|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 8:42 am
wired_00 moge kogoś rawie zabić przz przypadek???? tak dla ... zabawy twisted no chodz zabijemu zer0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 8:43 am
Ntsumi_Aya wired_00 no co z tą przemocą *zawiedziona* eh..*podnosi się ał co ja mam na głowie...takie czerwone?? eek a jak chcesz przemoc to możemy zer0 posiekać*pogaje big młotek* uuuu , sliczne , , to młoteczek czy siekierka?? chętnie kogoś posiekam , buha ha ha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 8:43 am
Falcone Labudziak dobra..nie ma co -_- ide chyba sobie.. jakoś nie mam z kim, i oczym pogadać....... eehh.....zara mykam -_- nie idz zostan............ ale..... po co -_- ejj słyszeliście? LOVE HINA 5t. w Październiku, a VGA 11t w listopadzie -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 8:44 am
Lethiel *wychyla sie spod fotelika* skończyliscie ??? *spogląda na plonacego herubinka* eek *chowa sie spowrotem* gonk gonk gonk NIe jeszcze nie!!! HAHA!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Rozkłada koc i się na nim kładzie*Nyu^ ^*Zadowolona macha ogonkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak ale..... po co -_- ejj słyszeliście? LOVE HINA 5t. w Październiku, a VGA 11t w listopadzie -_- nie rozumiec twój jezyk [ KRzyczy do ucha] .. Powiec po Ludzki jezyk !!!! Wytłumaczysz mi swoj jezyk bo nie rozumieć ja !!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_00 Ntsumi_Aya wired_00 no co z tą przemocą *zawiedziona* eh..*podnosi się ał co ja mam na głowie...takie czerwone?? eek a jak chcesz przemoc to możemy zer0 posiekać*pogaje big młotek* uuuu , sliczne , , to młoteczek czy siekierka?? chętnie kogoś posiekam , buha ha ha nie patrz tak na mnie -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 8:46 am
Labudziak wired_00 Ntsumi_Aya wired_00 no co z tą przemocą *zawiedziona* eh..*podnosi się ał co ja mam na głowie...takie czerwone?? eek a jak chcesz przemoc to możemy zer0 posiekać*pogaje big młotek* uuuu , sliczne , , to młoteczek czy siekierka?? chętnie kogoś posiekam , buha ha ha nie patrz tak na mnie -_- zależy co wolisz...no to może na zer0?? chętnie go posiekam!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak wired_00 Ntsumi_Aya wired_00 no co z tą przemocą *zawiedziona* eh..*podnosi się ał co ja mam na głowie...takie czerwone?? eek a jak chcesz przemoc to możemy zer0 posiekać*pogaje big młotek* uuuu , sliczne , , to młoteczek czy siekierka?? chętnie kogoś posiekam , buha ha ha nie patrz tak na mnie -_- wlepia w labudziaka swoj wzrok *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 8:47 am
Ntsumi_Aya Labudziak wired_00 Ntsumi_Aya wired_00 no co z tą przemocą *zawiedziona* eh..*podnosi się ał co ja mam na głowie...takie czerwone?? eek a jak chcesz przemoc to możemy zer0 posiekać*pogaje big młotek* uuuu , sliczne , , to młoteczek czy siekierka?? chętnie kogoś posiekam , buha ha ha nie patrz tak na mnie -_- zależy co wolisz...no to może na zer0?? chętnie go posiekam!!!!!!!! tak tak tak , posiekac posiekac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 8:48 am
Witam was. Widze, że się świetnie bawicie, ale ja trochę nie w temacie. *Wciska sie obok Lethiel* Posłucham o czym sobie gadacie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 8:48 am
wired_00 Ntsumi_Aya Labudziak wired_00 Ntsumi_Aya wired_00 no co z tą przemocą *zawiedziona* eh..*podnosi się ał co ja mam na głowie...takie czerwone?? eek a jak chcesz przemoc to możemy zer0 posiekać*pogaje big młotek* uuuu , sliczne , , to młoteczek czy siekierka?? chętnie kogoś posiekam , buha ha ha nie patrz tak na mnie -_- zależy co wolisz...no to może na zer0?? chętnie go posiekam!!!!!!!! tak tak tak , posiekac posiekac tak tak może klub założymy?? ]:-> no wiesz klub samoobrony i siekania ;];] tak tak siekać siekać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 8:49 am
Ntsumi_Aya Labudziak wired_00 Ntsumi_Aya wired_00 no co z tą przemocą *zawiedziona* eh..*podnosi się ał co ja mam na głowie...takie czerwone?? eek a jak chcesz przemoc to możemy zer0 posiekać*pogaje big młotek* uuuu , sliczne , , to młoteczek czy siekierka?? chętnie kogoś posiekam , buha ha ha nie patrz tak na mnie -_- zależy co wolisz...no to może na zer0?? chętnie go posiekam!!!!!!!! Kiedy indziej , muszę kończyc * wsysa bicz do ręki , podchodzi do Ayi i sprawdza czy głowa nie ma obrażeń* Nic Ci nie jest , guza tylko będziesz miała xd No - do zobaczenia wszystkim *rozdziera biczem rzeczywistość i włazi do dziury*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|