|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:39 pm
Twisted_Exile Karnaaa smutne jest poprawdzie to ze teraz ludzie bawią się na czymś więcej niz sam alkohol confused stressed smutniejsze jest to ze coraz mlodsi siegaja po uzywki Degenerat ale nie w takich ilosciach ja tam potrafie sie dborze bawic bez alkoholu byleby miec fajnych ludzi dookola mrgreen twisted dobra nie dołujmy sie już mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 1:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:15 pm
Tak, ja jestem ale zaraz zwymiotuje z powodu layoutu D:.
Włąsnie upiekłęm cisteczek dla Rynn, mamie sie przy okazji po paluchach oberwało jak chciała podjadać razz . a uwas co w tym jakze lipnym dniu ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:18 pm
Mr. Smokey Tak, ja jestem ale zaraz zwymiotuje z powodu layoutu D:. Włąsnie upiekłęm cisteczek dla Rynn, mamie sie przy okazji po paluchach oberwało jak chciała podjadać razz . a uwas co w tym jakze lipnym dniu ?? Ja tez nie moge patrzec na ten roz... A ja dzisiaj sie lenilam, czytalam "Narrenturm", siedzialam na kompie, jedlam ciacha...day by day...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:51 pm
Delein Mr. Smokey Tak, ja jestem ale zaraz zwymiotuje z powodu layoutu D:. Włąsnie upiekłęm cisteczek dla Rynn, mamie sie przy okazji po paluchach oberwało jak chciała podjadać razz . a uwas co w tym jakze lipnym dniu ?? Ja tez nie moge patrzec na ten roz... A ja dzisiaj sie lenilam, czytalam "Narrenturm", siedzialam na kompie, jedlam ciacha...day by day... A nie czciłaś kozy, nie toczyłaś krwi z kurczaka i nie składałaś krwawj ofiary z cielaczka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:54 pm
BeeWolf_san Delein Mr. Smokey Tak, ja jestem ale zaraz zwymiotuje z powodu layoutu D:. Włąsnie upiekłęm cisteczek dla Rynn, mamie sie przy okazji po paluchach oberwało jak chciała podjadać razz . a uwas co w tym jakze lipnym dniu ?? Ja tez nie moge patrzec na ten roz... A ja dzisiaj sie lenilam, czytalam "Narrenturm", siedzialam na kompie, jedlam ciacha...day by day... A nie czciłaś kozy, nie toczyłaś krwi z kurczaka i nie składałaś krwawj ofiary z cielaczka? Nie, to nie...a liczy sie nahalne zjedzenie jogurtu, dwoch ciastek i mandarynki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:56 pm
Delein BeeWolf_san Delein Mr. Smokey Tak, ja jestem ale zaraz zwymiotuje z powodu layoutu D:. Włąsnie upiekłęm cisteczek dla Rynn, mamie sie przy okazji po paluchach oberwało jak chciała podjadać razz . a uwas co w tym jakze lipnym dniu ?? Ja tez nie moge patrzec na ten roz... A ja dzisiaj sie lenilam, czytalam "Narrenturm", siedzialam na kompie, jedlam ciacha...day by day... A nie czciłaś kozy, nie toczyłaś krwi z kurczaka i nie składałaś krwawj ofiary z cielaczka? Nie, to nie...a liczy sie nahalne zjedzenie jogurtu, dwoch ciastek i mandarynki? jako dieta dla anorektyczki to tak ;0 a co masz na sobie :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:58 pm
BeeWolf_san jako dieta dla anorektyczki to tak ;0 a co masz na sobie :* Nie, jako jedzenie po kolacji XD A pizamke mam...w panterke na dodatek ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 3:00 pm
Delein BeeWolf_san jako dieta dla anorektyczki to tak ;0 a co masz na sobie :* Nie, jako jedzenie po kolacji XD A pizamke mam...w panterke na dodatek ^^ Kuźwa dziś taka aura, że nie mam ochoty na świntuszenie ... niech sie ten tydzień skonczy .... foo: Offspring - [Americana #03] Staring At The Sun [2:13]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 3:18 pm
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san jako dieta dla anorektyczki to tak ;0 a co masz na sobie :* Nie, jako jedzenie po kolacji XD A pizamke mam...w panterke na dodatek ^^ Kuźwa dziś taka aura, że nie mam ochoty na świntuszenie ... niech sie ten tydzień skonczy .... foo: Offspring - [Americana #03] Staring At The Sun [2:13] Nie martw sie, jeszcze trzy dni robocze :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 3:40 pm
Delein BeeWolf_san Delein BeeWolf_san jako dieta dla anorektyczki to tak ;0 a co masz na sobie :* Nie, jako jedzenie po kolacji XD A pizamke mam...w panterke na dodatek ^^ Kuźwa dziś taka aura, że nie mam ochoty na świntuszenie ... niech sie ten tydzień skonczy .... foo: Offspring - [Americana #03] Staring At The Sun [2:13] Nie martw sie, jeszcze trzy dni robocze :* as potem 3 dni ŁIKENDU ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 9:32 pm