|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 12:15 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 12:15 pm
Nightcatt Autark Nightcatt podziękujesz jak zaowocuje xd to zabrzmialo jak propozycja mrgreen jaka propozycja? talk2hand xp mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 12:16 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 12:17 pm
Autark Nightcatt Autark Nightcatt podziękujesz jak zaowocuje xd to zabrzmialo jak propozycja mrgreen jaka propozycja? talk2hand xp mrgreen nie wstydz sie swoich pragnien xd to zle wplynie na Twoja psychike xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 12:18 pm
Nightcatt Autark Nightcatt Autark Nightcatt podziękujesz jak zaowocuje xd to zabrzmialo jak propozycja mrgreen jaka propozycja? talk2hand xp mrgreen nie wstydz sie swoich pragnien xd to zle wplynie na Twoja psychike xp to sie nazywa dziewczyna wychodzaca z inicjatywa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 12:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 12:19 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 12:20 pm
karnaaa ale to o bazgroła chodziło xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 12:22 pm
Slonko ale o co Ci chodzi, ja sie pogubilem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 12:23 pm
Autark Slonko ale o co Ci chodzi, ja sie pogubilem mrgreen o to chodziło xp nie mow do mnie jak do wszystkich nienawidze tego scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 12:24 pm
Nightcatt karnaaa ale to o bazgroła chodziło xd wiem , ale stwierdziłam ze właścicielka miała znaczny wpływ na ten bazgroł i ona właśnie jest winna jego zboczeniu xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 12:25 pm
Karnaaa Nightcatt karnaaa ale to o bazgroła chodziło xd wiem , ale stwierdziłam ze właścicielka miała znaczny wpływ na ten bazgroł i ona właśnie jest wnna jego zboczeniu xd xd sex to samo zdrowie xd Kochajmy się twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 12:26 pm
Nightcatt Autark Slonko ale o co Ci chodzi, ja sie pogubilem mrgreen o to chodziło xp nie mow do mnie jak do wszystkich nienawidze tego scream to jak chcesz bym do Ciebie mowil?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 12:27 pm
Autark Nightcatt Autark Slonko ale o co Ci chodzi, ja sie pogubilem mrgreen o to chodziło xp nie mow do mnie jak do wszystkich nienawidze tego scream to jak chcesz bym do Ciebie mowil? niepowtarzalnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 12:27 pm
Nightcatt Karnaaa Nightcatt karnaaa ale to o bazgroła chodziło xd wiem , ale stwierdziłam ze właścicielka miała znaczny wpływ na ten bazgroł i ona właśnie jest wnna jego zboczeniu xd xd sex to samo zdrowie xd Kochajmy się twisted xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|