|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:13 am
Kimagure-chan oniee!! 4laugh heart gadam na gg z najwspanialszym chlopakiem w naszej szkole!! whee heart on jest taaaki miły!! pomaga mi zrobic zadanie domowe whee heart kochany!! to wszystko dzięki mojej naj naj lepszej kumpeli!! whee heart 4laugh moj Byczek staje przede mna i foltruje z Paulina... najgorsze jest to, ze on robi to na zlosc. gdy mowie mu "Byczku, mi to przeszkadza", on sie dziwi "Dodo?! Jestes zazdrosna O NIĄ? PRzeciez ja Ciebie miluje!", i leci potem do Paulinki... stare ale mam problemy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:14 am
Kimagure-chan oniee!! 4laugh heart gadam na gg z najwspanialszym chlopakiem w naszej szkole!! whee heart on jest taaaki miły!! pomaga mi zrobic zadanie domowe whee heart kochany!! to wszystko dzięki mojej naj naj lepszej kumpeli!! whee heart 4laugh och nie gadam na skype z najwspanialszym chlopakiem na swiecie... o matko! o nie! czyzby!? to Ozzwlad xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:14 am
EvilYuki Kimagure-chan oniee!! 4laugh heart gadam na gg z najwspanialszym chlopakiem w naszej szkole!! whee heart on jest taaaki miły!! pomaga mi zrobic zadanie domowe whee heart kochany!! to wszystko dzięki mojej naj naj lepszej kumpeli!! whee heart 4laugh moj Byczek staje przede mna i foltruje z Paulina... najgorsze jest to, ze on robi to na zlosc. gdy mowie mu "Byczku, mi to przeszkadza", on sie dziwi "Dodo?! Jestes zazdrosna O NIĄ? PRzeciez ja Ciebie miluje!", i leci potem do Paulinki... stare ale mam problemy... zostaw fo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:15 am
Aidanna Kimagure-chan oniee!! 4laugh heart gadam na gg z najwspanialszym chlopakiem w naszej szkole!! whee heart on jest taaaki miły!! pomaga mi zrobic zadanie domowe whee heart kochany!! to wszystko dzięki mojej naj naj lepszej kumpeli!! whee heart 4laugh och nie gadam na skype z najwspanialszym chlopakiem na swiecie... o matko! o nie! czyzby!? to Ozzwlad xd heart ach jakw spaniale
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:16 am
Nightcatt EvilYuki Kimagure-chan oniee!! 4laugh heart gadam na gg z najwspanialszym chlopakiem w naszej szkole!! whee heart on jest taaaki miły!! pomaga mi zrobic zadanie domowe whee heart kochany!! to wszystko dzięki mojej naj naj lepszej kumpeli!! whee heart 4laugh moj Byczek staje przede mna i foltruje z Paulina... najgorsze jest to, ze on robi to na zlosc. gdy mowie mu "Byczku, mi to przeszkadza", on sie dziwi "Dodo?! Jestes zazdrosna O NIĄ? PRzeciez ja Ciebie miluje!", i leci potem do Paulinki... stare ale mam problemy... zostaw fo nie tak prosto...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:17 am
perzepraszam aidana zapomnialam walnac serdyszko heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:18 am
Nightcatt perzepraszam aidana zapomnialam walnac serdyszko heart nie ma sprawy xp mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:18 am
Nightcatt Kimagure-chan oniee!! 4laugh heart gadam na gg z najwspanialszym chlopakiem w naszej szkole!! whee heart on jest taaaki miły!! pomaga mi zrobic zadanie domowe whee heart kochany!! to wszystko dzięki mojej naj naj lepszej kumpeli!! whee heart 4laugh doszlas? ???? wariujeee rofl heart my.... chyba... zaczynamy flirtować!!!! whee 4laugh heart xd jezu jezu jezu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:19 am
ja mem meza nie i on wie zre mnie szanowac trzeba to naucz swojego ze Cie szanoiwac trzeba i ptrzeopraszam ale ja troche pilam dzis
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:20 am
Kimagure-chan Nightcatt Kimagure-chan oniee!! 4laugh heart gadam na gg z najwspanialszym chlopakiem w naszej szkole!! whee heart on jest taaaki miły!! pomaga mi zrobic zadanie domowe whee heart kochany!! to wszystko dzięki mojej naj naj lepszej kumpeli!! whee heart 4laugh doszlas? ???? wariujeee rofl heart my.... chyba... zaczynamy flirtować!!!! whee 4laugh heart xd jezu jezu jezu.... nie dtawaja do mnie plecami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimagure-chan Nightcatt Kimagure-chan oniee!! 4laugh heart gadam na gg z najwspanialszym chlopakiem w naszej szkole!! whee heart on jest taaaki miły!! pomaga mi zrobic zadanie domowe whee heart kochany!! to wszystko dzięki mojej naj naj lepszej kumpeli!! whee heart 4laugh doszlas? ???? wariujeee rofl heart my.... chyba... zaczynamy flirtować!!!! whee 4laugh heart xd jezu jezu jezu.... ehehehehe.... ^^' no coment...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|