|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 11:53 am
Karnaaa Martines.PL Karnaaa *rozgląda się z nadzieją ostatni raz ninja i zrezygnowana odchodzi* nie placz i tak sie tym nie nikt nie przejmie cry domokun jakie to pocieszające blaugh to najbardziej optymistyczna rzecz jaka mi przyszla do glowy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 11:57 am
Martines.PL Karnaaa Martines.PL Karnaaa *rozgląda się z nadzieją ostatni raz ninja i zrezygnowana odchodzi* nie placz i tak sie tym nie nikt nie przejmie cry domokun jakie to pocieszające blaugh to najbardziej optymistyczna rzecz jaka mi przyszla do glowy mrgreen stare stare teraz to sie załamałam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 12:08 pm
Karnaaa Martines.PL Karnaaa Martines.PL Karnaaa *rozgląda się z nadzieją ostatni raz ninja i zrezygnowana odchodzi* nie placz i tak sie tym nie nikt nie przejmie cry domokun jakie to pocieszające blaugh to najbardziej optymistyczna rzecz jaka mi przyszla do glowy mrgreen stare stare teraz to sie załamałam nie lam sie walcz o swoj dzien jestes sam nie dbam o twoj los mam wlasna smierc ona tak jak ja jest glucha na twoj krzyk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 12:12 pm
Martines.PL Karnaaa Martines.PL Karnaaa Martines.PL Karnaaa *rozgląda się z nadzieją ostatni raz ninja i zrezygnowana odchodzi* nie placz i tak sie tym nie nikt nie przejmie cry domokun jakie to pocieszające blaugh to najbardziej optymistyczna rzecz jaka mi przyszla do glowy mrgreen stare stare teraz to sie załamałam nie lam sie walcz o swoj dzien jestes sam nie dbam o twoj los mam wlasna smierc ona tak jak ja jest glucha na twoj krzyk. stare *załamuje sie totalnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 12:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 12:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 12:34 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 12:45 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 12:46 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 12:47 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 12:49 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 12:51 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 12:52 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 12:53 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 12:54 pm
Martines.PL no jezeli juz to tabletki Nieeee tabletki to lipa. Może ją zjemy ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|