|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:27 am
Kimagure-chan Neegii!! i jeszcze jeszcze powiedzial ze mam ladne imie 4laugh heart whee upewmnij sie ze je zna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:29 am
Kimagure-chan Neegii!! i jeszcze jeszcze powiedzial ze mam ladne imie 4laugh heart whee o kusza rolleyes daj spokuj dziewczyno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:30 am
Kimagure-chan Neegii!! i jeszcze jeszcze powiedzial ze mam ladne imie 4laugh heart whee nie martw sie, moze po prostu jest pijany?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:30 am
Nightcatt Kimagure-chan Neegii!! i jeszcze jeszcze powiedzial ze mam ladne imie 4laugh heart whee upewmnij sie ze je zna zna... bo sie pytal jak mam na imie.... xd heart kochany.... Negi- ciesz sie ze mna 4laugh heart dzienks za porzyczke... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:31 am
Kimagure-chan Nightcatt Kimagure-chan Neegii!! i jeszcze jeszcze powiedzial ze mam ladne imie 4laugh heart whee upewmnij sie ze je zna zna... bo sie pytal jak mam na imie.... xd heart kochany.... Negi- ciesz sie ze mna 4laugh heart dzienks za porzyczke... biggrin lol a nie pyta sie co chiwle jak masz na imie lol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:34 am
Kimi - "cieszę się z twojego szczęścia" (jak w brazylijskim serialu ninja ) blaugh .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:35 am
Kimagure-chan Nightcatt Kimagure-chan Neegii!! i jeszcze jeszcze powiedzial ze mam ladne imie 4laugh heart whee upewmnij sie ze je zna zna... bo sie pytal jak mam na imie.... xd heart kochany.... Negi- ciesz sie ze mna 4laugh heart dzienks za porzyczke... biggrin no wiesz... jak nie zna twojego imienia... to sie spytal... a ta juz orgazmu dostaje rolleyes xd bo ja zakladam ze znasz jego imie juz od dwana i sledzilas go po korytarzach w szkole zeby spojrzec na niego rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:38 am
Aidanna no wiesz... jak nie zna twojego imienia... to sie spytal... a ta juz orgazmu dostaje rolleyes xd bo ja zakladam ze znasz jego imie juz od dwana i sledzilas go po korytarzach w szkole zeby spojrzec na niego rofl pamietam, ze jakis czas tmeu tez mialam taka ekstaze... ale ja sie raczej nie cieszylam, ze lapal mnie za reke, albo mowil, ze ladnie wygladam, a nie, bo pytal sie o moje imie :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:40 am
Aidanna Kimagure-chan Nightcatt Kimagure-chan Neegii!! i jeszcze jeszcze powiedzial ze mam ladne imie 4laugh heart whee upewmnij sie ze je zna zna... bo sie pytal jak mam na imie.... xd heart kochany.... Negi- ciesz sie ze mna 4laugh heart dzienks za porzyczke... biggrin no wiesz... jak nie zna twojego imienia... to sie spytal... a ta juz orgazmu dostaje rolleyes xd bo ja zakladam ze znasz jego imie juz od dwana i sledzilas go po korytarzach w szkole zeby spojrzec na niego rofl tak dokladniej to od paru dni sweatdrop ale to nie moze byc prawda.... on jest za mily jak na chłopaka xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:43 am
Sneaker Pimps [Becoming X #02] Tesko Suicide [3:48]
bszszbszzsz
*static*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:48 am
OPCYYYY!!! znaczy pafnuc!!! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:50 am
Kimagure-chan tak dokladniej to od paru dni sweatdrop ale to nie moze byc prawda.... on jest za mily jak na chłopaka xd xd moze on zmienil sobie plec... i tak naprawde jest kobieta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:50 am
Aidanna OPCYYYY!!! znaczy pafnuc!!! rofl i chuj... chcialem was tylko do parzadku przywolac.... to pospierdalam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|