|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:10 pm
EvilYuki degenerat Nie zebym stronil od alkoholu, ale jednak popieram kolege, bo nie ma czym tu sie chwalic ze sie chla. Ide sie ukrzyzowac, jakiem grzesznik mrgreen Jestes nieletnia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:11 pm
Hyuga Neji 88 EvilYuki I z tego powodu tez czujesz sie lepszy? mrgreen Nie, poprostu zwyczajnie mowie ze nie znam pozycji confused ale powiedzialam, o co chodzi, wiec znajomosc lektury Ci niepotrzeban... a chwalilam sie, ze dostalam list z Niemiec today? Neistety, zadnego banknotu w nim nie bylo... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:11 pm
EvilYuki degenerat Nie zebym stronil od alkoholu, ale jednak popieram kolege, bo nie ma czym tu sie chwalic ze sie chla. Ide sie ukrzyzowac, jakiem grzesznik mrgreen i właśnie dlatego naszemu narodowi grozi wyginięcie mrgreen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:12 pm
degenerat EvilYuki degenerat Nie zebym stronil od alkoholu, ale jednak popieram kolege, bo nie ma czym tu sie chwalic ze sie chla. Ide sie ukrzyzowac, jakiem grzesznik mrgreen Jestes nieletnia. juz niedlugo... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:12 pm
ninja ale przeceiz wypicie sobie od czasu do czasu piwka jest dobre i zdrowe taksamo wina ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:13 pm
Twisted_Exile ninja ale przeceiz wypicie sobie od czasu do czasu piwka jest dobre i zdrowe taksamo wina ninja twisted zwłaszcza jak wątroba zacznie wysiadać twisted mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:15 pm
Karnaaa Twisted_Exile ninja ale przeceiz wypicie sobie od czasu do czasu piwka jest dobre i zdrowe taksamo wina ninja twisted zwłaszcza jak wątroba zacznie wysiadać twisted mrgreen rofl confused piwo w malych ilosciach oczyszcza nerki a wino dobre na serducho jest wodka ci rozpiepsza glownie watrobe xp twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:17 pm
Twisted_Exile Karnaaa Twisted_Exile ninja ale przeceiz wypicie sobie od czasu do czasu piwka jest dobre i zdrowe taksamo wina ninja twisted zwłaszcza jak wątroba zacznie wysiadać twisted mrgreen rofl confused piwo w malych ilosciach oczyszcza nerki a wino dobre na serducho jest wodka ci rozpiepsza glownie watrobe xp twisted nie bij !! talk2hand tylko pij mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:27 pm
EvilYuki degenerat EvilYuki degenerat Nie zebym stronil od alkoholu, ale jednak popieram kolege, bo nie ma czym tu sie chwalic ze sie chla. Ide sie ukrzyzowac, jakiem grzesznik mrgreen Jestes nieletnia. juz niedlugo... 3nodding Ja nie chce byc tu niefajnym trepem ale mysle ze sprzedawanie alkoholu dzieciaka jest niemaralne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:28 pm
Twisted_Exile Karnaaa Twisted_Exile ninja ale przeceiz wypicie sobie od czasu do czasu piwka jest dobre i zdrowe taksamo wina ninja twisted zwłaszcza jak wątroba zacznie wysiadać twisted mrgreen rofl confused piwo w malych ilosciach oczyszcza nerki a wino dobre na serducho jest wodka ci rozpiepsza glownie watrobe xp twisted Tak to prawda ale podkresmy malych ilosciach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:30 pm
degenerat Twisted_Exile Karnaaa Twisted_Exile ninja ale przeceiz wypicie sobie od czasu do czasu piwka jest dobre i zdrowe taksamo wina ninja twisted zwłaszcza jak wątroba zacznie wysiadać twisted mrgreen rofl confused piwo w malych ilosciach oczyszcza nerki a wino dobre na serducho jest wodka ci rozpiepsza glownie watrobe xp twisted Tak to prawda ale podkresmy malych ilosciach mojemu kuzynowi te "małe ilości" troche na trzustke poszkodziły xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:32 pm
degenerat Twisted_Exile Karnaaa Twisted_Exile ninja ale przeceiz wypicie sobie od czasu do czasu piwka jest dobre i zdrowe taksamo wina ninja twisted zwłaszcza jak wątroba zacznie wysiadać twisted mrgreen rofl confused piwo w malych ilosciach oczyszcza nerki a wino dobre na serducho jest wodka ci rozpiepsza glownie watrobe xp twisted Tak to prawda ale podkresmy malych ilosciach o ile wiem jedna puszka (o,5) jest dobra ale ja sie moge nie znac i bez powodu nie napisalam "W malych ilosciach" ale dzisejsza mlodziez nie potrafi sie baiwc bez alkoholu co jest niestety smutne stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:36 pm
smutne jest poprawdzie to ze teraz ludzie bawią się na czymś więcej niz sam alkohol confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:36 pm
Twisted_Exile degenerat Twisted_Exile Karnaaa Twisted_Exile ninja ale przeceiz wypicie sobie od czasu do czasu piwka jest dobre i zdrowe taksamo wina ninja twisted zwłaszcza jak wątroba zacznie wysiadać twisted mrgreen rofl confused piwo w malych ilosciach oczyszcza nerki a wino dobre na serducho jest wodka ci rozpiepsza glownie watrobe xp twisted Tak to prawda ale podkresmy malych ilosciach o ile wiem jedna puszka (o,5) jest dobra ale ja sie moge nie znac i bez powodu nie napisalam "W malych ilosciach" ale dzisejsza mlodziez nie potrafi sie baiwc bez alkoholu co jest niestety smutne stressed twisted Kiedys tez niepotrafila twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:37 pm
Karnaaa smutne jest poprawdzie to ze teraz ludzie bawią się na czymś więcej niz sam alkohol confused stressed smutniejsze jest to ze coraz mlodsi siegaja po uzywki Degenerat ale nie w takich ilosciach ja tam potrafie sie dborze bawic bez alkoholu byleby miec fajnych ludzi dookola mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|