|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 7:06 am
EvilYuki no kurde zesz, moi rodzice nie maja firmy, gdzie ja mam pracowac? musze skonczyc jakies studia, deluje w polonistyke... i bede pracowac jako nauczycielka... albo edytor... so nice... xd ja pewnie wyladuje w jakiejs kawiarence internetowej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 7:07 am
Ozzwald EvilYuki no kurde zesz, moi rodzice nie maja firmy, gdzie ja mam pracowac? musze skonczyc jakies studia, deluje w polonistyke... i bede pracowac jako nauczycielka... albo edytor... so nice... xd ja pewnie wyladuje w jakiejs kawiarence internetowej blaugh i bedziesz sie wlamywal do komputerow FBI I CIA xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 7:11 am
Ozzwald EvilYuki no kurde zesz, moi rodzice nie maja firmy, gdzie ja mam pracowac? musze skonczyc jakies studia, deluje w polonistyke... i bede pracowac jako nauczycielka... albo edytor... so nice... xd ja pewnie wyladuje w jakiejs kawiarence internetowej blaugh czego chcesz, to dobra fucha... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 7:13 am
Aidanna Ozzwald EvilYuki no kurde zesz, moi rodzice nie maja firmy, gdzie ja mam pracowac? musze skonczyc jakies studia, deluje w polonistyke... i bede pracowac jako nauczycielka... albo edytor... so nice... xd ja pewnie wyladuje w jakiejs kawiarence internetowej blaugh i bedziesz sie wlamywal do komputerow FBI I CIA xd to nie glupie... poszedl bym siedziec... wikt i opierunek za free... a pozniej jak bym wyszedl to bym odrazu robote dostal w jakiejs firmie przy zabezpieczeniach sieci blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 7:15 am
Ozzwald to nie glupie... poszedl bym siedziec... wikt i opierunek za free... a pozniej jak bym wyszedl to bym odrazu robote dostal w jakiejs firmie przy zabezpieczeniach sieci blaugh nie chce byc niemila, ale czy nie martwisz sie, ze w wiezieniu by moglo byc... niemilo...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 7:15 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald EvilYuki no kurde zesz, moi rodzice nie maja firmy, gdzie ja mam pracowac? musze skonczyc jakies studia, deluje w polonistyke... i bede pracowac jako nauczycielka... albo edytor... so nice... xd ja pewnie wyladuje w jakiejs kawiarence internetowej blaugh i bedziesz sie wlamywal do komputerow FBI I CIA xd to nie glupie... poszedl bym siedziec... wikt i opierunek za free... a pozniej jak bym wyszedl to bym odrazu robote dostal w jakiejs firmie przy zabezpieczeniach sieci blaugh jak sie cieszy ze do wiezienia pojdzie... a o mnie nie pomysli crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 7:16 am
EvilYuki Ozzwald to nie glupie... poszedl bym siedziec... wikt i opierunek za free... a pozniej jak bym wyszedl to bym odrazu robote dostal w jakiejs firmie przy zabezpieczeniach sieci blaugh nie chce byc niemila, ale czy nie martwisz sie, ze w wiezieniu by moglo byc... niemilo...? poszedl bym do paki o zlagodzonym rygorze... za przestempstwa komputerowe nie idzie sie siedziec z osobami ktore beda kombinowac jak Cie wycwelic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 7:18 am
Ozzwald EvilYuki Ozzwald to nie glupie... poszedl bym siedziec... wikt i opierunek za free... a pozniej jak bym wyszedl to bym odrazu robote dostal w jakiejs firmie przy zabezpieczeniach sieci blaugh nie chce byc niemila, ale czy nie martwisz sie, ze w wiezieniu by moglo byc... niemilo...? poszedl bym do paki o zlagodzonym rygorze... za przestempstwa komputerowe nie idzie sie siedziec z osobami ktore beda kombinowac jak Cie wycwelic blaugh aaa, jak sobie wszystko przemyslal... 3nodding przypomnialo mi sie, ze w zeszlym roku bylam tak przekonana o tym, ze nie zdam , iz poki nie dostalam pierwszej laski z matmy nie wierzylam, ze jestem z drugiej klasie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 7:19 am
Ozzwald EvilYuki Ozzwald to nie glupie... poszedl bym siedziec... wikt i opierunek za free... a pozniej jak bym wyszedl to bym odrazu robote dostal w jakiejs firmie przy zabezpieczeniach sieci blaugh nie chce byc niemila, ale czy nie martwisz sie, ze w wiezieniu by moglo byc... niemilo...? poszedl bym do paki o zlagodzonym rygorze... za przestempstwa komputerowe nie idzie sie siedziec z osobami ktore beda kombinowac jak Cie wycwelic blaugh nie badz taki pewien...zawsze znajdzie sie ktos silniejszy kto chcial by zaznac troche...przyjemnosci w wiezieniu rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 7:19 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald EvilYuki no kurde zesz, moi rodzice nie maja firmy, gdzie ja mam pracowac? musze skonczyc jakies studia, deluje w polonistyke... i bede pracowac jako nauczycielka... albo edytor... so nice... xd ja pewnie wyladuje w jakiejs kawiarence internetowej blaugh i bedziesz sie wlamywal do komputerow FBI I CIA xd to nie glupie... poszedl bym siedziec... wikt i opierunek za free... a pozniej jak bym wyszedl to bym odrazu robote dostal w jakiejs firmie przy zabezpieczeniach sieci blaugh jak sie cieszy ze do wiezienia pojdzie... a o mnie nie pomysli crying oj taka chwila egoizmu... nie dam sie zlapac *glaszcze po glowce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 7:21 am
Kiray Ozzwald EvilYuki Ozzwald to nie glupie... poszedl bym siedziec... wikt i opierunek za free... a pozniej jak bym wyszedl to bym odrazu robote dostal w jakiejs firmie przy zabezpieczeniach sieci blaugh nie chce byc niemila, ale czy nie martwisz sie, ze w wiezieniu by moglo byc... niemilo...? poszedl bym do paki o zlagodzonym rygorze... za przestempstwa komputerowe nie idzie sie siedziec z osobami ktore beda kombinowac jak Cie wycwelic blaugh nie badz taki pewien...zawsze znajdzie sie ktos silniejszy kto chcial by zaznac troche...przyjemnosci w wiezieniu rofl spoko spoko pas cnoty i jest dobrze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 7:23 am
Ozzwald Kiray nie badz taki pewien...zawsze znajdzie sie ktos silniejszy kto chcial by zaznac troche...przyjemnosci w wiezieniu rofl spoko spoko pas cnoty i jest dobrze blaugh i nigdy nie schylaj sie po mydlo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 7:28 am
Kiray Ozzwald Kiray nie badz taki pewien...zawsze znajdzie sie ktos silniejszy kto chcial by zaznac troche...przyjemnosci w wiezieniu rofl spoko spoko pas cnoty i jest dobrze blaugh i nigdy nie schylaj sie po mydlo... nie bede sie myc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 7:30 am
EvilYuki Ozzwald to nie glupie... poszedl bym siedziec... wikt i opierunek za free... a pozniej jak bym wyszedl to bym odrazu robote dostal w jakiejs firmie przy zabezpieczeniach sieci blaugh nie chce byc niemila, ale czy nie martwisz sie, ze w wiezieniu by moglo byc... niemilo...? Jeśli ja bede jego prawnikiem to bedzie miał areszt domowy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|