|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:54 am
tak teraz jest fajnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:55 am
Karnaaa Nightcatt Karnaaa Nightcatt trzeba oszczęcać co nie ? Ale dla własnego dobra chyba w końcu zmienie fryzure sweatdrop popieram,wygladasz teraz jak słodka idiotka sweatdrop lepiej ?? mrgreen wkoncu 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:56 am
Nightcatt Marlly Marlly wiec niech nightcatt podaruje Ci serducho xd bedziesz nosic to od niej a nie od ''Pani Od Serca'' rofl rofl rofl nich idzie do pani serca kobieta sweatdrop to wracaj do meza crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:57 am
Marlly tak teraz jest fajnie mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:58 am
Nightcatt Karnaaa Nightcatt Karnaaa Nightcatt trzeba oszczęcać co nie ? Ale dla własnego dobra chyba w końcu zmienie fryzure sweatdrop popieram,wygladasz teraz jak słodka idiotka sweatdrop lepiej ?? mrgreen wkoncu 4laugh no wiesz ...... szczotke znalazłam to sie uczesałam twisted mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 11:00 am
ale ja zabieram Oskalka crying domek mozesz sobie zatrzymac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YO!! *wskakuje do pokoju robiac ataki jak w tekkenie* xd Hiyaaa!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark ale ja zabieram Oskalka crying domek mozesz sobie zatrzymac crying nic nie zabierasz,nie masz mnie to nic nie masz scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 11:03 am
Nightcatt Autark ale ja zabieram Oskalka crying domek mozesz sobie zatrzymac crying nic nie zabierasz,nie masz mnie to nic nie masz scream chcesz czekoladki? cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 11:03 am
Autark Nightcatt Autark ale ja zabieram Oskalka crying domek mozesz sobie zatrzymac crying nic nie zabierasz,nie masz mnie to nic nie masz scream chcesz czekoladki? cry nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 11:04 am
a co tu za klutnie som? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 11:05 am
Aidanna a co tu za klutnie som? ninja malzenskie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 11:06 am
Nightcatt Autark Nightcatt Autark ale ja zabieram Oskalka crying domek mozesz sobie zatrzymac crying nic nie zabierasz,nie masz mnie to nic nie masz scream chcesz czekoladki? cry nie *podaje kwiatka* prosze sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|