|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 8:38 am
no co z tą przemocą *zawiedziona*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Ntsumi_Aya Uber.Zer0 swir Ntsumi_Aya eh...nuuuuudno*zajada się makaronem* smacznego !!!!!!!!!!!!!!!!!! razz *Podaje biczem ketchup* I co mnie atakujesz , wróć jak skończysz *teleportuje Ayę na siedzenie* fuuuuuuuuuuuuuuj*żuca kechupem w zer0, trafie a głowę* *ketchup wlatuje w głowę , wylatuje ze ściany i trafia w głowę Ayę* ałłłłłłłłłłłłłłł*traci przytomność*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 herubinek Uber.Zer0 Ntsumi_Aya *chowa miecze wbijając je do swojego ciała*ok jak ręcznie to ręcznie*siada na sofie i czeka na atak xd * No dobea Herubinek - sprawdźmy tę twoją podróbkę Masamune xd *Rozciąga z ręki świecący bicz iskrzący wszystkimi kolorami i atakuje nim w stronę herubinka , tnąc na drodzę ziemię , przedmioty i ściany* *Paruje swoją skazą dusz* Heh... powiedz mi jak skączysz... stare Dobra xd *podrzuca impulsem kinetycznym Herubinka w swoją stronę* ah te dzieci................ *siada se na foteliku i popija herbate* jakos leci wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
herubinek Ntsumi_Aya Uber.Zer0 swir Ntsumi_Aya eh...nuuuuudno*zajada się makaronem* smacznego !!!!!!!!!!!!!!!!!! razz *Podaje biczem ketchup* I co mnie atakujesz , wróć jak skończysz *teleportuje Ayę na siedzenie* fuuuuuuuuuuuuuuj*żuca kechupem w zer0, trafie a głowę* *Puszcza parę Fireballi w strone zer0 twisted * Haha... POŻERAĆ DUSZE I UCZTOWAĆ W CIEMNOŚCIACH!!! twisted *Odbija Fireballe z powrotem w Herubinka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 8:39 am
Sei chan BeeWolf Sei chan Ozzwald dziękuje... zobaczymy jak zadziała *całuje* Nyu heart *Wtula się* [Zakrywa ich kocem ....] Tu są dzieci ludzie !!!... xd *ściąga z siebie koc*On mówił o programie antywirusowym stare Też nam w szkole mówili ...o programach anty ...!!!! Wirusowych Buhahaha ..... Ozzy ..no wiesz co biggrin xd Nie watpie ze to sie "ZYCIE " NAZYWA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf Sei chan Ozzwald dziękuje... zobaczymy jak zadziała *całuje* Nyu heart *Wtula się* [Zakrywa ich kocem ....] Tu są dzieci ludzie !!!... xd a to przedmiot pt. - "życie" eek Nyu eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_00 no co z tą przemocą *zawiedziona* eh..*podnosi się ał co ja mam na głowie...takie czerwone?? eek a jak chcesz przemoc to możemy zer0 posiekać*pogaje big młotek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra..nie ma co -_- ide chyba sobie.. jakoś nie mam z kim, i oczym pogadać....... eehh.....zara mykam -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Uber.Zer0 Ntsumi_Aya Uber.Zer0 swir Ntsumi_Aya eh...nuuuuudno*zajada się makaronem* smacznego !!!!!!!!!!!!!!!!!! razz *Podaje biczem ketchup* I co mnie atakujesz , wróć jak skończysz *teleportuje Ayę na siedzenie* fuuuuuuuuuuuuuuj*żuca kechupem w zer0, trafie a głowę* *ketchup wlatuje w głowę , wylatuje ze ściany i trafia w głowę Ayę* ałłłłłłłłłłłłłłł*traci przytomność* *bierze na rece i kladzie na kanapie* wszystko w porzadku cala sie kehupem upapralas xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 8:40 am
wired_00 no co z tą przemocą *zawiedziona* A co właśnie robimy... a nasza wspaniała walka z zer0??? He!!! Haha!!! Płonę!!! A wy GINCIE!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak dobra..nie ma co -_- ide chyba sobie.. jakoś nie mam z kim, i oczym pogadać....... eehh.....zara mykam -_- nie idz zostan............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
moge kogoś rawie zabić przz przypadek???? tak dla ... zabawy twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 8:41 am
Falcone Ntsumi_Aya Uber.Zer0 Ntsumi_Aya Uber.Zer0 swir Ntsumi_Aya eh...nuuuuudno*zajada się makaronem* smacznego !!!!!!!!!!!!!!!!!! razz *Podaje biczem ketchup* I co mnie atakujesz , wróć jak skończysz *teleportuje Ayę na siedzenie* fuuuuuuuuuuuuuuj*żuca kechupem w zer0, trafie a głowę* *ketchup wlatuje w głowę , wylatuje ze ściany i trafia w głowę Ayę* ałłłłłłłłłłłłłłł*traci przytomność* *bierze na rece i kladzie na kanapie* wszystko w porzadku cala sie kehupem upapralas xd xp xp ąaaała....... evil evil evil evil evil zanije zero...ja niecierpie kechupu@!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 herubinek Ntsumi_Aya Uber.Zer0 swir Ntsumi_Aya eh...nuuuuudno*zajada się makaronem* smacznego !!!!!!!!!!!!!!!!!! razz *Podaje biczem ketchup* I co mnie atakujesz , wróć jak skończysz *teleportuje Ayę na siedzenie* fuuuuuuuuuuuuuuj*żuca kechupem w zer0, trafie a głowę* *Puszcza parę Fireballi w strone zer0 twisted * Haha... POŻERAĆ DUSZE I UCZTOWAĆ W CIEMNOŚCIACH!!! twisted *Odbija Fireballe z powrotem w Herubinka* *Połyka odbite fireballe...* Mogłem je bardziej doprawić... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wychyla sie spod fotelika* skończyliscie ??? *spogląda na plonacego herubinka* eek *chowa sie spowrotem* gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|