|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:07 am
EvilYuki revcat Hyuga Neji 88 bawi bo walentynki to nikomu niepotrzebne swieto whee nie dosc ze niepotrzebne to jeszcze bzdurne ot co !!!! mrgreen je...c to mrgreen oi! Nie przesadzaj... kolejna oficjalna okazja do picia mrgreen
co prawda to prawda mrgreen ale jak sie chce wypic to i tak sie wypije z okazji ze nie ma okazji.... mrgreen *odbezpiecza butelczyne bimberku* napijesz sie ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:08 am
revcat Hyuga Neji 88 Bo jaki jest sens w celebrowaniu czegos jedynie raz do roku? confused revcat: ciesze sie ze ktos mnie popiera wink spoko stary...wlasnie nie ma zadnego jak sie kogos kocha to i tak sie to mowi caly rok...a nie w jakies tam walentynki.....phi ! tjaa szkoda ze mnie nikt nie kocha, no chyba ze mama mrgreen mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:09 am
revcat Hyuga Neji 88 Bo jaki jest sens w celebrowaniu czegos jedynie raz do roku? confused revcat: ciesze sie ze ktos mnie popiera wink spoko stary...wlasnie nie ma zadnego jak sie kogos kocha to i tak sie to mowi caly rok...a nie w jakies tam walentynki.....phi ! Walenty to patron m.in. tredowatych 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:10 am
revcat co prawda to prawda mrgreen ale jak sie chce wypic to i tak sie wypije z okazji ze nie ma okazji.... mrgreen *odbezpiecza butelczyne bimberku* napijesz sie ? mrgreen Dziekuje *podaje szklaneczke mrgreen *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:11 am
EvilYuki revcat Hyuga Neji 88 Bo jaki jest sens w celebrowaniu czegos jedynie raz do roku? confused revcat: ciesze sie ze ktos mnie popiera wink spoko stary...wlasnie nie ma zadnego jak sie kogos kocha to i tak sie to mowi caly rok...a nie w jakies tam walentynki.....phi ! Walenty to patron m.in. tredowatych 3nodding
mwhahahahahahahaha.......fakt mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:12 am
Hyuga Neji 88 czikka a wytlumacz mi o co chodzi ci w tym zdaniu wydawalo mi sie ze jest dosyc jasne, wybacz jasniej juz nie potrafie sweatdrop co znaczy celebrowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:13 am
EvilYuki revcat co prawda to prawda mrgreen ale jak sie chce wypic to i tak sie wypije z okazji ze nie ma okazji.... mrgreen *odbezpiecza butelczyne bimberku* napijesz sie ? mrgreen Dziekuje *podaje szklaneczke mrgreen *
*zabiera jej szklanke i wywala za okno* z gwinta pij jak prawdziwa partyzantka..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czikka Hyuga Neji 88 czikka a wytlumacz mi o co chodzi ci w tym zdaniu wydawalo mi sie ze jest dosyc jasne, wybacz jasniej juz nie potrafie sweatdrop co znaczy celebrowac *gleba* obchodzic cos uroczyscie, nadawac temu zczegulne znaczenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czikka Hyuga Neji 88 czikka a wytlumacz mi o co chodzi ci w tym zdaniu wydawalo mi sie ze jest dosyc jasne, wybacz jasniej juz nie potrafie sweatdrop co znaczy celebrowac to ladne okreslenie uprawiania seksu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:14 am
EvilYuki czikka Hyuga Neji 88 czikka a wytlumacz mi o co chodzi ci w tym zdaniu wydawalo mi sie ze jest dosyc jasne, wybacz jasniej juz nie potrafie sweatdrop co znaczy celebrowac to ladne okreslenie uprawiania seksu 3nodding xd *chrumka smiejac sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:15 am
Hyuga Neji 88 czikka Hyuga Neji 88 czikka a wytlumacz mi o co chodzi ci w tym zdaniu wydawalo mi sie ze jest dosyc jasne, wybacz jasniej juz nie potrafie sweatdrop co znaczy celebrowac *gleba* obchodzic cos uroczyscie, nadawac temu zczegulne znaczenie no to chyba milo tak nadawac to znaczenie confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:16 am
EvilYuki czikka Hyuga Neji 88 czikka a wytlumacz mi o co chodzi ci w tym zdaniu wydawalo mi sie ze jest dosyc jasne, wybacz jasniej juz nie potrafie sweatdrop co znaczy celebrowac to ladne okreslenie uprawiania seksu 3nodding nie slyszalam tego jeszcze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat EvilYuki revcat co prawda to prawda mrgreen ale jak sie chce wypic to i tak sie wypije z okazji ze nie ma okazji.... mrgreen *odbezpiecza butelczyne bimberku* napijesz sie ? mrgreen Dziekuje *podaje szklaneczke mrgreen * *zabiera jej szklanke i wywala za okno* z gwinta pij jak prawdziwa partyzantka..... mrgreen ta jest, majstrze! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czikka Hyuga Neji 88 czikka Hyuga Neji 88 czikka a wytlumacz mi o co chodzi ci w tym zdaniu wydawalo mi sie ze jest dosyc jasne, wybacz jasniej juz nie potrafie sweatdrop co znaczy celebrowac *gleba* obchodzic cos uroczyscie, nadawac temu zczegulne znaczenie no to chyba milo tak nadawac to znaczenie confused sory mala ale strasznie trudno mi sie z toba gada sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|