|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 11:14 am
opcy przez fanow anime boje sie wchodzic do empika... pomozcie.. emo a co cie pcha do empiku? jak chce komiks to ide do wroclawskiej komiksiarni, a do empiku i tak nie zaglądam od.... ...od dawna. bardzo dawna. dziwni ludzie tam siedzą, same panienki przy prasie i czytają Bravo, przy książkach jacyś ludzi którzy mają własne zakladki w książkach leżących na półkach.... nie mój klimat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 11:17 am
ZebraDeath opcy przez fanow anime boje sie wchodzic do empika... pomozcie.. emo a co cie pcha do empiku? jak chce komiks to ide do wroclawskiej komiksiarni, a do empiku i tak nie zaglądam od.... ...od dawna. bardzo dawna. dziwni ludzie tam siedzą, same panienki przy prasie i czytają Bravo, przy książkach jacyś ludzi którzy mają własne zakladki w książkach leżących na półkach.... nie mój klimat. za to zdecydowanie mój. Pamiętam, że kiedyś się przychodziło i czytało komiksy - "Szminkę", "Jeża Jeżego" czy chociażby "Garfielda". A teraz jak ostatnio siedziałam pod pólką, ochroniarz mi zwrócił uwagę, że nie wolno.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 1:57 am
ZebraDeath opcy przez fanow anime boje sie wchodzic do empika... pomozcie.. emo a co cie pcha do empiku? jak chce komiks to ide do wroclawskiej komiksiarni, a do empiku i tak nie zaglądam od.... ...od dawna. bardzo dawna. dziwni ludzie tam siedzą, same panienki przy prasie i czytają Bravo, przy książkach jacyś ludzi którzy mają własne zakladki w książkach leżących na półkach.... nie mój klimat. a nie lepiej ich olac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 3:56 am
Delein the Wildest ZebraDeath opcy przez fanow anime boje sie wchodzic do empika... pomozcie.. emo a co cie pcha do empiku? jak chce komiks to ide do wroclawskiej komiksiarni, a do empiku i tak nie zaglądam od.... ...od dawna. bardzo dawna. dziwni ludzie tam siedzą, same panienki przy prasie i czytają Bravo, przy książkach jacyś ludzi którzy mają własne zakladki w książkach leżących na półkach.... nie mój klimat. a nie lepiej ich olac? starałam sie. naprawdę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 7:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 9:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 11:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 10:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 12:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 1:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 10:05 am
nie ma to jak trafnie podsumować sytuację, nie, opcy? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 5:02 am
ZebraDeath nie ma to jak trafnie podsumować sytuację, nie, opcy? stare ja porpstu nadaje tej dyskusji poprawna forme..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 10:58 am
opcy ZebraDeath nie ma to jak trafnie podsumować sytuację, nie, opcy? stare ja porpstu nadaje tej dyskusji poprawna forme.. Tak nadajesz jej kurcze prawidłowy ton.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 12:05 pm
BeeWolf opcy ZebraDeath nie ma to jak trafnie podsumować sytuację, nie, opcy? stare ja porpstu nadaje tej dyskusji poprawna forme.. Tak nadajesz jej kurcze prawidłowy ton. A mi zarowka kurde sie przepalila.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 12:21 pm
Delein the Wildest BeeWolf opcy ZebraDeath nie ma to jak trafnie podsumować sytuację, nie, opcy? stare ja porpstu nadaje tej dyskusji poprawna forme.. Tak nadajesz jej kurcze prawidłowy ton. A mi zarowka kurde sie przepalila. Zdarza sie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|