|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 4:34 am
Kimagure-chan ile nowych ludziow.... *kłania sie wszystkim* ja chyba zrezygnuje z gai.... za duzo obowiazkow mam.... a w szkole zapie**ol.... stressed a kto nie ma... xd ciagle sie tylko uczyc... ale ja jakos znajduje czas na nauke i na przyjemnsci xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 4:38 am
Aidanna Kimagure-chan ile nowych ludziow.... *kłania sie wszystkim* ja chyba zrezygnuje z gai.... za duzo obowiazkow mam.... a w szkole zapie**ol.... stressed a kto nie ma... xd ciagle sie tylko uczyc... ale ja jakos znajduje czas na nauke i na przyjemnsci xp no wlasnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 4:40 am
ma ktos moze ochote na kasynko?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 4:43 am
Kimagure-chan ma ktos moze ochote na kasynko?? xd aaa.... mialam sie zapytac.... kolezanka chce sie tu b. szybko wzbogacic razz .... zna ktos moze jakis sposob? mi tam juz na kasie nie zalezy... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 4:47 am
Kimagure-chan Kimagure-chan ma ktos moze ochote na kasynko?? xd aaa.... mialam sie zapytac.... kolezanka chce sie tu b. szybko wzbogacic razz .... zna ktos moze jakis sposob? mi tam juz na kasie nie zalezy... razz okrasc kogos mrgreen mozna sprzedawac arty, o 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 4:48 am
Kimagure-chan Kimagure-chan ma ktos moze ochote na kasynko?? xd aaa.... mialam sie zapytac.... kolezanka chce sie tu b. szybko wzbogacic razz .... zna ktos moze jakis sposob? mi tam juz na kasie nie zalezy... razz polle... bumpowac... rybki w durem... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 4:52 am
Aidanna Kimagure-chan Kimagure-chan ma ktos moze ochote na kasynko?? xd aaa.... mialam sie zapytac.... kolezanka chce sie tu b. szybko wzbogacic razz .... zna ktos moze jakis sposob? mi tam juz na kasie nie zalezy... razz polle... bumpowac... rybki w durem... xd ehh xd za duzo czasu to zajmuje... mialam na mysli jakis maly przekret razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 4:56 am
Kimagure-chan Aidanna Kimagure-chan Kimagure-chan ma ktos moze ochote na kasynko?? xd aaa.... mialam sie zapytac.... kolezanka chce sie tu b. szybko wzbogacic razz .... zna ktos moze jakis sposob? mi tam juz na kasie nie zalezy... razz polle... bumpowac... rybki w durem... xd ehh xd za duzo czasu to zajmuje... mialam na mysli jakis maly przekret razz to shakuj kogos xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 4:57 am
EvilYuki Kimagure-chan Kimagure-chan ma ktos moze ochote na kasynko?? xd aaa.... mialam sie zapytac.... kolezanka chce sie tu b. szybko wzbogacic razz .... zna ktos moze jakis sposob? mi tam juz na kasie nie zalezy... razz okrasc kogos mrgreen mozna sprzedawac arty, o 3nodding t "okraść kogoś" to mi się podoba 3nodding tylko jak ?? blaugh Tak przy okazji to dobry wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 4:58 am
kto mi kupi w sklepie  bo ja mam problemy z kupowaniem xp oddam kase
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 4:58 am
Karnaaa EvilYuki Kimagure-chan Kimagure-chan ma ktos moze ochote na kasynko?? xd aaa.... mialam sie zapytac.... kolezanka chce sie tu b. szybko wzbogacic razz .... zna ktos moze jakis sposob? mi tam juz na kasie nie zalezy... razz okrasc kogos mrgreen mozna sprzedawac arty, o 3nodding t "okraść kogoś" to mi się podoba 3nodding tylko jak ?? blaugh Tak przy okazji to dobry wszystkim dobry razz Aid..... tylko jak?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 4:59 am
Kimagure-chan Karnaaa EvilYuki Kimagure-chan Kimagure-chan ma ktos moze ochote na kasynko?? xd aaa.... mialam sie zapytac.... kolezanka chce sie tu b. szybko wzbogacic razz .... zna ktos moze jakis sposob? mi tam juz na kasie nie zalezy... razz okrasc kogos mrgreen mozna sprzedawac arty, o 3nodding t "okraść kogoś" to mi się podoba 3nodding tylko jak ?? blaugh Tak przy okazji to dobry wszystkim dobry razz Aid..... tylko jak?? xd no... e... ja sie nie znam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 5:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 5:04 am
Aidanna kto mi kupi w sklepie  bo ja mam problemy z kupowaniem xp oddam kase ale ładna razz w jakim jest sklepie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 5:05 am
czesc Aya xd Kima... w Durem u Moiry ... to kupi ktos... oddam kase przeciez... crying bo ja w sklepach nie moge nic kupowac nie wiedziec czemu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|