|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:30 am
Autark Marlly Autark w koncu choc jedna rozumie, dziekuje whee nie za ma co xp jakby nie bylo za co to bym nie dziekowal xp pod lozeczko heh lozko wolne a on pod lozkiem scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:31 am
Karnaaa Nightcatt cozzesz Ty dziecko ze soba zrobila rolleyes ojej no nie czesałam sie blaugh makabra ale objetosc wieksza rozumiem sunsilk wieksza objetosc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:31 am
Nightcatt pod lozeczko heh lozko wolne a on pod lozkiem scream tak to do niczego nie dojdziecie... jedynym lekarstwem jest milosc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:32 am
Marlly Nightcatt pod lozeczko heh lozko wolne a on pod lozkiem scream tak to do niczego nie dojdziecie... jedynym lekarstwem jest milosc xd nie widzisz jak emanuje z nas milosc? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:33 am
Autark jakby nie bylo za co to bym nie dziekowal xp mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:33 am
Nightcatt Marlly Nightcatt pod lozeczko heh lozko wolne a on pod lozkiem scream tak to do niczego nie dojdziecie... jedynym lekarstwem jest milosc xd nie widzisz jak emanuje z nas milosc? xd no wlasnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:34 am
Nightcatt Karnaaa Nightcatt cozzesz Ty dziecko ze soba zrobila rolleyes ojej no nie czesałam sie blaugh makabra ale objetosc wieksza rozumiem sunsilk wieksza objetosc xd coś ty kase na takie rzeczy tracić ? rolleyes (nie myłam przez miesiąc i taki skutek blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Nightcatt Marlly Nightcatt pod lozeczko heh lozko wolne a on pod lozkiem scream tak to do niczego nie dojdziecie... jedynym lekarstwem jest milosc xd nie widzisz jak emanuje z nas milosc? xd no wlasnie 3nodding kochana moja wierna milosci 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt nie widzisz jak emanuje z nas milosc? xd no moze troszke z tej strony... no ale tu to wcale a wcale mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:35 am
Karnaaa Nightcatt Karnaaa Nightcatt cozzesz Ty dziecko ze soba zrobila rolleyes ojej no nie czesałam sie blaugh makabra ale objetosc wieksza rozumiem sunsilk wieksza objetosc xd coś ty kase na takie rzeczy tracić ? rolleyes (nie myłam przez miesiąc i taki skutek blaugh ) rozumiem ze w ten sposob rowniez darmowe perfumy zyskałas xd same feromony xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:36 am
Marlly Nightcatt nie widzisz jak emanuje z nas milosc? xd no moze troszke z tej strony... no ale tu to wcale a wcale mrgreen Bocianeczku stan rzesz z mej prawej strony rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:37 am
Nightcatt trzeba oszczęcać co nie ? Ale dla własnego dobra chyba w końcu zmienie fryzure sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:38 am
Nightcatt Marlly Nightcatt nie widzisz jak emanuje z nas milosc? xd no moze troszke z tej strony... no ale tu to wcale a wcale mrgreen Bocianeczku stan rzesz z mej prawej strony rofl *podchodzi z prawej strony*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:39 am
Autark Nightcatt Marlly Nightcatt nie widzisz jak emanuje z nas milosc? xd no moze troszke z tej strony... no ale tu to wcale a wcale mrgreen Bocianeczku stan rzesz z mej prawej strony rofl *podchodzi z prawej strony* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:40 am
Autark *podchodzi z prawej strony* no teraz lepiej... tak... duzo lepiej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|