|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:17 am
EvilYuki czikka Hyuga Neji 88 czikka a wytlumacz mi o co chodzi ci w tym zdaniu wydawalo mi sie ze jest dosyc jasne, wybacz jasniej juz nie potrafie sweatdrop co znaczy celebrowac to ladne okreslenie uprawiania seksu 3nodding
mwhahahahahahahahaahahahahaha *upada na podloge* no to sie Tobie udalo Evil....jak w morde strzelil mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:17 am
czikka Hyuga Neji 88 czikka a wytlumacz mi o co chodzi ci w tym zdaniu wydawalo mi sie ze jest dosyc jasne, wybacz jasniej juz nie potrafie sweatdrop co znaczy celebrowac confused i Ty studiujesz? confused twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:18 am
czikka EvilYuki czikka Hyuga Neji 88 czikka a wytlumacz mi o co chodzi ci w tym zdaniu wydawalo mi sie ze jest dosyc jasne, wybacz jasniej juz nie potrafie sweatdrop co znaczy celebrowac to ladne okreslenie uprawiania seksu 3nodding nie slyszalam tego jeszcze ja dzis jechalam autobusem z wycieczka szkolna... otoczona osmiolatkami nauczylam sie nowego wulgaryzmu: "spermojadzie" taka jazda autobusem ma motywy edukacyjne mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:19 am
jakie to kurewsko proste wszystko........
Lightning Bolt [Ride The Skies #02] Saint Jacques [4:13]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:20 am
Twisted_Exile czikka Hyuga Neji 88 czikka a wytlumacz mi o co chodzi ci w tym zdaniu wydawalo mi sie ze jest dosyc jasne, wybacz jasniej juz nie potrafie sweatdrop co znaczy celebrowac confused i Ty studiujesz? confused twisted To moze i ja bede? mrgreen kolejny student, niejaki granat, nie przeczytal polecenia testu i nie wiedzial, ze wypelnia test wielokrotnego wyboru mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:20 am
Hyuga Neji 88 czikka Hyuga Neji 88 czikka Hyuga Neji 88 czikka a wytlumacz mi o co chodzi ci w tym zdaniu wydawalo mi sie ze jest dosyc jasne, wybacz jasniej juz nie potrafie sweatdrop co znaczy celebrowac *gleba* obchodzic cos uroczyscie, nadawac temu zczegulne znaczenie no to chyba milo tak nadawac to znaczenie confused sory mala ale strasznie trudno mi sie z toba gada sweatdrop mi tez trudno sie z ludzmi porozumiec czasem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:21 am
EvilYuki Twisted_Exile czikka Hyuga Neji 88 czikka a wytlumacz mi o co chodzi ci w tym zdaniu wydawalo mi sie ze jest dosyc jasne, wybacz jasniej juz nie potrafie sweatdrop co znaczy celebrowac confused i Ty studiujesz? confused twisted To moze i ja bede? mrgreen kolejny student, niejaki granat, nie przeczytal polecenia testu i nie wiedzial, ze wypelnia test wielokrotnego wyboru mrgreen tak ale on zaliczyl, na minimum ale zaliczyl a ja nie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:21 am
revcat mwhahahahahahahahaahahahahaha *upada na podloge* no to sie Tobie udalo Evil....jak w morde strzelil mrgreen no to zdrowie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:22 am
ja dzis jechalam autobusem z wycieczka szkolna... otoczona osmiolatkami nauczylam sie nowego wulgaryzmu: "spermojadzie"
taka jazda autobusem ma motywy edukacyjne mrgreen
no wiesz ja se wczoraj czekam na kumpla a tu trzy letni dzieciak śmiga i wrzeszczy "kujwa i piejdoje" mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:23 am
czikka tak ale on zaliczyl, na minimum ale zaliczyl a ja nie sweatdrop ale on wie, co to znaczy "celebrowac" 3nodding jest subtelna roznica...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:24 am
czikka Hyuga Neji 88 czikka Hyuga Neji 88 *gleba* obchodzic cos uroczyscie, nadawac temu zczegulne znaczenie no to chyba milo tak nadawac to znaczenie confused sory mala ale strasznie trudno mi sie z toba gada sweatdrop mi tez trudno sie z ludzmi porozumiec czasem no niecalkiem mi o to chodzilo, bo ja wlasnie chcialem powiedziec ze z toba mam problem w dogadaniu sie i chcialem wskazac ze chyba nie jestem jedyna osoba sweatdrop EvilYuki:to dosc stare okreslenie, mam kolege co ma ciagle biale w koncikach ust i tak go nazywamy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:25 am
EvilYuki czikka tak ale on zaliczyl, na minimum ale zaliczyl a ja nie sweatdrop ale on wie, co to znaczy "celebrowac" 3nodding jest subtelna roznica... nie wiem nie zadaje sie z nim zaczesto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:25 am
Karnaaa no wiesz ja se wczoraj czekam na kumpla a tu trzy letni dzieciak śmiga i wrzeszczy "kujwa i piejdoje" mrgreen boje sie przyszlosci... autentycznie... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:26 am
Hyuga Neji 88 no niecalkiem mi o to chodzilo, bo ja wlasnie chcialem powiedziec ze z toba mam problem w dogadaniu sie i chcialem wskazac ze chyba nie jestem jedyna osoba sweatdrop nadal nie rozumiem o co chodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:27 am
EvilYuki Karnaaa no wiesz ja se wczoraj czekam na kumpla a tu trzy letni dzieciak śmiga i wrzeszczy "kujwa i piejdoje" mrgreen boje sie przyszlosci... autentycznie... razz oj ciekawo będzie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|