|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:43 am
revcat Hyuga Neji 88 revcat o zesz w morde jeza nietoperza....*wychyla potezny lyk* tego sie nia da strawic na trzezwo..... Alkohol zgubny nalog 3nodding co ty pierdzielisz? jaki nalog? zostaniesz moze kiedys partyzantem to zobaczysz ze to jest podstawa.... mrgreen niebardzo confused jakos mi to nie imponuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:44 am
Omega Sun forum jest otwarte dla wszystkich i ja Cie stad nie wyganiam. Sugeruje tylko abys przemyslala swoje zachowanie a co ci niby przeszkadza w moim zachowaniu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:47 am
czikka Omega Sun forum jest otwarte dla wszystkich i ja Cie stad nie wyganiam. Sugeruje tylko abys przemyslala swoje zachowanie a co ci niby przeszkadza w moim zachowaniu? rofl to ze nie wiemy czy Ty tylko udajesz czy naprawde taka goopia jestes rofl mrgreen mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:49 am
Twisted_Exile czikka Omega Sun forum jest otwarte dla wszystkich i ja Cie stad nie wyganiam. Sugeruje tylko abys przemyslala swoje zachowanie a co ci niby przeszkadza w moim zachowaniu? rofl to ze nie wiemy czy Ty tylko udajesz czy naprawde taka goopia jestes rofl mrgreen mrgreen twisted a ty zawsze jestes taka zalosna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:50 am
czikka Twisted_Exile czikka Omega Sun forum jest otwarte dla wszystkich i ja Cie stad nie wyganiam. Sugeruje tylko abys przemyslala swoje zachowanie a co ci niby przeszkadza w moim zachowaniu? rofl to ze nie wiemy czy Ty tylko udajesz czy naprawde taka goopia jestes rofl mrgreen mrgreen twisted a ty zawsze jestes taka zalosna? lol chyba tak lol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie "kłucą się" tylko "wyrażają swoje poglądy"... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hyuga Neji 88 revcat Hyuga Neji 88 revcat o zesz w morde jeza nietoperza....*wychyla potezny lyk* tego sie nia da strawic na trzezwo..... Alkohol zgubny nalog 3nodding co ty pierdzielisz? jaki nalog? zostaniesz moze kiedys partyzantem to zobaczysz ze to jest podstawa.... mrgreen niebardzo confused jakos mi to nie imponuje zaluj mrgreen *pije bimberek od Kocura*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile czikka Twisted_Exile czikka Omega Sun forum jest otwarte dla wszystkich i ja Cie stad nie wyganiam. Sugeruje tylko abys przemyslala swoje zachowanie a co ci niby przeszkadza w moim zachowaniu? rofl to ze nie wiemy czy Ty tylko udajesz czy naprawde taka goopia jestes rofl mrgreen mrgreen twisted a ty zawsze jestes taka zalosna? lol chyba tak lol twisted Kobietki, nie kluciajcie sie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|