|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 5:49 am
Autark sad mam pytanie, u was tez w markecie niepokazywane sa ceny przedmiotow na ktore was nie stac, bo u mnie tak i to jest jakies chore bo nie wiem ile mi brakuje na to co chce kupic sweatdrop ja wogole nic nie moge kupowac wiec sie mnie nie pytaj xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 5:51 am
Aidanna Autark sad mam pytanie, u was tez w markecie niepokazywane sa ceny przedmiotow na ktore was nie stac, bo u mnie tak i to jest jakies chore bo nie wiem ile mi brakuje na to co chce kupic sweatdrop ja w ogole nic nie moge kupowac wiec sie mnie nie pytaj xp a sie spytam czemu nic nie mozesz kupowac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 5:57 am
Autark Aidanna Autark sad mam pytanie, u was tez w markecie niepokazywane sa ceny przedmiotow na ktore was nie stac, bo u mnie tak i to jest jakies chore bo nie wiem ile mi brakuje na to co chce kupic sweatdrop ja w ogole nic nie moge kupowac wiec sie mnie nie pytaj xp a sie spytam czemu nic nie mozesz kupowac xp znaczy w markecie chyba moge ale w sklepach nie... i nie wiem dlaczego... klikam na jakis przedmiot i nawet zadne okienko niewyskoczy ani nic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:00 am
Aidanna Autark Aidanna Autark sad mam pytanie, u was tez w markecie niepokazywane sa ceny przedmiotow na ktore was nie stac, bo u mnie tak i to jest jakies chore bo nie wiem ile mi brakuje na to co chce kupic sweatdrop ja w ogole nic nie moge kupowac wiec sie mnie nie pytaj xp a sie spytam czemu nic nie mozesz kupowac xp znaczy w markecie chyba moge ale w sklepach nie... i nie wiem dlaczego... klikam na jakis przedmiot i nawet zadne okienko niewyskoczy ani nic xp a w markecie masz podane ceny przy kazdym przedmiocie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:01 am
Autark Aidanna Autark Aidanna Autark sad mam pytanie, u was tez w markecie niepokazywane sa ceny przedmiotow na ktore was nie stac, bo u mnie tak i to jest jakies chore bo nie wiem ile mi brakuje na to co chce kupic sweatdrop ja w ogole nic nie moge kupowac wiec sie mnie nie pytaj xp a sie spytam czemu nic nie mozesz kupowac xp znaczy w markecie chyba moge ale w sklepach nie... i nie wiem dlaczego... klikam na jakis przedmiot i nawet zadne okienko niewyskoczy ani nic xp a w markecie masz podane ceny przy kazdym przedmiocie? nie eek dlaczego?! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:02 am
Aidanna Autark Aidanna Autark Aidanna ja w ogole nic nie moge kupowac wiec sie mnie nie pytaj xp a sie spytam czemu nic nie mozesz kupowac xp znaczy w markecie chyba moge ale w sklepach nie... i nie wiem dlaczego... klikam na jakis przedmiot i nawet zadne okienko niewyskoczy ani nic xp a w markecie masz podane ceny przy kazdym przedmiocie? nie eek dlaczego?! gonk nie wiem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:03 am
trzeba bedzie sie Omi spytac ninja i uwazaj na kłoty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:04 am
Aidanna trzeba bedzie sie Omi spytac ninja i uwazaj na kłoty xd na co mam uwazac ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:05 am
Autark Aidanna trzeba bedzie sie Omi spytac ninja i uwazaj na kłoty xd na co mam uwazac ninja quote xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:08 am
ok, a ile w koncu ich moze byc, bo nie pamietam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:08 am
Autark ok, a ile w koncu ich moze byc, bo nie pamietam? 5
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:12 am
Aidanna Autark ok, a ile w koncu ich moze byc, bo nie pamietam? 5 no to prosze oto trzecie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:22 am
Nie ma ktos zupelnie przypadkiem 50/1.8 na zbyciu ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:24 am
Autark Aidanna Autark a w markecie masz podane ceny przy kazdym przedmiocie? nie eek dlaczego?! gonk nie wiem crying spokojnie, to tylko glitch, z tego co udalo mi sie dowiedziec, to nie pokazuja sie ceny "buy only" i rano mieli to naprawic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:26 am
Omega Sun Autark Aidanna Autark a w markecie masz podane ceny przy kazdym przedmiocie? nie eek dlaczego?! gonk nie wiem crying spokojnie, to tylko glitch, z tego co udalo mi sie dowiedziec, to nie pokazuja sie ceny "buy only" i rano mieli to naprawic xd dziekuje heart , juz sie balem ze na stale to chca zrobic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|