|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 9:38 am
hát, a táncolós része még menne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 9:38 am
stranger12 napsugar RockNekoGirl94 napsugar de lemaradsz az új itmekről.... ingyen itemnek ne nézd a fogát eek ingyenes itemek is lesznek? O__o wow ezt nem is olvastam eek mindig vannak, ha ügyin táncolsz kapsz jutalmat (legalábbis tavaly így volt...) HÁT EZAZ gonk gonk gonk NEEE O_o ÉS HOGY A MACSKÁBA LEHET AVATARRAL TÁNCOLNI? O___O"""" jaj nekem.. xD am jajam Ren non cukiii *-----------------* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 9:40 am
1. a nyilas táncjátékkal 2. beneveztem az avi arénában majd szavaztok rám ha lehet? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sehogy...de nyíltapicskolásban is béna vagyok xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Colbert Mond csak Neko! Mért is vagyok öreg?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 9:44 am
sgergely  Colbert Mond csak Neko! Mért is vagyok öreg? xd Am vannak más társcuccok is csak azok sajna drágák kivéve egyet, a sentry cuccok (a sentryt írjátok be a marketplacen). Hüh... miniszoknya? Az undergroundba tervezett olyan smile Napsugar a prom ruhák (teal/black/red/white flow prom dress) voltak a jutalmak tavaly vagy azokat az event előtt lehetett kapni? A csajrészleg oké bár időközben lett egy külföldi párom. Ha elcsábul más illető felé totál ott leszek (lol).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 9:46 am
a ruhák ugy rémlik előtte voltak.... a prom cuccok a korona a nyaklánc a satin ribbon meg a hasonló nyakkendő volt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 9:48 am
Éééés ki melyik szobát nézi meg majd legelőször? Én a mennyeset aztán vízalattis aztán nemtom... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 9:50 am
sgergely  Colbert Mond csak Neko! Mért is vagyok öreg? XDXDXDXDXDXDX az öreget nem komolyan gondoltam Colbert.. ne ölj meeg T.T XD am Napsugár szavazunk csak majd lökj ide be egy linket biggrin wuu lesz nyilas táncjátéééék? azisteniii wáá azt szeretem xD huh én nemtudom.. majd Robi választ biggrin 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 9:56 am
napsugar a ruhák ugy rémlik előtte voltak.... a prom cuccok a korona a nyaklánc a satin ribbon meg a hasonló nyakkendő volt Értem. Am jó ez a falusi avi? smile Bár nekem nem 1. helyezett de azért tetszik smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 9:58 am
Obilia napsugar a ruhák ugy rémlik előtte voltak.... a prom cuccok a korona a nyaklánc a satin ribbon meg a hasonló nyakkendő volt Értem. Am jó ez a falusi avi? smile Bár nekem nem 1. helyezett de azért tetszik smile nagyon jo *-* tetszik biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 10:05 am
RockNekoGirl94 Obilia napsugar a ruhák ugy rémlik előtte voltak.... a prom cuccok a korona a nyaklánc a satin ribbon meg a hasonló nyakkendő volt Értem. Am jó ez a falusi avi? smile Bár nekem nem 1. helyezett de azért tetszik smile nagyon jo *-* tetszik biggrin Kösz smile Mert valami fura nevű szobáról azt írják hogy vegyél farmert meg disznót és jódlizz szóval gondoltam ez jó lesz hozzá biggrin (lásd a fordítást a Promagedon topicban valahol) Van párod am? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 10:07 am
Obilia RockNekoGirl94 Obilia napsugar a ruhák ugy rémlik előtte voltak.... a prom cuccok a korona a nyaklánc a satin ribbon meg a hasonló nyakkendő volt Értem. Am jó ez a falusi avi? smile Bár nekem nem 1. helyezett de azért tetszik smile nagyon jo *-* tetszik biggrin Kösz smile Mert valami fura nevű szobáról azt írják hogy vegyél farmert meg disznót és jódlizz szóval gondoltam ez jó lesz hozzá biggrin (lásd a fordítást a Promagedon topicban valahol) Van párod am? smile oooh biggrin énmeg már régóta keresek vmi ien szerelést biggrin jajam olvastam biggrin jajam van, neked?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 10:07 am
Obilia Yolanda Thissa ajjaj.. milyen sok mindenről lemaradtam... crying egyébként nekem a bőszoknyás-hercegnős ruhák tetszenek. A múltkor azt javasolták egy cikkben, hogy válasszak testresimuló alsó részt, mert az kiemeli a mittudoménmit... De nekem az nem tetszik razz Egyébként a hátsó kivágást is javasolták, ami nem rossz ötlet, csak nem nekem sweatdrop biggrin Bosziruhának a Morgana's Dress-t ajánlom smile Van hozzá boszisapek is egyébként (Morgana's Hat) meg kesztyűféle (Morgana's Gloves). Bőszoknyás ruhák vannak az enchanted bookban meg a Picolitrosso's Urn-ben (de ezek drágák), plusz van a Blushing Bride's Embodiered Skirt (a market keresőjébe elég ha bride-ot írsz, ez kimerevített menyaszszonyi szoknya). Ismétlem csak ajánlat. Amúgy bennem is felmerült hogy eléggé előjött ez a "mit vegyek fel?", "szerinted jó ez a ruha?" lányos attitűd xd Remélem nem bosszantottunk titeket fiúk... sweatdrop 3nodding most spontán felöltöztem, és látom, hogy elég bálosan nézek ki... csak épp nem jelmez sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 10:10 am
 Colbert Aki a názát sértegeti az Colbertet sértegeti. Szóval ne lepődj meg ha minden második ember fekete öltönyben lesz és árgus szemekkel néz rád... Ez egy bál ott gyakran járnak az emberek fekete öltönyben...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|