|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:15 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:17 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:18 pm
Razielek Aparat na pasku wieszany na szyje niewydaje mi sie wybitnie ciezkim do zrealizowania pomyslem. Szczegolnie ze sa pedzle, mlotki... Czemu wiec nie aparat? to pytanie do adminow, a nie do mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:19 pm
Twisted_Exile 4laugh 2. Adam Sandler & Jack Nicholson - [Anger Management] I Feel Pretty [1:46] 4laugh rofl rofl rofl mrgreen twisted lol a cos Ty dzis taka wesolutka wink ? fajna sygnaturka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:19 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:20 pm
Omega Sun Twisted_Exile 4laugh 2. Adam Sandler & Jack Nicholson - [Anger Management] I Feel Pretty [1:46] 4laugh rofl rofl rofl mrgreen twisted lol a cos Ty dzis taka wesolutka wink ? fajna sygnaturka smile whee bo mam 2 poprawke mimo tego ze odpowiedzialm na wszystkie pytania poprawnie whee whee 4laugh twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:21 pm
aaaa bo ty musisz mieć taki ... MIX ? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:22 pm
Omega Sun Razielek Aparat na pasku wieszany na szyje niewydaje mi sie wybitnie ciezkim do zrealizowania pomyslem. Szczegolnie ze sa pedzle, mlotki... Czemu wiec nie aparat? to pytanie do adminow, a nie do mnie to bylo ogolnie pytanie o opinie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:26 pm
Twisted_Exile whee bo mam 2 poprawke mimo tego ze odpowiedzialm na wszystkie pytania poprawnie whee whee 4laugh twisted Moni, nie doszukuj sie sprawiedliwosci na studiach. To normalka, wszedzie tak jest jesli Cie to pocieszy smile Ja uczylam sie tyle z prawa, podyktowalam caly egzamin ludziom, ktorzy przyszli zieloni i oni dostali 4 a ja 3, a prace byly identyczne! co do poprawek, to mam jedna... Zaliczylam najgorszy egzamin calej sesji, ktory oblala 1/3 roku a poleglam na glupiej gospodarce przestrzennej, ktorej nikt nie traktowal powaznie... ale co tam, napisze jeszcze raz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:29 pm
Omega Sun Twisted_Exile whee bo mam 2 poprawke mimo tego ze odpowiedzialm na wszystkie pytania poprawnie whee whee 4laugh twisted Moni, nie doszukuj sie sprawiedliwosci na studiach. To normalka, wszedzie tak jest jesli Cie to pocieszy smile Ja uczylam sie tyle z prawa, podyktowalam caly egzamin ludziom, ktorzy przyszli zieloni i oni dostali 4 a ja 3, a prace byly identyczne! co do poprawek, to mam jedna... Zaliczylam najgorszy egzamin calej sesji, ktory oblala 1/3 roku a poleglam na glupiej gospodarce przestrzennej, ktorej nikt nie traktowal powaznie... ale co tam, napisze jeszcze raz biggrin ale pytanie"wymien "przestrzenia zycia" to pisze ze to dom rodzina szkola bla bla "wymien pozaszkolne osrodki wychowania intecjonalnego (cele /rodzaje /def) "wsio napisalm dobrze co sie okazalo piepszone nadgorliwe pizdy napisaly wszystko ponad poleceni i facet mi skreslil 3- i postawil 2 stressed stressed stressed stressed stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:33 pm
Twisted_Exile ale pytanie"wymien "przestrzenia zycia" to pisze ze to dom rodzina szkola bla bla "wymien pozaszkolne osrodki wychowania intecjonalnego (cele /rodzaje /def) "wsio napisalm dobrze co sie okazalo piepszone nadgorliwe pizdy napisaly wszystko ponad poleceni i facet mi skreslil 3- i postawil 2 stressed stressed stressed stressed stressed twisted *glask glask po glowce* nie przejmuj sie, na poprawie na pewno dostaniesz 5 4laugh U nas kujony naskarzyly, ze egzaminy pisemne sa niesprawiedliwe, bo osoby, ktore strzelaja i sciagaja maja lepsze oceny od nich razz , wiec rektor podjela decyzje, ze od nowego semestru wszystkie egzaminy beda ustne... Czyz to nie cudowna nowina xp ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:35 pm
Omega Sun Twisted_Exile ale pytanie"wymien "przestrzenia zycia" to pisze ze to dom rodzina szkola bla bla "wymien pozaszkolne osrodki wychowania intecjonalnego (cele /rodzaje /def) "wsio napisalm dobrze co sie okazalo piepszone nadgorliwe pizdy napisaly wszystko ponad poleceni i facet mi skreslil 3- i postawil 2 stressed stressed stressed stressed stressed twisted *glask glask po glowce* nie przejmuj sie, na poprawie na pewno dostaniesz 5 4laugh U nas kujony naskarzyly, ze egzaminy pisemne sa niesprawiedliwe, bo osoby, ktore strzelaja i sciagaja maja lepsze oceny od nich razz , wiec rektor podjela decyzje, ze od nowego semestru wszystkie egzaminy beda ustne... Czyz to nie cudowna nowina xp ? tia tylko ze jak nie zaliczej tej poprawki podobno wyaltuje ze szkoly cudowna perspektywa 4laugh twisted stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:38 pm
Twisted_Exile tia tylko ze jak nie zaliczej tej poprawki podobno wyaltuje ze szkoly cudowna perspektywa 4laugh twisted stare no co Ty, kto Ci takich glupot naopowiadal? Jak nie zaliczysz przedmiotu (masz prawo do 2 popraw, komisu i dopiero jest warunek), to chodzisz na niego z pierwszym rokiem, a pozostale przedmioty masz normalnie ze swoja grupa i rok warunkowo zaliczony 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|