|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:59 am
Hyuga Neji 88 EvilYuki czujesz sie... lepszy jakis od nas? czy bardzo cynicznie zabrzmi jesli powiem ze pod tym wzgledem tak? to bylo w "Bridget Jones"... osiagnela wreszcie rownowage emocjonalna, poszla na impreze, chwalila sie, ze juz nie pije... i siedziala obok swoich wesolych, ubzdryngolonych przyjaciol, cieszac sie, jaka jest wspaniala, bo nie tyka alkoholu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:59 am
Twisted_Exile degenerat przepraszam sweatdrop myslalem ze moge jak widac sie przeliczylem sweatdrop talk2hand nie lubie tego wyrazenia zle mi sie kojarzy i tyle talk2hand twisted Wiec przepraszam podwujnie, gdyz nie chcialem Cie urazic w zaden sposob.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:00 pm
degenerat Twisted_Exile degenerat przepraszam sweatdrop myslalem ze moge jak widac sie przeliczylem sweatdrop talk2hand nie lubie tego wyrazenia zle mi sie kojarzy i tyle talk2hand twisted Wiec przepraszam podwujnie, gdyz nie chcialem Cie urazic w zaden sposob. *patrzy sie na jego siga* sweatdrop sweatdrop sweatdrop juz spokojnie nic sie nie stalo mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:02 pm
Twisted_Exile degenerat przepraszam sweatdrop myslalem ze moge jak widac sie przeliczylem sweatdrop talk2hand nie lubie tego wyrazenia zle mi sie kojarzy i tyle talk2hand twisted Karnaaa bez powodu takiego nicka nie mam wink rofl pirate mrgreen twisted no fakt , nick to masz idealny wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:03 pm
Twisted_Exile degenerat Twisted_Exile degenerat przepraszam sweatdrop myslalem ze moge jak widac sie przeliczylem sweatdrop talk2hand nie lubie tego wyrazenia zle mi sie kojarzy i tyle talk2hand twisted Wiec przepraszam podwujnie, gdyz nie chcialem Cie urazic w zaden sposob. *patrzy sie na jego siga* sweatdrop sweatdrop sweatdrop juz spokojnie nic sie nie stalo mrgreen twisted wink tak dla pewnosci lepiej przeprosic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:03 pm
czikka ide sobie, nie mam ochoty z wami rozmawiac juz dzis Nie zebym byl podly ale sie ciesze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:04 pm
EvilYuki Hyuga Neji 88 EvilYuki czujesz sie... lepszy jakis od nas? czy bardzo cynicznie zabrzmi jesli powiem ze pod tym wzgledem tak? to bylo w "Bridget Jones"... osiagnela wreszcie rownowage emocjonalna, poszla na impreze, chwalila sie, ze juz nie pije... i siedziala obok swoich wesolych, ubzdryngolonych przyjaciol, cieszac sie, jaka jest wspaniala, bo nie tyka alkoholu mrgreen Wybacz pozycji nie kojarze confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:05 pm
degenerat tak dla pewnosci lepiej przeprosic wink zacytuje madonne I don’t wanna hear I don’t wanna know Please don’t say forgive me I’ve seen it all before And I can’t take it anymore mrgreen nieprzepraszaj bo mnie ciezko urazic wink mrgreen twisted jakbym sie obrazila zauwazylbys to wink mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:06 pm
Hyuga Neji 88 EvilYuki Hyuga Neji 88 EvilYuki czujesz sie... lepszy jakis od nas? czy bardzo cynicznie zabrzmi jesli powiem ze pod tym wzgledem tak? to bylo w "Bridget Jones"... osiagnela wreszcie rownowage emocjonalna, poszla na impreze, chwalila sie, ze juz nie pije... i siedziala obok swoich wesolych, ubzdryngolonych przyjaciol, cieszac sie, jaka jest wspaniala, bo nie tyka alkoholu mrgreen Wybacz pozycji nie kojarze confused Nie zebym stronil od alkoholu, ale jednak popieram kolege, bo nie ma czym tu sie chwalic ze sie chla.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:06 pm
Hyuga Neji 88 EvilYuki Hyuga Neji 88 EvilYuki czujesz sie... lepszy jakis od nas? czy bardzo cynicznie zabrzmi jesli powiem ze pod tym wzgledem tak? to bylo w "Bridget Jones"... osiagnela wreszcie rownowage emocjonalna, poszla na impreze, chwalila sie, ze juz nie pije... i siedziala obok swoich wesolych, ubzdryngolonych przyjaciol, cieszac sie, jaka jest wspaniala, bo nie tyka alkoholu mrgreen Wybacz pozycji nie kojarze confused I z tego powodu tez czujesz sie lepszy? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:07 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:07 pm
degenerat Nie zebym stronil od alkoholu, ale jednak popieram kolege, bo nie ma czym tu sie chwalic ze sie chla. Ide sie ukrzyzowac, jakiem grzesznik mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:08 pm
degenerat Twisted_Exile degenerat tak dla pewnosci lepiej przeprosic wink zacytuje madonne I don’t wanna hear I don’t wanna know Please don’t say forgive me I’ve seen it all before And I can’t take it anymore mrgreen nieprzepraszaj bo mnie ciezko urazic wink mrgreen twisted jakbym sie obrazila zauwazylbys to wink mrgreen twisted Wole przepraszac na zapas , niz mam wyjsc na chama. a nie lepij nie miec powodow do przepraszania wink mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 12:08 pm
EvilYuki I z tego powodu tez czujesz sie lepszy? mrgreen Nie, poprostu zwyczajnie mowie ze nie znam pozycji confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|