|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 10:05 am
EvilYuki A czego bys chciala, Aidy? xd troche zycia tutaj... kiedys to bylo inaczej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 10:09 am
Aidanna EvilYuki A czego bys chciala, Aidy? xd troche zycia tutaj... kiedys to bylo inaczej sweatdrop Usmiech prosze! Narzekanie jest ZLE mrgreen czego bys nei zrobila, "kiedys" nie przywrocisz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 10:10 am
Aidanna EvilYuki A czego bys chciala, Aidy? xd troche zycia tutaj... kiedys to bylo inaczej sweatdrop jasne, wszyscy tylko przychodza i marudza, ze kiedys to bylo inaczej. A moze zamiast zrzedzic zacznijcie jakas rozmowe...? to chyba lepsza metoda na przywrocenie tej gildii przyjemnej atmosfery blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 10:10 am
Aidanna EvilYuki A czego bys chciala, Aidy? xd troche zycia tutaj... kiedys to bylo inaczej sweatdrop Narzekacie... Ja tutaj nie kojarze praktycznie nikogo, 2 lata przerwy i calkowita zmiana obsady. Jestem w tej gildi od 2 lat, a czuje sie jakbym byl tu nowy ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 10:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 10:12 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki A czego bys chciala, Aidy? xd troche zycia tutaj... kiedys to bylo inaczej sweatdrop Usmiech prosze! Narzekanie jest ZLE mrgreen czego bys nei zrobila, "kiedys" nie przywrocisz 3nodding no dobra... juz nie marudze xd to... o czym b tu pogadac... nio... KONIEC FERII MAM gonk ale sie ciesze ze do szkoly ide bo w domu juz nudnawo sie zaczelo robic ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 10:13 am
Razielek Aidanna EvilYuki A czego bys chciala, Aidy? xd troche zycia tutaj... kiedys to bylo inaczej sweatdrop Narzekacie... Ja tutaj nie kojarze praktycznie nikogo, 2 lata przerwy i calkowita zmiana obsady. Jestem w tej gildi od 2 lat, a czuje sie jakbym byl tu nowy ;p a ja Cie chyba kojarze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 10:16 am
Aidanna to... o czym b tu pogadac... nio... KONIEC FERII MAM gonk ale sie ciesze ze do szkoly ide bo w domu juz nudnawo sie zaczelo robic ninja ja też mam.... ale sie nie ciesze, bo od razu po feriach spr. z niemca mnei czeka == [Rany! jak ja nienawidze tego przedmiotu! ==]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 10:16 am
Aidanna to... o czym b tu pogadac... nio... KONIEC FERII MAM gonk ale sie ciesze ze do szkoly ide bo w domu juz nudnawo sie zaczelo robic ninja a ja mam dzisiaj jedyny wolny dzien z calych moich ferii xd Tzn. teoretycznie powinnam sie uczyc na jutrzejszego ustnego TELCa, ale nie mam pojecia jak on wyglada i nie bardzo wiem z czego powinnam sie przygotowac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 10:18 am
ninja taaaaaaaaa swietny sposb na ozywienie gildi *marud marud* rofl mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 10:19 am
chari-san Aidanna to... o czym b tu pogadac... nio... KONIEC FERII MAM gonk ale sie ciesze ze do szkoly ide bo w domu juz nudnawo sie zaczelo robic ninja ja też mam.... ale sie nie ciesze, bo od razu po feriach spr. z niemca mnei czeka == [Rany! jak ja nienawidze tego przedmiotu! ==] ja to teoretycznie mam za tydzien pare sprawdzianow ale ja wtedy nieistnieje dla tego swiata biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 10:20 am
Aidanna a ja Cie chyba kojarze whee a ja nie razz no ale ja jestem dopiero niecaly rok XD *patrzy na siga* Aid, ty sobie jakiegos mena znalazlas, czy jak? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 10:20 am
Twisted_Exile ninja taaaaaaaaa swietny sposb na ozywienie gildi *marud marud* rofl mrgreen twisted ninja *pac w leb* nie marudz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 10:21 am
chari-san Aidanna a ja Cie chyba kojarze whee a ja nie razz no ale ja jestem dopiero niecaly rok XD *patrzy na siga* Aid, ty sobie jakiegos mena znalazlas, czy jak? XD heart ninja Ozzwlad ninja heart i Chari... ja mam Ciebie nawet w friendach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 10:22 am
Aidanna Twisted_Exile ninja taaaaaaaaa swietny sposb na ozywienie gildi *marud marud* rofl mrgreen twisted ninja *pac w leb* nie marudz xd a czy ja marudze ja tylko stwierdzam fakty *przemyka tajniacko po gildi i kradnie co sie da* rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|