|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:26 am
Kimagure-chan PO jest zabujcze 4laugh heart ja chcem do liceum! whee heart heart hej wszystkim... PO... targedia xd nudne to takie... kiedys PO bylo fajniejsze... chodzilo sie na strzlnice i wogole a teraz ... pff...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:32 am
Aidanna Kimagure-chan PO jest zabujcze 4laugh heart ja chcem do liceum! whee heart heart hej wszystkim... PO... targedia xd nudne to takie... kiedys PO bylo fajniejsze... chodzilo sie na strzlnice i wogole a teraz ... pff... ninja nie wiem juz nie pamietam PO ale bylismy na strzelnicy mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:33 am
Twisted_Exile Aidanna Kimagure-chan PO jest zabujcze 4laugh heart ja chcem do liceum! whee heart heart hej wszystkim... PO... targedia xd nudne to takie... kiedys PO bylo fajniejsze... chodzilo sie na strzlnice i wogole a teraz ... pff... ninja nie wiem juz nie pamietam PO ale bylismy na strzelnicy mrgreen twisted ninja szczesciara... rofl ja to mam pistolet w domu... tylko naboi ni mam xp a pozwolenie to moglabym sobie zalatwic ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:35 am
Aidanna szczesciara... rofl ja to mam pistolet w domu... tylko naboi ni mam xp a pozwolenie to moglabym sobie zalatwic ninja ninja a nie macie gdzies w poblizu jakiejs strzelnicy?...ale wiesz zeby dostac pozwolenie trzeba przejsc badanie psychiatryczne(chyba) rofl rofl rofl (to nie jest w zadnym wypadk u podjazd xp ) ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:40 am
Twisted_Exile Aidanna szczesciara... rofl ja to mam pistolet w domu... tylko naboi ni mam xp a pozwolenie to moglabym sobie zalatwic ninja ninja a nie macie gdzies w poblizu jakiejs strzelnicy?...ale wiesz zeby dostac pozwolenie trzeba przejsc badanie psychiatryczne(chyba) rofl rofl rofl (to nie jest w zadnym wypadk u podjazd xp ) ninja twisted ja mam piec krokow do klubu strzeleckiego xp ale mnie by nie wpuscili... wariatki takij xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:41 am
Aidanna Twisted_Exile Aidanna szczesciara... rofl ja to mam pistolet w domu... tylko naboi ni mam xp a pozwolenie to moglabym sobie zalatwic ninja ninja a nie macie gdzies w poblizu jakiejs strzelnicy?...ale wiesz zeby dostac pozwolenie trzeba przejsc badanie psychiatryczne(chyba) rofl rofl rofl (to nie jest w zadnym wypadk u podjazd xp ) ninja twisted ja mam piec krokow do klubu strzeleckiego xp ale mnie by nie wpuscili... wariatki takij xp ninja to powinniscie miec w programie wizyte w strzelnicy... whatever i tak to nic ciekawego ta strzelnica rofl mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:45 am
Twisted_Exile Aidanna Twisted_Exile Aidanna szczesciara... rofl ja to mam pistolet w domu... tylko naboi ni mam xp a pozwolenie to moglabym sobie zalatwic ninja ninja a nie macie gdzies w poblizu jakiejs strzelnicy?...ale wiesz zeby dostac pozwolenie trzeba przejsc badanie psychiatryczne(chyba) rofl rofl rofl (to nie jest w zadnym wypadk u podjazd xp ) ninja twisted ja mam piec krokow do klubu strzeleckiego xp ale mnie by nie wpuscili... wariatki takij xp ninja to powinniscie miec w programie wizyte w strzelnicy... whatever i tak to nic ciekawego ta strzelnica rofl mrgreen twisted ninja nie wiem... nigdy nie bylam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:54 am
A ja na PO dzis mialam o epilepsji... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 8:00 am
EvilYuki A ja na PO dzis mialam o epilepsji... 3nodding ja mialam wczoraj xp i dowiedzialam sie ze przed feriami pisai kartkowke z otwartymi ksiazkami a ja bede musiala sie nauczyc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 8:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 8:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 8:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 8:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 8:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 8:17 am
witam 3nodding no kurcze, niech kupia ode mnie te smiecie, to sobie collar kupie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|