|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 8:20 am
Sei chan Lethiel Sei chan Nyu crying *Ze strachu chowa sie pod swoim łóżkiem* crying gonk . oni siom strashni crying *zeskakooje z szafy i chowa sie obok Sei* Nyu crying Oni są okropnii crying zawsze albo sie bija ... albo przywolooja jakieś wstretne stwoshenia gonk sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 8:20 am
tak tak , przemoc , buha ha ha ha ha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 8:21 am
Ntsumi_Aya O TAK NARESZCIE COŚ CIEKAWEGO!!!!!!!*zaczyna przygotowywać się do walki whee *buhahaha*atakuje zer0*buhahaha *łapie ostrza mieczy rękami* Mówiłem - magiczna stal niesie ze sobą ładunek zmian , który tylko mnie wzmacnia twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
lepiej schowaj się gdzieś jak nie chcesz dostać....zero oszalał whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu*Wychyla łebek z pod łóżka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 8:22 am
wired_00 herubinek wired_00 Uber.Zer0 herubinek *Chmoorka robi sie 2 razy większa od Uber.Zero...* *Zaczyna sie elektryzować... rażąc Ubera* Hahaha - no dalej , dalej - zrób mi tę przyjemność - chcesz zabić Manifestację ChAoSu ? pragne przemocy , tak tak tak *zaczyna wyglądac jak swir ze szpitalu bez klamek* hie hie hie AAAAAAA Od poczatku wiedziałem że on jest jakis dziwny!!!!!!!! gonk gonk jestem dziewczynką!!!! mam długi włosy!!!!!! A aaaaa i nadodatek jest babą!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 8:22 am
Uber.Zer0 Ntsumi_Aya O TAK NARESZCIE COŚ CIEKAWEGO!!!!!!!*zaczyna przygotowywać się do walki whee *buhahaha*atakuje zer0*buhahaha *łapie ostrza mieczy rękami* Mówiłem - magiczna stal niesie ze sobą ładunek zmian , który tylko mnie wzmacnia twisted wiesh co?? to nie jest magiczna stal xp *wyciąga wicz i wbija w jego rękę a drugim prubuje powstrzymać szalonego zer0*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 8:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya *whcodzi do pokoju*HEYYYYYYYYYYYYYYYOOOOOOOOO siema
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lady Karen Sei chan Kukus jeszcze... ale się go obawaim... zawsze jakoś dziwnie na mnie zerkał gonk jakby mnie chciał... o dżizas... nawet nie chcę o tym myśleć crying gonk Sayo nie jest pedałem...chyba..... no nie wiem dziewcze...nie wiem..ale sprawdźmy to.... twisted KUKUS NASTAW SIĘ scream dajcie spokój crying czy ja wyglądam jak dest crying te odemnie sie odpierdol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FLAC!!!!!!!!!*pshytuuuula...moooooooocno ;]*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 8:24 am
Sei chan Nyu*Wychyla łebek z pod łóżka* cześć księżniczko Ntsumi_Aya lepiej schowaj się gdzieś jak nie chcesz dostać....zero oszalał whee lepiej żeby mnie nic nie trafiło bo mam bardzo ale to bardzo zły humor...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O falcone... Heyka... wiesz napieprzamy się chcesz sie dołączyć (ze0 oszalał) biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
swir... mam male pytanko... skąd jesteś ??..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|