|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 6:15 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki tez mam neostrade i tez mam z nia problemy crying wlasciwie moglas nie oddawac, kiedys wspomoglas mojego questa... 3nodding jak chcesz to mozesz oddac xp gupia neostrada co nie *kops neostrade* domokun Nie kop, jakby nie ona, to by mnie nie bylo na Gai! scream mnie tez ale cii... to tak lekko kopnac mozna ninja *daje jej pstryczka w znaczek Sagem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 6:17 am
EvilYuki *daje jej pstryczka w znaczek Sagem* a to za co? chcesz oberwac sony ericsonem xd *straszy ja T610*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 6:19 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki tez mam neostrade i tez mam z nia problemy crying wlasciwie moglas nie oddawac, kiedys wspomoglas mojego questa... 3nodding jak chcesz to mozesz oddac xp gupia neostrada co nie *kops neostrade* domokun Nie kop, jakby nie ona, to by mnie nie bylo na Gai! scream mnie tez ale cii... to tak lekko kopnac mozna ninja *daje jej pstryczka w znaczek Sagem* moge tes?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 6:22 am
Aidanna EvilYuki *daje jej pstryczka w znaczek Sagem* a to za co? chcesz oberwac sony ericsonem xd *straszy ja T610* *odpowiada na ataki swoim T-230*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 6:59 am
oi.. oi... *charcze i pluje na podloge*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 8:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 10:18 am
Dobry twisted jest ktos być może ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 10:38 am
Karnaaa Dobry twisted jest ktos być może ?? nikogo ?? ninja czuje sie taka........ samotna crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 10:42 am
*rozgląda się z nadzieją ostatni raz ninja i zrezygnowana odchodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 11:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 11:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 11:43 am
Karnaaa *rozgląda się z nadzieją ostatni raz ninja i zrezygnowana odchodzi* nie placz i tak sie tym nikt nie przejmie cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 11:45 am
Martines.PL Karnaaa *rozgląda się z nadzieją ostatni raz ninja i zrezygnowana odchodzi* nie placz i tak sie tym nie nikt nie przejmie cry domokun jakie to pocieszające blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 11:45 am
Wiema wszystkim.
*spogladajac na Yuki podnosi brew* mmm a Ty co taka rozneglizowana dzisiaj ?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 11:52 am
Mr. Smokey Wiema wszystkim. *spogladajac na Yuki podnosi brew* mmm a Ty co taka rozneglizowana dzisiaj ?? mrgreen wlasnie straszny ziab na dworze wyjdzesz na miasto i ci pepek zmarznie i co, autark bedzie musial chuchac na zimne i glaskac misowa lapka coby rozgrzac troszke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|