|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:46 pm
Aidanna Kimagure-chan Aidanna a ja bidna... ostatnie godziny ferii crying i jutro do szkoly gonk ta...... nie ma to jak koniec ferii... stressed ninja ale za tydzien mam wolne xd ninja Będziesz sie oddawac rozpuscie z moim bratem ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:47 pm
Aidanna BeeWolf_san Kimagure-chan Aidanna a ja bidna... ostatnie godziny ferii crying i jutro do szkoly gonk ta...... nie ma to jak koniec ferii... stressed Poczekajcie na studia, 4 miesiace, feri a potem dwa tygodnie nauki i znowu wolne wink foo: Yoko Kanno - [Ghost in the Shell Stand Alone #05] Where Does This Ocean Go? [4:45] wiem... mam brata na studiach co nie... xd u... widze ze pan slucha scieszki dziwkowe z GITS xd fajna jest rofl Jesli sie kofa serie GITS-a to i sie muzyczki słucha.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:47 pm
BeeWolf_san Kimagure-chan Aidanna a ja bidna... ostatnie godziny ferii crying i jutro do szkoly gonk ta...... nie ma to jak koniec ferii... stressed Poczekajcie na studia, 4 miesiace, feri a potem dwa tygodnie nauki i znowu wolne wink foo: Yoko Kanno - [Ghost in the Shell Stand Alone #05] Where Does This Ocean Go? [4:45] fajnie..... tylko że mi do studiow jeszcze daleko.... nawet nie wiem co moglabym studiowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:48 pm
Kimagure-chan BeeWolf_san Kimagure-chan Aidanna a ja bidna... ostatnie godziny ferii crying i jutro do szkoly gonk ta...... nie ma to jak koniec ferii... stressed Poczekajcie na studia, 4 miesiace, feri a potem dwa tygodnie nauki i znowu wolne wink foo: Yoko Kanno - [Ghost in the Shell Stand Alone #05] Where Does This Ocean Go? [4:45] fajnie..... tylko że mi do studiow jeszcze daleko.... nawet nie wiem co moglabym studiowac... Kardzy sie musi przemeczyc, przeicez chcialas na lewo studiowac prawo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:49 pm
Kimagure-chan BeeWolf_san Kimagure-chan Aidanna a ja bidna... ostatnie godziny ferii crying i jutro do szkoly gonk ta...... nie ma to jak koniec ferii... stressed Poczekajcie na studia, 4 miesiace, feri a potem dwa tygodnie nauki i znowu wolne wink foo: Yoko Kanno - [Ghost in the Shell Stand Alone #05] Where Does This Ocean Go? [4:45] fajnie..... tylko że mi do studiow jeszcze daleko.... nawet nie wiem co moglabym studiowac... widze ze nie jestem sama pod tym wzgledem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:50 pm
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Kimagure-chan Aidanna a ja bidna... ostatnie godziny ferii crying i jutro do szkoly gonk ta...... nie ma to jak koniec ferii... stressed Poczekajcie na studia, 4 miesiace, feri a potem dwa tygodnie nauki i znowu wolne wink foo: Yoko Kanno - [Ghost in the Shell Stand Alone #05] Where Does This Ocean Go? [4:45] wiem... mam brata na studiach co nie... xd u... widze ze pan slucha scieszki dziwkowe z GITS xd fajna jest rofl Jesli sie kofa serie GITS-a to i sie muzyczki słucha. a masz odcinkowy GITS?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:51 pm
BeeWolf_san Kimagure-chan BeeWolf_san Kimagure-chan Aidanna a ja bidna... ostatnie godziny ferii crying i jutro do szkoly gonk ta...... nie ma to jak koniec ferii... stressed Poczekajcie na studia, 4 miesiace, feri a potem dwa tygodnie nauki i znowu wolne wink foo: Yoko Kanno - [Ghost in the Shell Stand Alone #05] Where Does This Ocean Go? [4:45] fajnie..... tylko że mi do studiow jeszcze daleko.... nawet nie wiem co moglabym studiowac... Kardzy sie musi przemeczyc, przeicez chcialas na lewo studiowac prawo. no niby tak.....ale sam mowiles ze to trudne studia... a ja chce skonczyc studia a nie zeby mnie od razu wywalili...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:52 pm
BeeWolf_san Aidanna Kimagure-chan Aidanna a ja bidna... ostatnie godziny ferii crying i jutro do szkoly gonk ta...... nie ma to jak koniec ferii... stressed ninja ale za tydzien mam wolne xd ninja Będziesz sie oddawac rozpuscie z moim bratem ... cii... mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:54 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:55 pm
BeeWolf_san Kimagure-chan BeeWolf_san Kimagure-chan Aidanna a ja bidna... ostatnie godziny ferii crying i jutro do szkoly gonk ta...... nie ma to jak koniec ferii... stressed Poczekajcie na studia, 4 miesiace, feri a potem dwa tygodnie nauki i znowu wolne wink foo: Yoko Kanno - [Ghost in the Shell Stand Alone #05] Where Does This Ocean Go? [4:45] fajnie..... tylko że mi do studiow jeszcze daleko.... nawet nie wiem co moglabym studiowac... Kardzy sie musi przemeczyc, przeicez chcialas na lewo studiowac prawo. ja to chce isc na prawio i administracje xp albo na psychologie... no w kazdym razie na cos na co nie trzeba zdawac matury ze scislych przedmiotow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:56 pm
Aidanna ja to chce isc na prawio i administracje xp albo na psychologie... no w kazdym razie na cos na co nie trzeba zdawac matury ze scislych przedmiotow xd ninja na psychologi masz matme confused zreszta i na prawie i administracji chyba sie opiera o logike twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:58 pm
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Jesli sie kofa serie GITS-a to i sie muzyczki słucha. a masz odcinkowy GITS? To pytanie mnieobraza, oczywiscie ze mam, gits mi zajmuje około 27 CD seriale GITS SAC i GITS SAC gig 2 ... Oba filmy i odcinki Tachicoma special .... a nagral bys mi na plytki odcinkowi i dal Ozziemu zeby mi przywiozl... bo filmy mam... a odcinkowego brat nie chce crying ja Cie laaadnie proszu gonk *wielkie slodkie oczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:59 pm
Aidanna Kardzy sie musi przemeczyc, przeicez chcialas na lewo studiowac prawo. ja to chce isc na prawio i administracje xp albo na psychologie... no w kazdym razie na cos na co nie trzeba zdawac matury ze scislych przedmiotow xd tez rozmyslam o psychologii.... a moi kumple mi mowia ze mi samej by sie psycholog przydal rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|