|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:01 pm
Aidanna BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Jesli sie kofa serie GITS-a to i sie muzyczki słucha. a masz odcinkowy GITS? To pytanie mnieobraza, oczywiscie ze mam, gits mi zajmuje około 27 CD seriale GITS SAC i GITS SAC gig 2 ... Oba filmy i odcinki Tachicoma special .... a nagral bys mi na plytki odcinkowi i dal Ozziemu zeby mi przywiozl... bo filmy mam... a odcinkowego brat nie chce crying ja Cie laaadnie proszu gonk *wielkie slodkie oczka* Jasne tylko mi za CD zwroc to ci nagram.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:02 pm
Twisted_Exile Aidanna ja to chce isc na prawio i administracje xp albo na psychologie... no w kazdym razie na cos na co nie trzeba zdawac matury ze scislych przedmiotow xd ninja na psychologi masz matme confused zreszta i na prawie i administracji chyba sie opiera o logike twisted ninja a nie wiem... nie patrzalam na psychologie i wydawalo mi sie ze nie ma crying a logike to umiem... jedyna rzecz z matmy ktora jakos zrozumialam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:02 pm
ma ktos na zbyciu 5k albo te zielone laurelsy??? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:03 pm
Aidanna Twisted_Exile Aidanna ja to chce isc na prawio i administracje xp albo na psychologie... no w kazdym razie na cos na co nie trzeba zdawac matury ze scislych przedmiotow xd ninja na psychologi masz matme confused zreszta i na prawie i administracji chyba sie opiera o logike twisted ninja a nie wiem... nie patrzalam na psychologie i wydawalo mi sie ze nie ma crying a logike to umiem... jedyna rzecz z matmy ktora jakos zrozumialam xp ale to nie jest logika matematyczna ... wink to jest cos zupelnie innego. Kimi, a czy my wygladamy ma bogate avatarki ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:04 pm
Aidanna ja to chce isc na prawio i administracje xp albo na psychologie... no w kazdym razie na cos na co nie trzeba zdawac matury ze scislych przedmiotow xd psychology to glupole 3nodding Mam nadzieje ze ktos tu nie lurka i mi sie nie oberwie sweatdrop
Kittyś owszem, moja babcia mrgreen , trzyma zbedne lauretsy na 13 mulku rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Jesli sie kofa serie GITS-a to i sie muzyczki słucha. a masz odcinkowy GITS? To pytanie mnieobraza, oczywiscie ze mam, gits mi zajmuje około 27 CD seriale GITS SAC i GITS SAC gig 2 ... Oba filmy i odcinki Tachicoma special .... a nagral bys mi na plytki odcinkowi i dal Ozziemu zeby mi przywiozl... bo filmy mam... a odcinkowego brat nie chce crying ja Cie laaadnie proszu gonk *wielkie slodkie oczka* Jasne tylko mi za CD zwroc to ci nagram. ale plyty normalne czy DVD? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Twisted_Exile Aidanna ja to chce isc na prawio i administracje xp albo na psychologie... no w kazdym razie na cos na co nie trzeba zdawac matury ze scislych przedmiotow xd ninja na psychologi masz matme confused zreszta i na prawie i administracji chyba sie opiera o logike twisted ninja a nie wiem... nie patrzalam na psychologie i wydawalo mi sie ze nie ma crying a logike to umiem... jedyna rzecz z matmy ktora jakos zrozumialam xp ninja z reguly chca zdaniej matmy...ale ja mowie o tym ze bedziesz miec wyklady i cwiczneia z logiki i chyba amtmy nie wiem...ja jestem na pedagogice i mialm logike ale to nie jest taka jak na matmie robisz z emusisz stwierdzic czy zdanie jest falszywe czy prawdziwe to pogrom jest jak dla mnie confused gonk ninja twisted Hey Bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimagure-chan ma ktos na zbyciu 5k albo te zielone laurelsy??? razz albo chociaz pozyczyc.... Bee- no raczej tak razz ja wszystko oddalam mojej kolezance xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:06 pm
Aidanna ale plyty normalne czy DVD? ninja Normalne, nie wiem ile to 20zł moze 25 zl za CD bo tego jest w UJ.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:06 pm
Kimagure-chan Kimagure-chan ma ktos na zbyciu 5k albo te zielone laurelsy??? razz albo chociaz pozyczyc.... Bee- no raczej tak razz ja wszystko oddalam mojej kolezance xd ninja ze niby kto? ninja Aid jak chcesz moge Ci pokazac przykladowe notatki z logiki ktora jest na pedagogice :> twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:08 pm
Twisted_Exile Kimagure-chan Kimagure-chan ma ktos na zbyciu 5k albo te zielone laurelsy??? razz albo chociaz pozyczyc.... Bee- no raczej tak razz ja wszystko oddalam mojej kolezance xd ninja ze niby kto? ninja Aid jak chcesz moge Ci pokazac przykladowe notatki z logiki ktora jest na pedagogice :> twisted ninja ale co kto??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Aidanna ja to chce isc na prawio i administracje xp albo na psychologie... no w kazdym razie na cos na co nie trzeba zdawac matury ze scislych przedmiotow xd psychology to glupole 3nodding Mam nadzieje ze ktos tu nie lurka i mi sie nie oberwie sweatdrop
Kittyś owszem, moja babcia mrgreen , trzyma zbedne lauretsy na 13 mulku rofl revcat byl na psychologi... chyba ninja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Jasne tylko mi za CD zwroc to ci nagram. ale plyty normalne czy DVD? ninja Normalne, nie wiem ile to 20zł moze 25 zl za CD bo tego jest w UJ. Nie zapomnij vatu doliczyc 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:09 pm
Aidanna Baliaur Aidanna ja to chce isc na prawio i administracje xp albo na psychologie... no w kazdym razie na cos na co nie trzeba zdawac matury ze scislych przedmiotow xd psychology to glupole 3nodding Mam nadzieje ze ktos tu nie lurka i mi sie nie oberwie sweatdrop
Kittyś owszem, moja babcia mrgreen , trzyma zbedne lauretsy na 13 mulku rofl revcat byl na psychologi... chyba ninja xp ==a o kim ona moze mowic ==" Bali plus koszty robocizny i zuzycia sprzetu rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|