|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:16 pm
Kimagure-chan Twisted_Exile kto bogato wyglada? confused twisted na przyklad ty?? oki.. lece juz... Teletubisie mowia papa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:17 pm
Baliaur Aidanna BeeWolf_san Aidanna ale plyty normalne czy DVD? ninja Normalne, nie wiem ile to 20zł moze 25 zl za CD bo tego jest w UJ. Bee to idziesz do zatoki i kupujesz SHIVAKI za 65gr i juz xd to mi nagraj... oddam kase Ozziemu a on tobie 3nodding no a za rok polowy plyty np nie odczytasz biggrin a ja mam wiekszosc plyt shivaki i dzialaja bez zarzotow... a czasami nawet lepiej od tych drozszych xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:18 pm
Baliaur bo General gownainych plytek nie kupuje co nie? ;> Kiedys znałem kolesia ktoremu nic nie wychodzilo jak nie zapalił ruskiej fajki, wiec ja kupuje tylko ruskie CD i zawsze dzialaja, a do odczytu mozna urzyc groździa zamiast lasera.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:20 pm
Aidanna a ja mam wiekszosc plyt shivaki i dzialaja bez zarzotow... a czasami nawet lepiej od tych drozszych xd To brzmi jak nazwa taniej karmy dla psow xp - shivaki, ja tam ostatnio na havkach nagrywalam, ale tyle co ja plyt nagralam to lojezu rofl
Taa Bee bo som rusiem no biggrin i to magyczna v00dkowa energia na nie przeplywa i takie tam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:21 pm
BeeWolf_san Baliaur bo General gownainych plytek nie kupuje co nie? ;> Kiedys znałem kolesia ktoremu nic nie wychodzilo jak nie zapalił ruskiej fajki, wiec ja kupuje tylko ruskie CD i zawsze dzialaja, a do odczytu mozna urzyc groździa zamiast lasera. Lepsze musza byc hwajskie cygara @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:22 pm
Baliaur Aidanna a ja mam wiekszosc plyt shivaki i dzialaja bez zarzotow... a czasami nawet lepiej od tych drozszych xd To brzmi jak nazwa taniej karmy dla psow xp - shivaki, ja tam ostatnio na havkach nagrywalam, ale tyle co ja plyt nagralam to lojezu rofl
Taa Bee bo som rusiem no biggrin i to magyczna v00dkowa energia na nie przeplywa i takie tam
Nie poprostu sa robione z nierdzewki i powlekane warstwa tytanu z domieszka złota. Ja ostatnio tylko SOny i TDK
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:23 pm
Baliaur Aidanna a ja mam wiekszosc plyt shivaki i dzialaja bez zarzotow... a czasami nawet lepiej od tych drozszych xd To brzmi jak nazwa taniej karmy dla psow xp - shivaki, ja tam ostatnio na havkach nagrywalam, ale tyle co ja plyt nagralam to lojezu rofl
havki tez mam... jak tacie podpyle ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:24 pm
BeeWolf_san Baliaur Aidanna a ja mam wiekszosc plyt shivaki i dzialaja bez zarzotow... a czasami nawet lepiej od tych drozszych xd To brzmi jak nazwa taniej karmy dla psow xp - shivaki, ja tam ostatnio na havkach nagrywalam, ale tyle co ja plyt nagralam to lojezu rofl
Nie poprostu sa robione z nierdzewki i powlekane warstwa tytanu z domieszka złota. I pewno za jedyne 45 gr XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:24 pm
branoc wszystkim stressed
942. radio maryja [ @ spieprzajdziadu.pl ] - Unia Europejska - wiersz z radia maryja [1:17] xd xd xd xd xd xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:25 pm
Baliaur BeeWolf_san Baliaur Aidanna a ja mam wiekszosc plyt shivaki i dzialaja bez zarzotow... a czasami nawet lepiej od tych drozszych xd To brzmi jak nazwa taniej karmy dla psow xp - shivaki, ja tam ostatnio na havkach nagrywalam, ale tyle co ja plyt nagralam to lojezu rofl
Nie poprostu sa robione z nierdzewki i powlekane warstwa tytanu z domieszka złota. [szie=9]I pewno za jedyne 45 gr XDD no taniutkie sa, złoto tanie tytan fu, tanioszka, piece do topienia i mieszania pikus. 70G za pytke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:26 pm
ide... spac... bosz... szkola... eee...yyy.... umre gonk dobranoc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:26 pm
Aidanna a nunu nie wolno tak podpylac, juz lepiej zamiast spylic to spalic... np. kompa.. ooo! mrgreen
Beeczka za dvdke?
branoc Zla i Niedobra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:28 pm
Aidanna ide... spac... bosz... szkola... eee...yyy.... umre gonk dobranoc xp [szie=9]a ja sie jutro rano zpo bede uczyc.... bo mi sie caly łikend nie chaialo domokun
branoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:28 pm
Baliaur a nunu nie wolno tak podpylac, juz lepiej zamiast spylic to spalic... np. kompa.. ooo! mrgreen
Beeczka za dvdke?
branoc Zla i Niedobra Branoc dziewczeta. ta za tytanowa płyte DvD o pojemnosci 700tb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:31 pm
BeeWolf_san Baliaur a nunu nie wolno tak podpylac, juz lepiej zamiast spylic to spalic... np. kompa.. ooo! mrgreen
Beeczka za dvdke?
branoc Zla i Niedobra Branoc dziewczeta. ta za tytanowa płyte DvD o pojemnosci 700tb. łooo to niezle Tylko ze 700tb to chyba juz format dvdvd? : P Pieprzone tagi scream , ciagle mi sie jakies literowki wchrzaniaja sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|