|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:17 am
siemka xd bo mnie zdradzasz po kontach z jakas darowczynia serc,spij sobie znia scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:19 am
Nightcatt siemka xd bo mnie zdradzasz po kontach z jakas darowczynia serc,spij sobie znia scream wylacze grzejniki w pokoju, bedziesz musiala zejsc pod lozko xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt siemka xd bo mnie zdradzasz po kontach z jakas darowczynia serc,spij sobie znia scream po co te klutnie... moze jakis kompromis sie znajdzie xd <--trojkacik?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:21 am
Marlly Nightcatt siemka xd bo mnie zdradzasz po kontach z jakas darowczynia serc,spij sobie znia scream po co te klutnie... moze jakis kompromis sie znajdzie xd <--trojkacik? w koncu choc jedna rozumie, dziekuje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:24 am
Autark Marlly Nightcatt siemka xd bo mnie zdradzasz po kontach z jakas darowczynia serc,spij sobie znia scream po co te klutnie... moze jakis kompromis sie znajdzie xd <--trojkacik? w koncu choc jedna rozumie, dziekuje whee nie jestem bisexualna i nie lubie sie dzielic xd wszystko jest mooooje twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:25 am
cozzesz Ty dziecko ze soba zrobila rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:26 am
Autark w koncu choc jedna rozumie, dziekuje whee nie za ma co xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt Autark Marlly Nightcatt siemka xd bo mnie zdradzasz po kontach z jakas darowczynia serc,spij sobie znia scream po co te klutnie... moze jakis kompromis sie znajdzie xd <--trojkacik? w koncu choc jedna rozumie, dziekuje whee nie jestem bisexualna i nie lubie sie dzielic xd wszystko jest mooooje twisted to chodz pod lozeczko redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt cozzesz Ty dziecko ze soba zrobila rolleyes ojej no nie czesaĆam sie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:27 am
Marlly Autark w koncu choc jedna rozumie, dziekuje whee nie za ma co xp jakby nie bylo za co to bym nie dziekowal xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:30 am
Nightcatt nie jestem bisexualna i nie lubie sie dzielic xd wszystko jest mooooje twisted @ autark: hmmm... spojrz na nia... ona jest chyba w stanie zastapic trojkacik blaugh xp przynajmniej tak wyglada whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|