|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 9:44 am
Autark No to jak juz tak jestesmy to ja biore ta z ciasta czosnkowego i z boczkiem mrgreen Boczek bierz, ale ciasta czosnkowego mi troche zostaw...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 9:45 am
>wychodzi z jednego pomieszczenia ciagnac za soba worek, czarny plastykowy worek na trupa< psik >Ponuro rozglada sie po okolicy, zamyka za soba drzwi i dalej ciagnie worek przez środek pokoju< >worek ciagnienty zostawia za soba mokry ślad na drewnianej podlodze, cos sie w nim jeszcze porusza< Kusza >kopie worek kilka razy i wyciaga go na zewnatrzsz, nastepnia wpychajac do owczesnie wykopanego dołu<
Kuna, >Wali szpadlem w worek a nastepnie przysypuje ogłuszona dorbe zmrorzona ziemia<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 9:50 am
BeeWolf_san >wychodzi z jednego pomieszczenia ciagnac za soba worek, czarny plastykowy worek na trupa< psik >Ponuro rozglada sie po okolicy, zamyka za soba drzwi i dalej ciagnie worek przez środek pokoju< >worek ciagnienty zostawia za soba mokry ślad na drewnianej podlodze, cos sie w nim jeszcze porusza< Kusza >kopie worek kilka razy i wyciaga go na zewnatrzsz, nastepnia wpychajac do owczesnie wykopanego dołu< Kuna, >Wali szpadlem w worek a nastepnie przysypuje ogłuszona dorbe zmrorzona ziemia< Zawsze chcialam miec taki worek na trupa. Bylaby z niego ladna tapeta do pokoju mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 9:52 am
BeeWolf_san >wychodzi z jednego pomieszczenia ciagnac za soba worek, czarny plastykowy worek na trupa< psik >Ponuro rozglada sie po okolicy, zamyka za soba drzwi i dalej ciagnie worek przez środek pokoju< >worek ciagnienty zostawia za soba mokry ślad na drewnianej podlodze, cos sie w nim jeszcze porusza< Kusza >kopie worek kilka razy i wyciaga go na zewnatrzsz, nastepnia wpychajac do owczesnie wykopanego dołu< Kuna, >Wali szpadlem w worek a nastepnie przysypuje ogłuszona dorbe zmrorzona ziemia< ninja ktos ma kiepski dzien chyba ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 9:58 am
Kaplanka Meteorytu Autark No to jak juz tak jestesmy to ja biore ta z ciasta czosnkowego i z boczkiem mrgreen Boczek bierz, ale ciasta czosnkowego mi troche zostaw... nie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:03 am
Autark Kaplanka Meteorytu Autark No to jak juz tak jestesmy to ja biore ta z ciasta czosnkowego i z boczkiem mrgreen Boczek bierz, ale ciasta czosnkowego mi troche zostaw... nie xp a te serca to tak dla mnie nosisz i nosisz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:06 am
Nightcatt Autark Kaplanka Meteorytu Autark No to jak juz tak jestesmy to ja biore ta z ciasta czosnkowego i z boczkiem mrgreen Boczek bierz, ale ciasta czosnkowego mi troche zostaw... nie xp a te serca to tak dla mnie nosisz i nosisz xd nie xp dostalem je redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:10 am
Autark Kaplanka Meteorytu Autark No to jak juz tak jestesmy to ja biore ta z ciasta czosnkowego i z boczkiem mrgreen Boczek bierz, ale ciasta czosnkowego mi troche zostaw... nie xp Oz Ty! Skubany! No dobra, niech Ci bedzie. Ja tu mam caly sloik Nutelli dla siebie mrgreen A poza tym i tak ide sobie. Musze pomeczyc skrzypce... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:11 am
Kobiecie nie mowi sie nie,dzis spisz sam scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:12 am
Nightcatt Kobiecie nie mowi sie nie,dzis spisz sam scream znowu pod lozkiem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:13 am
Autark Nightcatt Kobiecie nie mowi sie nie,dzis spisz sam scream znowu pod lozkiem crying rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:14 am
Nightcatt Autark Nightcatt Kobiecie nie mowi sie nie,dzis spisz sam scream znowu pod lozkiem crying rolleyes znowu zabiore kolderke 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:15 am
Autark Nightcatt Autark Nightcatt Kobiecie nie mowi sie nie,dzis spisz sam scream znowu pod lozkiem crying rolleyes znowu zabiore kolderke 4laugh to nic nie da
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:16 am
Nightcatt Autark Nightcatt Autark Nightcatt Kobiecie nie mowi sie nie,dzis spisz sam scream znowu pod lozkiem crying rolleyes znowu zabiore kolderke 4laugh to nic nie da dlaczego? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|