|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 2:59 am
renge_karen Autark renge_karen Witka wszystkim i tobie porzeraczu kotkow biggrin ^^ dziekuje mrgreen Nie ma za cio biggrin ^^
A ten kotek sie nie zepsuje tak go długo jesz??co dziennie mam nowego xp wczoraj byl Sylwek, a przedwczoraj Amadeusz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 3:00 am
a to ludzie co beda nam towazyszyc na ognisku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 3:00 am
Autark renge_karen Autark renge_karen Witka wszystkim i tobie porzeraczu kotkow biggrin ^^ dziekuje mrgreen Nie ma za cio biggrin ^^
A ten kotek sie nie zepsuje tak go długo jesz??co dziennie mam nowego xp wczoraj byl Sylwek, a przedwczoraj Amadeusz AAAA.....!!!!
Wszystko koty sasiadow cio nie biggrin ^^
Biedni pewnie ich szukaja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 3:01 am
roman_zbawicieL a to ludzie co beda nam towazyszyc na ognisku ci czerwoni czy ci w czerni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 3:02 am
Autark roman_zbawicieL a to ludzie co beda nam towazyszyc na ognisku ci czerwoni czy ci w czerni? Wole mieso biggrin ^^
I wole jesc niz buc jedzonym biggrin ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 3:02 am
renge_karen AAAA.....!!!! Wszystko koty sasiadow cio nie biggrin ^^ Biedni pewnie ich szukaja Te sasiadow juz dawno sie skonczyly sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 3:03 am
renge_karen Autark roman_zbawicieL a to ludzie co beda nam towazyszyc na ognisku ci czerwoni czy ci w czerni? Wole mieso biggrin ^^
I wole jesc niz buc jedzonym biggrin ^^Maruda xp Ja wole tych czerwonych. Roman tylko nie mow ze Cie zbanowano mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 3:05 am
Autark renge_karen AAAA.....!!!! Wszystko koty sasiadow cio nie biggrin ^^ Biedni pewnie ich szukaja Te sasiadow juz dawno sie skonczyly sweatdrop Czekaj sasiadka moziła ze jej kotow brakuje pewnie podjadasz je cio...
Ale nie boj nic nic jej nie powiem biggrin ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 3:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Autark renge_karen Autark roman_zbawicieL a to ludzie co beda nam towazyszyc na ognisku ci czerwoni czy ci w czerni? Wole mieso biggrin ^^
I wole jesc niz buc jedzonym biggrin ^^Maruda xp Ja wole tych czerwonych. Roman tylko nie mow ze Cie zbanowano mrgreen Kto tu jest wybredny.... ty tylko czarne koty jesz i na mnie skaczesz ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renge_karen Autark renge_karen AAAA.....!!!! Wszystko koty sasiadow cio nie biggrin ^^ Biedni pewnie ich szukaja Te sasiadow juz dawno sie skonczyly sweatdrop Czekaj sasiadka moziła ze jej kotow brakuje pewnie podjadasz je cio...
Ale nie boj nic nic jej nie powiem biggrin ^^A ty Slonko masz kotka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 3:07 am
mnie zbanowali przecie ja pozadny czlowiek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 3:08 am
Autark renge_karen Autark renge_karen AAAA.....!!!! Wszystko koty sasiadow cio nie biggrin ^^ Biedni pewnie ich szukaja Te sasiadow juz dawno sie skonczyly sweatdrop Czekaj sasiadka moziła ze jej kotow brakuje pewnie podjadasz je cio...
Ale nie boj nic nic jej nie powiem biggrin ^^A ty Slonko masz kotka? Nie ale sasiedzi maja i o czarne Musze kończyć papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 3:09 am
renge_karen Kto tu jest wybredny.... ty tylko czarne koty jesz i na mnie skaczesz >< czarne bo na biale mnie nie stac sweatdrop a niby kiedy na Ciebie skakalem confused *skacze na nia* Czyli jednak Cie Roman nie zbanowali, cos ekipa od sprzatania sie nie spisuje jak dawniej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 3:12 am
Autark Czyli jednak Cie Roman nie zbanowali, cos ekipa od sprzatania sie nie spisuje jak dawniej mrgreen ekhem ekhem stare ja tu jestem i wszystko widze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|