|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:10 pm
Kimagure-chan Twisted_Exile Kimagure-chan Kimagure-chan ma ktos na zbyciu 5k albo te zielone laurelsy??? razz albo chociaz pozyczyc.... Bee- no raczej tak razz ja wszystko oddalam mojej kolezance xd ninja ze niby kto? ninja Aid jak chcesz moge Ci pokazac przykladowe notatki z logiki ktora jest na pedagogice :> twisted ninja ale co kto?? kto bogato wyglada? confused twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Baliaur Aidanna ja to chce isc na prawio i administracje xp albo na psychologie... no w kazdym razie na cos na co nie trzeba zdawac matury ze scislych przedmiotow xd psychology to glupole 3nodding Mam nadzieje ze ktos tu nie lurka i mi sie nie oberwie sweatdrop
Kittyś owszem, moja babcia mrgreen , trzyma zbedne lauretsy na 13 mulku rofl revcat byl na psychologi... chyba ninja xp Ci,.... ninja (jakbym nie wiedziala xp ) ja nie chce zeby mi sie oberwalo rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PAPA... Bali, niedolicze bo to lejdi generała ozzego a ja niechce sie obudzic z butelka w tyłku ktregos dnia. a Koteczek jest naszym partyzanckim Psycho.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:11 pm
BeeWolf_san Aidanna ale plyty normalne czy DVD? ninja Normalne, nie wiem ile to 20zł moze 25 zl za CD bo tego jest w UJ. Bee to idziesz do zatoki i kupujesz SHIVAKI za 65gr i juz xd to mi nagraj... oddam kase Ozziemu a on tobie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:12 pm
BeeWolf_san PAPA... Bali, niedolicze bo to lejdi generała ozzego a ja niechce sie obudzic z butelka w tyłku ktregos dnia. a Koteczek jest naszym partyzanckim Psycho. ..pata twisted rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile Bali plus koszty robocizny i zuzycia sprzetu rofl mrgreen twisted Ty sie o moj sprzet tak nie troszcz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Twisted_Exile Bali plus koszty robocizny i zuzycia sprzetu rofl mrgreen twisted Ty sie o moj sprzet tak nie troszcz... rolleyes nie martw sie nie troszcze rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:13 pm
Aidanna BeeWolf_san Aidanna ale plyty normalne czy DVD? ninja Normalne, nie wiem ile to 20zł moze 25 zl za CD bo tego jest w UJ. Bee to idziesz do zatoki i kupujesz SHIVAKI za 65gr i juz xd to mi nagraj... oddam kase Ozziemu a on tobie 3nodding no a za rok polowy plyty np nie odczytasz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:13 pm
Aidanna BeeWolf_san Aidanna ale plyty normalne czy DVD? ninja Normalne, nie wiem ile to 20zł moze 25 zl za CD bo tego jest w UJ. Bee to idziesz do zatoki i kupujesz SHIVAKI za 65gr i juz xd to mi nagraj... oddam kase Ozziemu a on tobie 3nodding Okej to nagram moze jutro. wiec juz nie ma co sie wycofac biggrin '' a i tak pewnie voodke za to kupimy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:14 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile Bali plus koszty robocizny i zuzycia sprzetu rofl mrgreen twisted Ty sie o moj sprzet tak nie troszcz... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Aidanna BeeWolf_san Aidanna ale plyty normalne czy DVD? ninja Normalne, nie wiem ile to 20zł moze 25 zl za CD bo tego jest w UJ. Bee to idziesz do zatoki i kupujesz SHIVAKI za 65gr i juz xd to mi nagraj... oddam kase Ozziemu a on tobie 3nodding no a za rok polowy plyty np nie odczytasz biggrin milcz partyzantko, ... mi CD i po3 latach działaj :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile kto bogato wyglada? confused twisted na przyklad ty?? oki.. lece juz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:15 pm
Kimagure-chan Twisted_Exile kto bogato wyglada? confused twisted na przyklad ty?? oki.. lece juz... rolleyes nie mam nawet 2k rolleyes twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Baliaur Aidanna BeeWolf_san Aidanna ale plyty normalne czy DVD? ninja Normalne, nie wiem ile to 20zł moze 25 zl za CD bo tego jest w UJ. Bee to idziesz do zatoki i kupujesz SHIVAKI za 65gr i juz xd to mi nagraj... oddam kase Ozziemu a on tobie 3nodding no a za rok polowy plyty np nie odczytasz biggrin milcz partyzantko, ... mi CD i po3 latach działaj :* bo General gownainych plytek nie kupuje co nie? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san PAPA... Bali, niedolicze bo to lejdi generała ozzego a ja niechce sie obudzic z butelka w tyłku ktregos dnia. a Koteczek jest naszym partyzanckim Psycho. hehehe xd rofl uwazaj uwazaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|