|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 2:30 am
Twisted_Exile Falcone ja se ide siwerzym powietrzem pooddychac wampapa *pije z Julka* twisted gdzie ten Kocur, szlag mnie zaraz trafi... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 2:31 am
Julka Twisted_Exile Falcone ja se ide siwerzym powietrzem pooddychac wampapa *pije z Julka* twisted gdzie ten Kocur, szlag mnie zaraz trafi... stare zakladam ze albo spi albo sie wloczy za panienkami albo wraca do domu albo poprostu jest zajety xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 2:40 am
Twisted_Exile Julka Twisted_Exile Falcone ja se ide siwerzym powietrzem pooddychac wampapa *pije z Julka* twisted gdzie ten Kocur, szlag mnie zaraz trafi... stare zakladam ze albo spi albo sie wloczy za panienkami albo wraca do domu albo poprostu jest zajety xd twisted wyczuwam zazdrosc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 2:42 am
Julka Twisted_Exile Julka Twisted_Exile Falcone ja se ide siwerzym powietrzem pooddychac wampapa *pije z Julka* twisted gdzie ten Kocur, szlag mnie zaraz trafi... stare zakladam ze albo spi albo sie wloczy za panienkami albo wraca do domu albo poprostu jest zajety xd twisted wyczuwam zazdrosc... question nie wiem czemu mialbys wyczuwac zazdrosc question twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 2:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 2:51 am
sad szczerze to sama sie zastanawiam co sie znim dzieje a napisac do niego nie moge bo kasy na koncie nie mam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 2:56 am
Twisted_Exile sad szczerze to sama sie zastanawiam co sie znim dzieje a napisac do niego nie moge bo kasy na koncie nie mam sad ozeszkurzatwarz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:05 am
Julka Twisted_Exile sad szczerze to sama sie zastanawiam co sie znim dzieje a napisac do niego nie moge bo kasy na koncie nie mam sad ozeszkurzatwarz... sad licze ze sie wkrotce odezwie.... ja tam probuje Kiraya dorwac wrrrrrr twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:09 am
*siada do stolu najwyzej samam bede pic cry twisted *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:11 am
Twisted_Exile Julka Twisted_Exile sad szczerze to sama sie zastanawiam co sie znim dzieje a napisac do niego nie moge bo kasy na koncie nie mam sad ozeszkurzatwarz... sad licze ze sie wkrotce odezwie.... ja tam probuje Kiraya dorwac wrrrrrr twisted jego tez, musimy cos dokonczyc twisted hiehiehie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:14 am
co tu sie dzieje siersciuchy? pirate porucznik Julka raport prosze! rozkaz! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:19 am
revcat co tu sie dzieje siersciuchy? pirate porucznik Julka raport prosze! rozkaz! pirate od godziny 8 rano... siedze i czekam... az laskawie gen. Revcat ruszy te swoje 4 kola i pojawi sie gdziekolwiek by mozna bylo z nim pogadac... a ta menda (juz mam wpierdol) wchodzi i udaje ze sie nic nie stalo... i jeszcze raportu zada... [mdleje z wykonczenia psychicznego]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:20 am
Julka Twisted_Exile Julka Twisted_Exile sad szczerze to sama sie zastanawiam co sie znim dzieje a napisac do niego nie moge bo kasy na koncie nie mam sad ozeszkurzatwarz... sad licze ze sie wkrotce odezwie.... ja tam probuje Kiraya dorwac wrrrrrr twisted jego tez, musimy cos dokonczyc twisted hiehiehie nawet Ci pomoge twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:23 am
Julka revcat co tu sie dzieje siersciuchy? pirate porucznik Julka raport prosze! rozkaz! pirate od godziny 8 rano... siedze i czekam... az laskawie gen. Revcat ruszy te swoje 4 kola i pojawi sie gdziekolwiek by mozna bylo z nim pogadac... a ta menda (juz mam wpierdol) wchodzi i udaje ze sie nic nie stalo... i jeszcze raportu zada... [mdleje z wykonczenia psychicznego] por. Julka o co comon? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:25 am
revcat Julka revcat co tu sie dzieje siersciuchy? pirate porucznik Julka raport prosze! rozkaz! pirate od godziny 8 rano... siedze i czekam... az laskawie gen. Revcat ruszy te swoje 4 kola i pojawi sie gdziekolwiek by mozna bylo z nim pogadac... a ta menda (juz mam wpierdol) wchodzi i udaje ze sie nic nie stalo... i jeszcze raportu zada... [mdleje z wykonczenia psychicznego] por. Julka o co comon? pirate o to samo co wczoraj... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|