|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 7:03 am
Bardier Wszystkiego najlepszeog dla Kobiet- bo je kocham Delein heart Aidana heart Kocham was wszystkie Wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji Valentine's day the day of loveooo... szlodko... danke xd 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 7:03 am
nawet nikt mi czegos obrazliwego nie powie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 7:04 am
Ozzwald *sciaga bokserki i zaklada by sprawdzic czy kogos to ozywi* wink stressed Slonce moje widze normalnie ksiezyc w pelni a jest dopiero po 16 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 7:05 am
Aidanna Ozzwald *sciaga bokserki i zaklada by sprawdzic czy kogos to ozywi* wink stressed Slonce moje widze normalnie ksiezyc w pelni a jest dopiero po 16 xd a po drugiej stronie jest "wschod sloncia" wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 7:12 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald *sciaga bokserki i zaklada by sprawdzic czy kogos to ozywi* wink stressed Slonce moje widze normalnie ksiezyc w pelni a jest dopiero po 16 xd a po drugiej stronie jest "wschod sloncia" wink pokaz rofl xd albo nie... bo jeszcze mnie oslepi *daje klapsa w tylek* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 7:13 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *sciaga bokserki i zaklada by sprawdzic czy kogos to ozywi* wink stressed Slonce moje widze normalnie ksiezyc w pelni a jest dopiero po 16 xd a po drugiej stronie jest "wschod sloncia" wink pokaz rofl xd albo nie... bo jeszcze mnie oslepi *daje klapsa w tylek* rofl *zaglada sobie w bokserki* nie az tak nie razi blaugh mam nadzieje ze tych bokserek tez nie przedziurawie... na przedzie w glupim miejscu razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 7:14 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *sciaga bokserki i zaklada by sprawdzic czy kogos to ozywi* wink stressed Slonce moje widze normalnie ksiezyc w pelni a jest dopiero po 16 xd a po drugiej stronie jest "wschod sloncia" wink pokaz rofl xd albo nie... bo jeszcze mnie oslepi *daje klapsa w tylek* rofl *zaglada sobie w bokserki* nie az tak nie razi blaugh mam nadzieje ze tych bokserek tez nie przedziurawie... na przedzie w glupim miejscu razz to tzreba byc umiejetnym dziurawic sobie boksreki... co ty z nimi robisz?! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 7:17 am
Aidanna to tzreba byc umiejetnym dziurawic sobie boksreki... co ty z nimi robisz?! xd to nie miejsce na tego rodzaju historie ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 7:22 am
Ozzwald Aidanna to tzreba byc umiejetnym dziurawic sobie boksreki... co ty z nimi robisz?! xd to nie miejsce na tego rodzaju historie ;P ty psuju majtek... do moich sie nawet niezblizaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 7:26 am
Aidanna Ozzwald Aidanna to tzreba byc umiejetnym dziurawic sobie boksreki... co ty z nimi robisz?! xd to nie miejsce na tego rodzaju historie ;P ty psuju majtek... do moich sie nawet niezblizaj xd to moze jak bedziesz sie ze mna widziec to majtek nie zakladaj... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 7:29 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna to tzreba byc umiejetnym dziurawic sobie boksreki... co ty z nimi robisz?! xd to nie miejsce na tego rodzaju historie ;P ty psuju majtek... do moich sie nawet niezblizaj xd to moze jak bedziesz sie ze mna widziec to majtek nie zakladaj... mrgreen oj tak... ale tylek mi zmraznie ninja pirate talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 7:31 am
Aidanna oj tak... ale tylek mi zmraznie ninja pirate talk2hand to Ci go wymasuje i rozgrzeje, zeby nie bylo ze zly chlopak ze mnie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 7:37 am
Ozzwald Aidanna oj tak... ale tylek mi zmraznie ninja pirate talk2hand to Ci go wymasuje i rozgrzeje, zeby nie bylo ze zly chlopak ze mnie twisted nio... odrazu lepiej... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 7:39 am
Aidanna Ozzwald Aidanna oj tak... ale tylek mi zmraznie ninja pirate talk2hand to Ci go wymasuje i rozgrzeje, zeby nie bylo ze zly chlopak ze mnie twisted nio... odrazu lepiej... blaugh ladne ponczaszki *obchodzi ja dookola*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 7:42 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna oj tak... ale tylek mi zmraznie ninja pirate talk2hand to Ci go wymasuje i rozgrzeje, zeby nie bylo ze zly chlopak ze mnie twisted nio... odrazu lepiej... blaugh ladne ponczaszki *obchodzi ja dookola* *pac go kroliczym uszkiem* jasne ze ladne... bo moje 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|