|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:27 am
czikka EvilYuki czikka tak ale on zaliczyl, na minimum ale zaliczyl a ja nie sweatdrop ale on wie, co to znaczy "celebrowac" 3nodding jest subtelna roznica... nie wiem nie zadaje sie z nim zaczesto moje kondolencje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:29 am
Karnaaa EvilYuki Karnaaa no wiesz ja se wczoraj czekam na kumpla a tu trzy letni dzieciak śmiga i wrzeszczy "kujwa i piejdoje" mrgreen boje sie przyszlosci... autentycznie... razz oj ciekawo będzie twisted nie wiem jak dziecko wychowac, zeby nie mowilo do kolegi per "kurwo"... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:30 am
czikka Hyuga Neji 88 no niecalkiem mi o to chodzilo, bo ja wlasnie chcialem powiedziec ze z toba mam problem w dogadaniu sie i chcialem wskazac ze chyba nie jestem jedyna osoba sweatdrop nadal nie rozumiem o co chodzi skoncz sie popisywac, kreowanie sie na (hmm brakuje mi nieobrazliwego slowa) jakos nie jest zabawne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun czikka Hyuga Neji 88 no niecalkiem mi o to chodzilo, bo ja wlasnie chcialem powiedziec ze z toba mam problem w dogadaniu sie i chcialem wskazac ze chyba nie jestem jedyna osoba sweatdrop nadal nie rozumiem o co chodzi skoncz sie popisywac, kreowanie sie na (hmm brakuje mi nieobrazliwego slowa) jakos nie jest zabawne... idiotki? pustej bladynki? bezmozga cos z tego? sztucznej laleczki? rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun czikka Hyuga Neji 88 no niecalkiem mi o to chodzilo, bo ja wlasnie chcialem powiedziec ze z toba mam problem w dogadaniu sie i chcialem wskazac ze chyba nie jestem jedyna osoba sweatdrop nadal nie rozumiem o co chodzi skoncz sie popisywac, kreowanie sie na (hmm brakuje mi nieobrazliwego slowa) jakos nie jest zabawne... ? mysle ze niebardzo mnie tu hcesz wiec moze sobie poprostu pujde stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:34 am
EvilYuki Karnaaa EvilYuki Karnaaa no wiesz ja se wczoraj czekam na kumpla a tu trzy letni dzieciak śmiga i wrzeszczy "kujwa i piejdoje" mrgreen boje sie przyszlosci... autentycznie... razz oj ciekawo będzie twisted nie wiem jak dziecko wychowac, zeby nie mowilo do kolegi per "kurwo"... stare hmmmmmmmm..... jedyne rozwiązanie to chyba trzymać je w izolacji do jakiegoś 25 roku życia xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:37 am
Twisted_Exile Omega Sun czikka Hyuga Neji 88 no niecalkiem mi o to chodzilo, bo ja wlasnie chcialem powiedziec ze z toba mam problem w dogadaniu sie i chcialem wskazac ze chyba nie jestem jedyna osoba sweatdrop nadal nie rozumiem o co chodzi skoncz sie popisywac, kreowanie sie na (hmm brakuje mi nieobrazliwego slowa) jakos nie jest zabawne... idiotki? pustej bladynki? bezmozga cos z tego? sztucznej laleczki? rofl mrgreen twisted Ulalala... bardzo ostre slowa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:38 am
revcat o zesz w morde jeza nietoperza....*wychyla potezny lyk* tego sie nia da strawic na trzezwo..... Alkohol zgubny nalog 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:40 am
czikka Omega Sun skoncz sie popisywac, kreowanie sie na (hmm brakuje mi nieobrazliwego slowa) jakos nie jest zabawne... ? mysle ze niebardzo mnie tu hcesz wiec moze sobie poprostu pujde stare forum jest otwarte dla wszystkich i ja Cie stad nie wyganiam. Sugeruje tylko abys przemyslala swoje zachowanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:41 am
Hyuga Neji 88 revcat o zesz w morde jeza nietoperza....*wychyla potezny lyk* tego sie nia da strawic na trzezwo..... Alkohol zgubny nalog 3nodding
co ty pierdzielisz? jaki nalog? zostaniesz moze kiedys partyzantem to zobaczysz ze to jest podstawa.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|