|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 7:45 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna oj tak... ale tylek mi zmraznie ninja pirate talk2hand to Ci go wymasuje i rozgrzeje, zeby nie bylo ze zly chlopak ze mnie twisted nio... odrazu lepiej... blaugh ladne ponczaszki *obchodzi ja dookola* *pac go kroliczym uszkiem* jasne ze ladne... bo moje 4laugh *przytula sie do jej kroliczego uszka* mmmm jakie mieciusie i cieplusie..... od dzis spisz ze mna... tylko je zakladaj do snu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 7:52 am
Ozzwald *przytula sie do jej kroliczego uszka* mmmm jakie mieciusie i cieplusie..... od dzis spisz ze mna... tylko je zakladaj do snu wink ciagnie sie za uchy... aleeee one sa moje... gonk moje puszyste uchy... i nie dam ich nikomu ninja moje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 7:55 am
Aidanna Ozzwald *przytula sie do jej kroliczego uszka* mmmm jakie mieciusie i cieplusie..... od dzis spisz ze mna... tylko je zakladaj do snu wink ciagnie sie za uchy... aleeee one sa moje... gonk moje puszyste uchy... i nie dam ich nikomu ninja moje... dlatego biore Cie razem z toba, nie bede was rozdzielac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 7:57 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald *przytula sie do jej kroliczego uszka* mmmm jakie mieciusie i cieplusie..... od dzis spisz ze mna... tylko je zakladaj do snu wink ciagnie sie za uchy... aleeee one sa moje... gonk moje puszyste uchy... i nie dam ich nikomu ninja moje... dlatego biore Cie razem z toba, nie bede was rozdzielac 4laugh heart pieszczoszek ze mnie... *dalej ciaga sie za uchy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 7:58 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *przytula sie do jej kroliczego uszka* mmmm jakie mieciusie i cieplusie..... od dzis spisz ze mna... tylko je zakladaj do snu wink ciagnie sie za uchy... aleeee one sa moje... gonk moje puszyste uchy... i nie dam ich nikomu ninja moje... dlatego biore Cie razem z toba, nie bede was rozdzielac 4laugh heart pieszczoszek ze mnie... *dalej ciaga sie za uchy* hmm troche tam zle napisalem ale ok... to dobrze ze pieszczosek... bede miec kogo piescic... jak spac nie bede mogl... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 8:04 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *przytula sie do jej kroliczego uszka* mmmm jakie mieciusie i cieplusie..... od dzis spisz ze mna... tylko je zakladaj do snu wink ciagnie sie za uchy... aleeee one sa moje... gonk moje puszyste uchy... i nie dam ich nikomu ninja moje... dlatego biore Cie razem z toba, nie bede was rozdzielac 4laugh heart pieszczoszek ze mnie... *dalej ciaga sie za uchy* hmm troche tam zle napisalem ale ok... to dobrze ze pieszczosek... bede miec kogo piescic... jak spac nie bede mogl... twisted a co ja... maskotka jestem ninja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 8:06 am
lachachacha, koniec romansowania... xp
napisala do mnie Niemka, do ktorej jade w marcu... kufffa, po niemiecku, niewiele rozumiem... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 8:10 am
EvilYuki lachachacha, koniec romansowania... xp napisala do mnie Niemka, do ktorej jade w marcu... kufffa, po niemiecku, niewiele rozumiem... stare a po co do niej jedziesz... oo... a ja zaliczylam dzisiaj kartkowke ze szwabskiego! scaiagalam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 8:17 am
Aidanna EvilYuki lachachacha, koniec romansowania... xp napisala do mnie Niemka, do ktorej jade w marcu... kufffa, po niemiecku, niewiele rozumiem... stare a po co do niej jedziesz... oo... a ja zaliczylam dzisiaj kartkowke ze szwabskiego dzisiaj! scaiagalam mrgreen jade do niej szlifowac angielski XD ale ona mysli, ze niemiecki, naiwna... ja za to mialam klasowke z historii... i zostalam na kolku chemicznym... babka jak mnie zobaczyla, spytala "Dorota, nie masz co w domu robic?" za to moja wychowawczyni, o ktorej zmiane petycja lezy juz u dyrektor, zaczela nam dzis lamiacym sie glosem sie zalic, ze jestesmy wstretna klasa, bo nie poczestowalismy jej ciastem na wigilii klasowej. I tyle, romasujcie dalej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 8:18 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki lachachacha, koniec romansowania... xp napisala do mnie Niemka, do ktorej jade w marcu... kufffa, po niemiecku, niewiele rozumiem... stare a po co do niej jedziesz... oo... a ja zaliczylam dzisiaj kartkowke ze szwabskiego dzisiaj! scaiagalam mrgreen jade do niej szlifowac angielski XD ale ona mysli, ze niemiecki, naiwna... ja za to mialam klasowke z historii... i zostalam na kolku chemicznym... babka jak mnie zobaczyla, spytala "Dorota, nie masz co w domu robic?" za to moja wychowawczyni, o ktorej zmiane petycja lezy juz u dyrektor, zaczela nam dzis lamiacym sie glosem sie zalic, ze jestesmy wstretna klasa, bo nie poczestowalismy jej ciastem na wigilii klasowej. I tyle, romasujcie dalej 3nodding ja tez planuje sie wybrac poszlifowac jezyk twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 8:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 8:26 am
Ozzwald EvilYuki Aidanna EvilYuki lachachacha, koniec romansowania... xp napisala do mnie Niemka, do ktorej jade w marcu... kufffa, po niemiecku, niewiele rozumiem... stare a po co do niej jedziesz... oo... a ja zaliczylam dzisiaj kartkowke ze szwabskiego dzisiaj! scaiagalam mrgreen jade do niej szlifowac angielski XD ale ona mysli, ze niemiecki, naiwna... ja za to mialam klasowke z historii... i zostalam na kolku chemicznym... babka jak mnie zobaczyla, spytala "Dorota, nie masz co w domu robic?" za to moja wychowawczyni, o ktorej zmiane petycja lezy juz u dyrektor, zaczela nam dzis lamiacym sie glosem sie zalic, ze jestesmy wstretna klasa, bo nie poczestowalismy jej ciastem na wigilii klasowej. I tyle, romasujcie dalej 3nodding ja tez planuje sie wybrac poszlifowac jezyk twisted do dalekiego kraju co sie zowie Gdansk... ninja heart ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 8:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 8:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 8:29 am
zna ktos moze internetowy kurs rysowania mangowego ciała xd xd ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|