Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22753 22754 22755 22756 22757 22758 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Razielek

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 1:15 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Fri Feb 10, 2006 1:17 pm

Karnaaa

Sparkly Fatcat

6,600 Points
  • Signature Look 250
  • Autobiographer 200
  • Dressed Up 200

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 1:18 pm

Razielek

Aparat na pasku wieszany na szyje niewydaje mi sie wybitnie ciezkim do zrealizowania pomyslem. Szczegolnie ze sa pedzle, mlotki... Czemu wiec nie aparat?

to pytanie do adminow, a nie do mnie
PostPosted: Fri Feb 10, 2006 1:19 pm

Twisted_Exile
4laugh 2. Adam Sandler & Jack Nicholson - [Anger Management] I Feel Pretty [1:46] 4laugh rofl rofl rofl mrgreen twisted lol

a cos Ty dzis taka wesolutka wink ?

fajna sygnaturka smile

Omega Sun
Captain

Razielek

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 1:19 pm

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 1:20 pm

Omega Sun
Twisted_Exile
4laugh 2. Adam Sandler & Jack Nicholson - [Anger Management] I Feel Pretty [1:46] 4laugh rofl rofl rofl mrgreen twisted lol

a cos Ty dzis taka wesolutka wink ?

fajna sygnaturka smile
whee bo mam 2 poprawke mimo tego ze odpowiedzialm na wszystkie pytania poprawnie whee whee 4laugh twisted

Twisted_Exile

Karnaaa

Sparkly Fatcat

6,600 Points
  • Signature Look 250
  • Autobiographer 200
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Feb 10, 2006 1:21 pm

aaaa bo ty musisz mieć taki ... MIX ? twisted
PostPosted: Fri Feb 10, 2006 1:22 pm

Omega Sun
Razielek

Aparat na pasku wieszany na szyje niewydaje mi sie wybitnie ciezkim do zrealizowania pomyslem. Szczegolnie ze sa pedzle, mlotki... Czemu wiec nie aparat?

to pytanie do adminow, a nie do mnie

to bylo ogolnie pytanie o opinie

Razielek

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 1:26 pm

Twisted_Exile
whee bo mam 2 poprawke mimo tego ze odpowiedzialm na wszystkie pytania poprawnie whee whee 4laugh twisted

Moni, nie doszukuj sie sprawiedliwosci na studiach. To normalka, wszedzie tak jest jesli Cie to pocieszy smile Ja uczylam sie tyle z prawa, podyktowalam caly egzamin ludziom, ktorzy przyszli zieloni i oni dostali 4 a ja 3, a prace byly identyczne!

co do poprawek, to mam jedna... Zaliczylam najgorszy egzamin calej sesji, ktory oblala 1/3 roku a poleglam na glupiej gospodarce przestrzennej, ktorej nikt nie traktowal powaznie... ale co tam, napisze jeszcze raz biggrin
PostPosted: Fri Feb 10, 2006 1:29 pm

Omega Sun
Twisted_Exile

Moni, nie doszukuj sie sprawiedliwosci na studiach. To normalka, wszedzie tak jest jesli Cie to pocieszy smile Ja uczylam sie tyle z prawa, podyktowalam caly egzamin ludziom, ktorzy przyszli zieloni i oni dostali 4 a ja 3, a prace byly identyczne!

co do poprawek, to mam jedna... Zaliczylam najgorszy egzamin calej sesji, ktory oblala 1/3 roku a poleglam na glupiej gospodarce przestrzennej, ktorej nikt nie traktowal powaznie... ale co tam, napisze jeszcze raz biggrin
ale pytanie"wymien "przestrzenia zycia" to pisze ze to dom rodzina szkola bla bla
"wymien pozaszkolne osrodki wychowania intecjonalnego (cele /rodzaje /def)
"wsio napisalm dobrze co sie okazalo piepszone nadgorliwe pizdy napisaly wszystko ponad poleceni i facet mi skreslil 3- i postawil 2 stressed stressed stressed stressed stressed twisted

Twisted_Exile

Karnaaa

Sparkly Fatcat

6,600 Points
  • Signature Look 250
  • Autobiographer 200
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Feb 10, 2006 1:31 pm

Branoc wszyskim
PostPosted: Fri Feb 10, 2006 1:33 pm

Twisted_Exile
ale pytanie"wymien "przestrzenia zycia" to pisze ze to dom rodzina szkola bla bla
"wsio napisalm dobrze co sie okazalo piepszone nadgorliwe pizdy napisaly wszystko ponad poleceni i facet mi skreslil 3- i postawil 2 stressed stressed stressed stressed stressed twisted

*glask glask po glowce* nie przejmuj sie, na poprawie na pewno dostaniesz 5 4laugh

U nas kujony naskarzyly, ze egzaminy pisemne sa niesprawiedliwe, bo osoby, ktore strzelaja i sciagaja maja lepsze oceny od nich razz , wiec rektor podjela decyzje, ze od nowego semestru wszystkie egzaminy beda ustne... Czyz to nie cudowna nowina xp ?

Omega Sun
Captain

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 1:34 pm

Karnaaa
Branoc wszyskim

dobranoc smile
PostPosted: Fri Feb 10, 2006 1:35 pm

Omega Sun
Twisted_Exile

*glask glask po glowce* nie przejmuj sie, na poprawie na pewno dostaniesz 5 4laugh

U nas kujony naskarzyly, ze egzaminy pisemne sa niesprawiedliwe, bo osoby, ktore strzelaja i sciagaja maja lepsze oceny od nich razz , wiec rektor podjela decyzje, ze od nowego semestru wszystkie egzaminy beda ustne... Czyz to nie cudowna nowina xp ?
tia tylko ze jak nie zaliczej tej poprawki podobno wyaltuje ze szkoly cudowna perspektywa 4laugh twisted stare

Twisted_Exile

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 1:38 pm

Twisted_Exile
tia tylko ze jak nie zaliczej tej poprawki podobno wyaltuje ze szkoly cudowna perspektywa 4laugh twisted stare

no co Ty, kto Ci takich glupot naopowiadal? Jak nie zaliczysz przedmiotu (masz prawo do 2 popraw, komisu i dopiero jest warunek), to chodzisz na niego z pierwszym rokiem, a pozostale przedmioty masz normalnie ze swoja grupa i rok warunkowo zaliczony 3nodding
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22753 22754 22755 22756 22757 22758 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games