|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:13 pm
666whore666 Telandrel Witaj
A i jeszcze szukam pomyslu na inwestycje.....mnie witasz czy nie mnie? bo jakos tak nie pod chmurkami piszesz Ciebie ciebie - hyrhyr nie wyrabiame sie - dawno nie bylem - zreszta tamta chmurka juz poprwiona.. Ze Zniklo to Sei Jeeszcze raz czoelm .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna 666whore666 Aidanna 666whore666 Dziendobry, jestem tu nowo przybyla ninja witaj ^.^ Jestem Aidi ale czasem do mnie Rodzyn mowia xd a do mnie trusia, bo mam trusiewicz na nazwisko, czemu rodzyn? no bo mnie Opcy tak nazwal... i tak juz zostalo... 4laugh wow eek Aid ale masz fryzure fajną blaugh eee... Whore my sie chyba nie znamy - Irinn jestem ( ewentualnie jak tam kto chce skracac/wydluzac itepe xd ) *podaje łapke i dyga*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
666whore666 kto to opcy? confused tutajszy? opcus kochana morda nasza buc wspanialy etc... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
666whore666 no to jednak dobrze pamietam to zabrzmialo ... chyba mnie nie polubisz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:14 pm
Aidanna szkoda ze nie bywasz tutaj czesciej ale nauka wazniejsza ^^ xp Nyo zwłaszcza jak sie ma fakultety z chemi, biologi i fizy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:15 pm
666whore666 Aidanna 666whore666 Aidanna 666whore666 Dziendobry, jestem tu nowo przybyla ninja witaj ^.^ Jestem Aidi ale czasem do mnie Rodzyn mowia xd a do mnie trusia, bo mam trusiewicz na nazwisko, czemu rodzyn? no bo mnie Opcy tak nazwal... i tak juz zostalo... 4laugh kto to opcy? confused tutajszy? juz nie crying wypisal sie... i tylko czasami jego alterego nas odwiedza ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:15 pm
Marlly Irinn taaa xd tez sie ciesze ze Cie widze xd xp 4laugh mrgreen *przytuuuuuuuuula* 4laugh blaugh dosc tego podlizywania sie Opcemu xp jeszcze sie chlopak zamknie w sobie albo cos w tym stylu xd i co wtedy bedzie? blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:17 pm
Telandrel 666whore666 Telandrel Witaj
A i jeszcze szukam pomyslu na inwestycje.....mnie witasz czy nie mnie? bo jakos tak nie pod chmurkami piszesz Ciebie ciebie - hyrhyr nie wyrabiame sie - dawno nie bylem - zreszta tamta chmurka juz poprwiona..quote]no a ja tu swierzo jestem mrgreen Delein nio to fajno Irinnmilo poznac Autark nie no czemu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:17 pm
Irinn *przytuuuuuuuuula* 4laugh blaugh dosc tego podlizywania sie Opcemu xp jeszcze sie chlopak zamknie w sobie albo cos w tym stylu xd i co wtedy bedzie? blaugh whee ja tylko chcialam mu ego troche podbudowac... xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:18 pm
Aidanna juz nie crying wypisal sie... i tylko czasami jego alterego nas odwiedza ninja *wzdych* Dziwisz mu sie V.v...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Aidanna szkoda ze nie bywasz tutaj czesciej ale nauka wazniejsza ^^ xp Nyo zwłaszcza jak sie ma fakultety z chemi, biologi i fizy gonk uooo matko... wariatka xd Irinn: stanie sie ze opcy zmieni sie w pokemona... ach... brak mi tego rofl Telender: ja Cie pamietam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel Ciebie ciebie - hyrhyr nie wyrabiame sie - dawno nie bylem - zreszta tamta chmurka juz poprwiona.. Ze Zniklo to Sei Jeeszcze raz czoelm ..... Ja pamietam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Irinn *przytuuuuuuuuula* 4laugh blaugh dosc tego podlizywania sie Opcemu xp jeszcze sie chlopak zamknie w sobie albo cos w tym stylu xd i co wtedy bedzie? blaugh whee ja tylko chcialam mu ego troche podbudowac... xd xp Moge jeszcze troszke soczku? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|