|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:29 am
Autark dziekuje heart , juz sie balem ze na stale to chca zrobic bez obaw, po prostu ostatnio wprowadzili sporo nowych zmian i czesc rzeczy sie zepsula m.in. market. Nie zalecam tez na razie korzystania z salonu fryzjerskiego ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:32 am
Omega Sun Autark dziekuje heart , juz sie balem ze na stale to chca zrobic bez obaw, po prostu ostatnio wprowadzili sporo nowych zmian i czesc rzeczy sie zepsula m.in. market. Nie zalecam tez na razie korzystania z salonu fryzjerskiego ninja wiem, o salonie juz czytalem, z reszta u mnie nawet jakbym chcial to nie chce sie wlaczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:37 am
ok, a teraz znikam ninja Musze zrobic akrusz zeby mi powyliczal rozne rzeczy, potem znikam na pilates i uczyc sie do jutrzejszego TELCa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:40 am
Rozumiem, ze nie ma. To lece.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:50 am
Aidanna znaczy w markecie chyba moge ale w sklepach nie... i nie wiem dlaczego... klikam na jakis przedmiot i nawet zadne okienko niewyskoczy ani nic xp ninja taki promblem sie ma jak korzystasz z Opery(jesli z czego innego korzystasz to nie wiem) na inych przegaldarkach sklepy dzialaja juz kiedys raz tak bylo ale potem naprawili nie wiem jak teraz bedzie ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:52 am
Twisted_Exile ninja taki promblem sie ma jak korzystasz z Opery na inych przegaldarkach sklepy dzialaja juz kiedys raz tak bylo ale potem naprawili nie wiem jak teraz bedzie ninja twisted Aha ! scream heart mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:56 am
Lethiel Twisted_Exile ninja taki promblem sie ma jak korzystasz z Opery na inych przegaldarkach sklepy dzialaja juz kiedys raz tak bylo ale potem naprawili nie wiem jak teraz bedzie ninja twisted Aha ! scream heart mrgreen heart redface *czuje sie przylapana* redface lol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:58 am
Twisted_Exile Aidanna znaczy w markecie chyba moge ale w sklepach nie... i nie wiem dlaczego... klikam na jakis przedmiot i nawet zadne okienko niewyskoczy ani nic xp ninja taki promblem sie ma jak korzystasz z Opery(jesli z czego innego korzystasz to nie wiem) na inych przegaldarkach sklepy dzialaja juz kiedys raz tak bylo ale potem naprawili nie wiem jak teraz bedzie ninja twisted ahaa... no to ja mam opere xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:58 am
Twisted_Exile Lethiel Twisted_Exile ninja taki promblem sie ma jak korzystasz z Opery na inych przegaldarkach sklepy dzialaja juz kiedys raz tak bylo ale potem naprawili nie wiem jak teraz bedzie ninja twisted Aha ! scream heart mrgreen heart redface *czuje sie przylapana* redface lol twisted przylapana na czym ?! O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 7:03 am
Lethiel! Wrocilas do nas 4laugh Witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 7:04 am
Aidanna Lethiel! Wrocilas do nas 4laugh Witaj 3nodding ja tylko zajzalam xD witaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 7:06 am
Lethiel Aidanna Lethiel! Wrocilas do nas 4laugh Witaj 3nodding ja tylko zajzalam xD witaj wink bywaj tu czesciej... bo jakos nudnawo tu sie ostatnio robi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 7:07 am
*rozglada sie* widze ze duzo sie nie zmienilo ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 7:09 am
Aidanna Lethiel Aidanna Lethiel! Wrocilas do nas 4laugh Witaj 3nodding ja tylko zajzalam xD witaj wink bywaj tu czesciej... bo jakos nudnawo tu sie ostatnio robi sweatdrop no to rzeczywiscie niezla zacheta do czestszego bywania xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|