|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:51 am
EvilYuki Hyuga Neji 88 revcat Hyuga Neji 88 revcat o zesz w morde jeza nietoperza....*wychyla potezny lyk* tego sie nia da strawic na trzezwo..... Alkohol zgubny nalog 3nodding co ty pierdzielisz? jaki nalog? zostaniesz moze kiedys partyzantem to zobaczysz ze to jest podstawa.... mrgreen niebardzo confused jakos mi to nie imponuje zaluj mrgreen *pije bimberek od Kocura* wiec wyrazy wspolczucia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:52 am
degenerat Kobietki, nie kluciajcie sie sad nie mam zamiaru cie sluchac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:52 am
pafnuc e tam.. Moniś po prostu malo ambitna jest... a to tez racja mrgreen i zalosna mrgreen Alez Degeneracie ja sie wogole nie kloce tylko pokazuje jaka to malo ambitna i zalosna jestem mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:54 am
Twisted_Exile pafnuc e tam.. Moniś po prostu malo ambitna jest... a to tez racja mrgreen i zalosna mrgreen Alez Degeneracie ja sie wogole nie kloce tylko pokazuje jaka to malo ambitna i zalosna jestem mrgreen twisted kochanie ja wiem swoje heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:55 am
Twisted_Exile pafnuc e tam.. Moniś po prostu malo ambitna jest... a to tez racja mrgreen i zalosna mrgreen Alez Degeneracie ja sie wogole nie kloce tylko pokazuje jaka to malo ambitna i zalosna jestem mrgreen twisted zasmucasz mnie... szczerze mowiac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
degenerat Twisted_Exile pafnuc e tam.. Moniś po prostu malo ambitna jest... a to tez racja mrgreen i zalosna mrgreen Alez Degeneracie ja sie wogole nie kloce tylko pokazuje jaka to malo ambitna i zalosna jestem mrgreen twisted kochanie ja wiem swoje heart mrgreen talk2hand tylko nie kochanie talk2hand twisted mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czikka degenerat Kobietki, nie kluciajcie sie sad nie mam zamiaru cie sluchac Ja tylko tak , atmosfere chcialem rozluznic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czujesz sie... lepszy jakis od nas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:56 am
Twisted_Exile degenerat Twisted_Exile pafnuc e tam.. Moniś po prostu malo ambitna jest... a to tez racja mrgreen i zalosna mrgreen Alez Degeneracie ja sie wogole nie kloce tylko pokazuje jaka to malo ambitna i zalosna jestem mrgreen twisted kochanie ja wiem swoje heart mrgreen talk2hand tylko nie kochanie talk2hand twisted mrgreen przepraszam sweatdrop myslalem ze moge jak widac sie przeliczylem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:57 am
EvilYuki czujesz sie... lepszy jakis od nas? czy bardzo cynicznie zabrzmi jesli powiem ze pod tym wzgledem tak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:57 am
degenerat przepraszam sweatdrop myslalem ze moge jak widac sie przeliczylem sweatdrop talk2hand nie lubie tego wyrazenia zle mi sie kojarzy i tyle talk2hand twisted Karnaaa bez powodu takiego nicka nie mam wink rofl pirate mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|