|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 8:30 am
Kimagure-chan zna ktos moze internetowy kurs rysowania mangowego ciała xd xd ?? nie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 8:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 8:34 am
ja umiem imtymne czesc i ciala rysowac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 8:34 am
*macha sobie kijkiem... zamach* i puf! i nic sie nie dzieje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 8:36 am
Aidanna *macha sobie kijkiem... zamach* i puf! i nic sie nie dzieje xp boje sie... nie wiem czemu ale boje sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 8:36 am
Ozzwald ja umiem imtymne czesc i ciala rysowac blaugh xd xd to narysuj nam cos xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 8:38 am
Ozzwald ja umiem imtymne czesc i ciala rysowac blaugh no brawo xd normalnie szok rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 8:39 am
Ozzwald Aidanna *macha sobie kijkiem... zamach* i puf! i nic sie nie dzieje xp boje sie... nie wiem czemu ale boje sie nie no dlaczego... przeciez nic sie nie stalo... chyba ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 8:40 am
Aidanna Ozzwald Aidanna *macha sobie kijkiem... zamach* i puf! i nic sie nie dzieje xp boje sie... nie wiem czemu ale boje sie nie no dlaczego... przeciez nic sie nie stalo... chyba ninja a ja wiem czy mnie zaraz nie zmniejszysz czy cos...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 8:41 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna *macha sobie kijkiem... zamach* i puf! i nic sie nie dzieje xp boje sie... nie wiem czemu ale boje sie nie no dlaczego... przeciez nic sie nie stalo... chyba ninja a ja wiem czy mnie zaraz nie zmniejszysz czy cos... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 8:53 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna *macha sobie kijkiem... zamach* i puf! i nic sie nie dzieje xp boje sie... nie wiem czemu ale boje sie nie no dlaczego... przeciez nic sie nie stalo... chyba ninja a ja wiem czy mnie zaraz nie zmniejszysz czy cos... rofl albo w zabe mnie zamienisz gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 8:57 am
Ozzwald albo w zabe mnie zamienisz gonk ale wtedu buzi w dziubka dostaniesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 9:06 am
Aidanna Ozzwald albo w zabe mnie zamienisz gonk ale wtedu buzi w dziubka dostaniesz wink oj oj to zamieniaj mnie szybko szybko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 9:12 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald albo w zabe mnie zamienisz gonk ale wtedu buzi w dziubka dostaniesz wink oj oj to zamieniaj mnie szybko szybko wink ale po co... wole dac buzi tobie a nie jakiej zabie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 9:22 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald albo w zabe mnie zamienisz gonk ale wtedu buzi w dziubka dostaniesz wink oj oj to zamieniaj mnie szybko szybko wink ale po co... wole dac buzi tobie a nie jakiej zabie xd ale zaba dostanie w dziubka buzi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|