|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 10:54 am
Hyuga Neji 88 czikka Hyuga Neji 88 czikka Hyuga Neji 88 nio to jest nas cala 3osobowa ekipa rofl wszyscy pewno walentynki swientuja, a ja jakos nie mam z kim sad to cos wspolnego jednak mamy sad nie ma co sie smucic sweatdrop chyba sweatdrop alez ja sie nie smuce mrgreen mnie to bawi nie rozumiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 10:56 am
czikka a ja nie, bo jestem gruba i brzydka xd eeetam napewno przesadzasz, dziolch zawsze przesadzaja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 10:56 am
bawi bo walentynki to nikomu niepotrzebne swieto whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 10:57 am
Hyuga Neji 88 czikka a ja nie, bo jestem gruba i brzydka xd eeetam napewno przesadzasz, dziolch zawsze przesadzaja 3nodding ja nie przesadzam, mam lusterko w domu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 10:58 am
Hyuga Neji 88 bawi bo walentynki to nikomu niepotrzebne swieto whee jak to? czy nie lubisz dostawac prezentow? serduszek itp?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 10:59 am
czikka Hyuga Neji 88 czikka a ja nie, bo jestem gruba i brzydka xd eeetam napewno przesadzasz, dziolch zawsze przesadzaja 3nodding ja nie przesadzam, mam lusterko w domu dobrze nie bede sie klucil whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 10:59 am
czikka Hyuga Neji 88 bawi bo walentynki to nikomu niepotrzebne swieto whee jak to? czy nie lubisz dostawac prezentow? serduszek itp? a no nie lubie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:00 am
Hyuga Neji 88 czikka Hyuga Neji 88 czikka a ja nie, bo jestem gruba i brzydka xd eeetam napewno przesadzasz, dziolch zawsze przesadzaja 3nodding ja nie przesadzam, mam lusterko w domu dobrze nie bede sie klucil whee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:01 am
Hyuga Neji 88 czikka Hyuga Neji 88 bawi bo walentynki to nikomu niepotrzebne swieto whee jak to? czy nie lubisz dostawac prezentow? serduszek itp? a no nie lubie sweatdrop ale wytlumacz , jak mozna nie lubic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:02 am
Hyuga Neji 88 bawi bo walentynki to nikomu niepotrzebne swieto whee
nie dosc ze niepotrzebne to jeszcze bzdurne ot co !!!! mrgreen
je...c to mrgreen oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:04 am
czikka Hyuga Neji 88 czikka Hyuga Neji 88 bawi bo walentynki to nikomu niepotrzebne swieto whee jak to? czy nie lubisz dostawac prezentow? serduszek itp? a no nie lubie sweatdrop ale wytlumacz , jak mozna nie lubic? Bo jaki jest sens w celebrowaniu czegos jedynie raz do roku? confused revcat: ciesze sie ze ktos mnie popiera wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:05 am
revcat Hyuga Neji 88 bawi bo walentynki to nikomu niepotrzebne swieto whee nie dosc ze niepotrzebne to jeszcze bzdurne ot co !!!! mrgreen je...c to mrgreen oi! Nie przesadzaj... kolejna oficjalna okazja do picia mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:06 am
Hyuga Neji 88 Bo jaki jest sens w celebrowaniu czegos jedynie raz do roku? confused quote] a wytlumacz mi o co chodzi ci w tym zdaniu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:06 am
Hyuga Neji 88 Bo jaki jest sens w celebrowaniu czegos jedynie raz do roku? confused revcat: ciesze sie ze ktos mnie popiera wink
spoko stary...wlasnie nie ma zadnego jak sie kogos kocha to i tak sie to mowi caly rok...a nie w jakies tam walentynki.....phi !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:07 am
czikka a wytlumacz mi o co chodzi ci w tym zdaniu wydawalo mi sie ze jest dosyc jasne, wybacz jasniej juz nie potrafie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|