|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 12:54 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 12:54 pm
W zwiazku z pojawieniem sie nowych itemkow w pudelkach zamieszczam ich listy (wzajemnie sie uzupelniaja) zebyscie mogli je sobie obejrzec
Lista#1 lista#2
Z innych ogloszen dodam jeszcze, ze od jakiegos czasu w dziale "Informacje i pomoc", macie do dyspozycji szczegolowy poradnik wedkarski autorstwa Cronosa- polecam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 12:56 pm
EvilYuki Autark EvilYuki Autark Karnaaa Cicho wszędzie pusto wszędzie co to będzie ? blaugh Oddaj mi wianek xp zboczeniec! i Ty Slonko przeciwko mnie crying ano... crying ja sobie cos zrobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 12:58 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 12:59 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 12:59 pm
Autark EvilYuki Autark EvilYuki Autark Karnaaa Cicho wszędzie pusto wszędzie co to będzie ? blaugh Oddaj mi wianek xp zboczeniec! i Ty Slonko przeciwko mnie crying ano... crying ja sobie cos zrobie a ja moge Ci cos zrobi? 3nodding omi: liczymy chmurki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:01 pm
Ale dawno mnie juz tutaj nie bylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:02 pm
EvilYuki Autark EvilYuki Autark i Ty Slonko przeciwko mnie crying ano... crying ja sobie cos zrobie a ja moge Ci cos zrobi? 3nodding cos do jedzonka? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:03 pm
Razielek Ale dawno mnie juz tutaj nie bylo... Anyom, nie było...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:08 pm
Autark EvilYuki a ja moge Ci cos zrobi? 3nodding cos do jedzonka? whee makaron? ^^ ide sobie, o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:10 pm
EvilYuki Autark EvilYuki a ja moge Ci cos zrobi? 3nodding cos do jedzonka? whee makaron? ^^ ide sobie, o! makaron mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:10 pm
Rynn the Vampire Razielek Ale dawno mnie juz tutaj nie bylo... Anyom, nie było...Tyle czasu minelo, a aparatow jak nie bylo tak nie ma.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:12 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:13 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:14 pm
4laugh 2. Adam Sandler & Jack Nicholson - [Anger Management] I Feel Pretty [1:46] 4laugh rofl rofl rofl mrgreen twisted lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|