez chce crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:22 pm
Sei chan Aidanna uooo matko... wariatka xd Irinn: stanie sie ze opcy zmieni sie w pokemona... ach... brak mi tego rofl Telender: ja Cie pamietam xd Polowania na pokemy?? To bylo calkiem ciekawe, ktorys z chlopakow zlapal nawet Asha xd xd byla taka akcja? to mnie przy tym nie bylo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:23 pm
*otwiera swoj miod pitny* *pociaga z butelki* O Bogowie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a tooo... tez mamy mrgreen hmmm... *rozglada sie* o ile dobrze pamietam... *podchodzi do obrazu golych kobiet i odsowa go* jest cool xd *wyciaga z tajnej skrytki rozne trunki* co podac?? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly prosze prosze... *dolewa whee * ciesze sie ze Ci smakuje heart Nawet bardzo whee dziekuje. 666whore666: maruda xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Aidanna juz nie crying wypisal sie... i tylko czasami jego alterego nas odwiedza ninja *wzdych* Dziwisz mu sie V.v... A co sie stanelo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:24 pm
Irinn eeeej ja tez chce crying xd prosze czestuj sie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Sei chan Aidanna uooo matko... wariatka xd Irinn: stanie sie ze opcy zmieni sie w pokemona... ach... brak mi tego rofl Telender: ja Cie pamietam xd Polowania na pokemy?? To bylo calkiem ciekawe, ktorys z chlopakow zlapal nawet Asha xd xd byla taka akcja? to mnie przy tym nie bylo xp no popatrz... mnie tez xp przy odrobinie checi mozna zlapac wszyyyystko (no mozna miec tez niechec ewentualnie xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna byla taka akcja? to mnie przy tym nie bylo xp Byla tylko ze kupe czasu temu, a jak chcesz mozemy sobie zapolowac na osoby z gildii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:25 pm
Marlly Irinn eeeej ja tez chce crying xd prosze czestuj sie heart *patrzy nerwowo na oprozniany dzbanek z soczkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:26 pm
Telandrel Delein Aidanna juz nie crying wypisal sie... i tylko czasami jego alterego nas odwiedza ninja *wzdych* Dziwisz mu sie V.v... A co sie stanelo? Ogolny stan gildii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|