|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:29 pm
wcale nie *chowa kły*
stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:33 pm
Dobra ide poczytać.
Żegnam wszystkich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:34 pm
Mr. Smokey Dobra ide poczytać. Żegnam wszystkich. a zebyś przy tym czytaniu kły zgubił domokun nie wiem jak , ale mam nadzieje ze jakoś to się stanie whee hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:35 pm
o Wilczek razz Twisted- no i? stało sie coś? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:36 pm
Karnaaa Mr. Smokey Dobra ide poczytać. Żegnam wszystkich. a zebyś przy ty czytaniu kły zgubił domokun nie wiem jak , ale mam nadzieje ze jakoś to się stanie whee hehe może pojdziesz juz spać?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:36 pm
a ja bidna... ostatnie godziny ferii crying i jutro do szkoly gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:37 pm
Karnaaa Mr. Smokey Dobra ide poczytać. Żegnam wszystkich. a zebyś przy tym czytaniu kły zgubił domokun nie wiem jak , ale mam nadzieje ze jakoś to się stanie whee hehe Przezucajac strony zachaczy ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:38 pm
BeeWolf_san Karnaaa Mr. Smokey Dobra ide poczytać. Żegnam wszystkich. a zebyś przy tym czytaniu kły zgubił domokun nie wiem jak , ale mam nadzieje ze jakoś to się stanie whee hehe Przezucajac strony zachaczy ... dzięki ze wyjasniłes mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:40 pm
Karnaaa BeeWolf_san Karnaaa Mr. Smokey Dobra ide poczytać. Żegnam wszystkich. a zebyś przy tym czytaniu kły zgubił domokun nie wiem jak , ale mam nadzieje ze jakoś to się stanie whee hehe Przezucajac strony zachaczy ... dzięki ze wyjasniłes mrgreen nie ma sprawy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:42 pm
Aidanna a ja bidna... ostatnie godziny ferii crying i jutro do szkoly gonk ta...... nie ma to jak koniec ferii... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:43 pm
Kimagure-chan Aidanna a ja bidna... ostatnie godziny ferii crying i jutro do szkoly gonk ta...... nie ma to jak koniec ferii... stressed Poczekajcie na studia, 4 miesiace, feri a potem dwa tygodnie nauki i znowu wolne wink foo: Yoko Kanno - [Ghost in the Shell Stand Alone #05] Where Does This Ocean Go? [4:45]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:44 pm
Kimagure-chan Aidanna a ja bidna... ostatnie godziny ferii crying i jutro do szkoly gonk ta...... nie ma to jak koniec ferii... stressed ninja ale za tydzien mam wolne xd ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:46 pm
BeeWolf_san Kimagure-chan Aidanna a ja bidna... ostatnie godziny ferii crying i jutro do szkoly gonk ta...... nie ma to jak koniec ferii... stressed Poczekajcie na studia, 4 miesiace, feri a potem dwa tygodnie nauki i znowu wolne wink foo: Yoko Kanno - [Ghost in the Shell Stand Alone #05] Where Does This Ocean Go? [4:45] wiem... mam brata na studiach co nie... xd u... widze ze pan slucha scieszki dziwkowe z GITS xd fajna jest rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|