Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22754 22755 22756 22757 22758 22759 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Twisted_Exile

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 1:41 pm

Omega Sun
Twisted_Exile
tia tylko ze jak nie zaliczej tej poprawki podobno wyaltuje ze szkoly cudowna perspektywa 4laugh twisted stare

no co Ty, kto Ci takich glupot naopowiadal? Jak nie zaliczysz przedmiotu (masz prawo do 2 popraw, komisu i dopiero jest warunek), to chodzisz na niego z pierwszym rokiem, a pozostale przedmioty masz normalnie ze swoja grupa i rok warunkowo zaliczony 3nodding
4laugh pan wykladowca ktory nie hcial mi powiedziec czemu mimo poprawnych odpowiedzi mam 2 4laugh stare twisted pozatym to prywatne to dziekan nie pozwoli mu ujebac studentow stare stare twisted
PostPosted: Fri Feb 10, 2006 1:46 pm

Twisted_Exile
4laugh pan wykladowca ktory nie hcial mi powiedziec czemu mimo poprawnych odpowiedzi mam 2 4laugh stare twisted pozatym to prywatne to dziekan nie pozwoli mu ujebac studentow stare stare twisted

zloz skarge, zazadaj ponownego sprawdzenia pracy albo egzaminu. Nie ma znaczenia czy szkola jest publiczna czy prywatna, zasady egzaminow sa wszedzie podobne 3nodding
Nie martw sie, wszystko bedzie dobrze 4laugh Jestes madra dziewczynka i poradzisz sobie, wierze w Ciebie smile

Omega Sun
Captain

Twisted_Exile

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 1:48 pm

Omega Sun
Twisted_Exile

zloz skarge, zazadaj ponownego sprawdzenia pracy albo egzaminu. Nie ma znaczenia czy szkola jest publiczna czy prywatna, zasady egzaminow sa wszedzie podobne 3nodding
Nie martw sie, wszystko bedzie dobrze 4laugh Jestes madra dziewczynka i poradzisz sobie, wierze w Ciebie smile
rofl taaaaaaaaaaa jassssssne rofl mrgreen twisted lol
PostPosted: Fri Feb 10, 2006 1:50 pm

Twisted_Exile
Omega Sun

rofl taaaaaaaaaaa jassssssne rofl mrgreen twisted lol

tak, jestem starsza i wiem lepiej wink

a teraz znikam sie kapac w pachnacych solach i olejkach a potem wklepywac algi i packac sie maseczkami. Do zobaczenia pozniej ninja

Omega Sun
Captain

BeeWolf_san

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 2:55 pm

User Image

ŁADNIE WYSZŁO ?
PostPosted: Fri Feb 10, 2006 2:57 pm

BeeWolf_san
User Image

ŁADNIE WYSZŁO ?
mrgreen slyczne
witam 3nodding twisted

Twisted_Exile

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 2:57 pm

BeeWolf_san

ŁADNIE WYSZŁO ?

ślicznie, tak troszke tajemniczo smile

a tak na marginesie, to wczoraj mnie wykopali z Twojego forum blaugh
PostPosted: Fri Feb 10, 2006 2:59 pm

Omega Sun
BeeWolf_san

ŁADNIE WYSZŁO ?

ślicznie, tak troszke tajemniczo smile

a tak na marginesie, to wczoraj mnie wykopali z Twojego forum blaugh

Dziekuje Twist wink

a no wykopali bo przeprowadzamy rewolucje, i wywalilismy wszystkich ktorzy nie pisali i sie dawno nie logowali, bo tylko zawalali baze danych.

BeeWolf_san

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 3:18 pm

BeeWolf_san

a no wykopali bo przeprowadzamy rewolucje, i wywalilismy wszystkich ktorzy nie pisali i sie dawno nie logowali, bo tylko zawalali baze danych.

jakie to mile stare
PostPosted: Fri Feb 10, 2006 3:32 pm

Omega Sun
BeeWolf_san

jakie to mile stare

A co w tym nie miłego ?
Wywalone zostało około 50 osob ktore albo napisały jednego posta albo sie nie logowały bardzo bardzo dawno i miały na koncie takie osiagi jak 3 posty ...

BeeWolf_san

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 3:42 pm

BeeWolf_san

A co w tym nie miłego ?
Wywalone zostało około 50 osob ktore albo napisały jednego posta albo sie nie logowały bardzo bardzo dawno i miały na koncie takie osiagi jak 3 posty ...

ok, niewazne...... "element zawalajacy baze" idzie spac blaugh Dobranoc
PostPosted: Fri Feb 10, 2006 3:44 pm

Omega Sun
BeeWolf_san

A co w tym nie miłego ?

Pa...

BeeWolf_san

MarianKanapowiec

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 4:04 pm

BeeWolf_san
Omega Sun
BeeWolf_san

A co w tym nie miłego ?
Pa...
Beeczkowaty, nie wierz tym kłamliwym pochlebcom... jesteś do dupy, oni tylko chcą żebyś ich lubił, bo ma ją w tym jakiś cel... tylko mi możesz wierzyć, tylko ja cię nie okłamuję,
PostPosted: Sat Feb 11, 2006 1:14 am

hej smile chciałam sie przywiotac smile miło wiedziec ze sa tu jacys polacy xd

No-chanXD

6,300 Points
  • Forum Explorer 100
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

Pete the Rockstar

PostPosted: Sat Feb 11, 2006 1:37 am

siema wam wszystkim cool
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22754 22755 22756 22757 22758 22759 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games