|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 10:22 am
hej wszystkim.... ma ktos moze gdzies zapisany link do sklepiku z artami Ibris??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 10:24 am
Twisted_Exile Aidanna Twisted_Exile ninja taaaaaaaaa swietny sposb na ozywienie gildi *marud marud* rofl mrgreen twisted ninja *pac w leb* nie marudz xd a czy ja marudze ja tylko stwierdzam fakty *przemyka tajniacko po gildi i kradnie co sie da* rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted lol jak tam sobie chcesz xp *zabiera jej cos co zabrala*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 10:24 am
Aidanna chari-san Aidanna a ja Cie chyba kojarze whee a ja nie razz no ale ja jestem dopiero niecaly rok XD *patrzy na siga* Aid, ty sobie jakiegos mena znalazlas, czy jak? XD heart ninja Ozzwlad ninja heart i Chari... ja mam Ciebie nawet w friendach xd aha... XD eek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 10:25 am
Aidanna Twisted_Exile Aidanna Twisted_Exile ninja taaaaaaaaa swietny sposb na ozywienie gildi *marud marud* rofl mrgreen twisted ninja *pac w leb* nie marudz xd a czy ja marudze ja tylko stwierdzam fakty *przemyka tajniacko po gildi i kradnie co sie da* rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted lol jak tam sobie chcesz xp *zabiera jej cos co zabrala* rolleyes tia rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 11:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 11:50 am
porozmawiajmy na temat:
co zrobic, aby ta gildia znow ozyla? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 11:53 am
Omega Sun porozmawiajmy na temat: co zrobic, aby ta gildia znow ozyla? ninja ninja nyc zostawic w spokoju albo..albo...albo... nie wiem twisted ninja *kreci sie tu i tam *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 11:55 am
Twisted_Exile Omega Sun porozmawiajmy na temat: co zrobic, aby ta gildia znow ozyla? ninja ninja nyc zostawic w spokoju albo..albo...albo... nie wiem twisted ninja *kreci sie tu i tam * Ciebie nie pytam, bo Ty zawsze burzysz moje ambitne plany wink *przegania miotla*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 11:57 am
Omega Sun Twisted_Exile Omega Sun porozmawiajmy na temat: co zrobic, aby ta gildia znow ozyla? ninja ninja nyc zostawic w spokoju albo..albo...albo... nie wiem twisted ninja *kreci sie tu i tam * Ciebie nie pytam, bo Ty zawsze burzysz moje ambitne plany wink *przegania miotla* ale jako czlonek tej gildi mam prawo sie wypowiadac *macha wsciekle lapkami i wgryza sie w miotle i trzyma* zacznijmy od tego ze jesli tylko niektorym zalezy to raczej nie ozyje ta gildia mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 12:00 pm
Twisted_Exile ale jako czlonek tej gildi mam prawo sie wypowiadac *macha wsciekle lapkami i wgryza sie w miotle i trzyma* zacznijmy od tego ze jesli tylko niektorym zalezy to raczej nie ozyje ta gildia mrgreen twisted ale ja zmienie ich mentalnosc mrgreen zaraze ich swoim entuzjazmem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 12:02 pm
Omega Sun Twisted_Exile ale jako czlonek tej gildi mam prawo sie wypowiadac *macha wsciekle lapkami i wgryza sie w miotle i trzyma* zacznijmy od tego ze jesli tylko niektorym zalezy to raczej nie ozyje ta gildia mrgreen twisted ale ja zmienie ich mentalnosc mrgreen zaraze ich swoim entuzjazmem ninja ile ten entuzjazm moze trwac co slonko :>? pozatym fakt faktem niektorym gaia juz sie przejadla*wzrusza ramionami* no i niemila czasem panujaca atmosfera stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 12:06 pm
Twisted_Exile ile ten entuzjazm moze trwac co slonko :>? pozatym fakt faktem niektorym gaia juz sie przejadla*wzrusza ramionami* no i niemila czasem panujaca atmosfera stare twisted buu crying depczesz moje nadzieje, juz Cie nie kocham cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 12:09 pm
Omega Sun Twisted_Exile ile ten entuzjazm moze trwac co slonko :>? pozatym fakt faktem niektorym gaia juz sie przejadla*wzrusza ramionami* no i niemila czasem panujaca atmosfera stare twisted buu crying depczesz moje nadzieje, juz Cie nie kocham cry pirate i tak wiem ze w glebi swego niecnego i zdradzieckiego serduszka czy czego tam masz mnie kofasz 4laugh mrgreen evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 12:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 12:17 pm
taaaaaaaaaaaaaaaa gdzie *rozglada sie goraczkow za kims kto mysli* nikog nie widze crying crying crying rofl rofl rofl mrgreen twisted lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|