Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22747 22748 22749 22750 22751 22752 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Delein

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 6:32 am

Ozzwald
sloik bys podala... blaugh

*no to sloik*
Ale idz z tym gdzies, gdzie cie nie bedzie widac...^^"
Tylko nie wloz tego sloika potem do lodowki, bo ktos sie moze pomylic xD
PostPosted: Fri Feb 10, 2006 6:33 am

Delein
Ozzwald

*no to sloik*
*wydlubuje miodek do sloika* on sie szybko psuje jak nie znajde chetnych to sam zaraz wpalaszuje go

Ozzwald

Aidanna

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 6:35 am

Addik

powiedz mi poco mam skonczyc szkole skoro bede pracowal na kompie ... wnecie raczej niesprawdzaja ci czy masz mature , tu liczy sie reputacja i kljent a na realu nawet z matura niemam szans na nic normalnego ( nawet nie mysle o jej zdaniu ... to nie moj poziom ) zwlaszcza ze jestem aspoleczny i moj tok myslenia znacznie odbiega d norm postawionych przez spoleczenstwo ( co widac chodzby na tym przykladzie )....
i co i myslisz ze do konca zycia bedziesz pracowac na kompie przez neta... niewykonalne. amyslisz ze mi nie jest ciezko w szkole... ale jakos zyje i nie marudze. Rownie dobrze ja moge powiedziec po co sie ucze jak bede pracowac w firmie u taty... dla wlasnej satysfakcji sie ucze...
PostPosted: Fri Feb 10, 2006 6:37 am

jestem maniakiem muzycznym ... tygodniowo spedzam zaledwie 8 h na klejenie muzy ( too naprawde malo ) zwlaszcza ze niemam wlasnego kompa i zatrowam zycie ciotce. Ludzie zyja z web masteringu,czy twozenia muzy ... czemu ja niemoge question zwlaszcza ze moj stary ma wlasna firme najlepsza w obrebie trzech wojewoctw , zajmojaca sie sprzetem audio w autach , w domu niema godziny zebym nieslyszal jakiejs mozy ... mam plecy finansowo i znajomosci w branzy myzycznej ( chociazby moj stary ex-dj )... no powiedzcie sami ... lodzie mi mowia ze mam zaduza wyobraznie, cochwila mam jakies pier... wizje cy niewypadalo by tego wykorzystac w tworczy sposob question

NaviRetlav

NaviRetlav

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 6:39 am

Aidanna
Addik

powiedz mi poco mam skonczyc szkole skoro bede pracowal na kompie ... wnecie raczej niesprawdzaja ci czy masz mature , tu liczy sie reputacja i kljent a na realu nawet z matura niemam szans na nic normalnego ( nawet nie mysle o jej zdaniu ... to nie moj poziom ) zwlaszcza ze jestem aspoleczny i moj tok myslenia znacznie odbiega d norm postawionych przez spoleczenstwo ( co widac chodzby na tym przykladzie )....
i co i myslisz ze do konca zycia bedziesz pracowac na kompie przez neta... niewykonalne. amyslisz ze mi nie jest ciezko w szkole... ale jakos zyje i nie marudze. Rownie dobrze ja moge powiedziec po co sie ucze jak bede pracowac w firmie u taty... dla wlasnej satysfakcji sie ucze...

tyle ze ja niemnam zadnej satysfakcji z nauki ... zreszta, nauka obslugi softu ktora wstepnie szacuje na minimum 3 lata niebedzie prosta ... ale napewno bede mial z tego pozytek.

Aidanna
Addik

a ja sie ucze by stac w kolejce po robote w urzedzie... ale cos czuje ze studa mi sie przeciagnaj dluzej niz mysle... albo mi zabraknie na nie pieniedzy, ale i ta ewentualnosc juz przemyslalem

Ozzwald

Delein

Ozzwald
Delein
Ozzwald

*no to sloik*
*wydlubuje miodek do sloika* on sie szybko psuje jak nie znajde chetnych to sam zaraz wpalaszuje go

No to w takim razie zycze smacznego :3
PostPosted: Fri Feb 10, 2006 6:40 am

Aidanna
dajcie mu spokoj jego zycie jego sprawa moze on tak woli ale co nie znaczy ze nie bedzie sie musial uczyc ciagle jak byc najlepszym w tej dziedzinie wink (tak naprawde to mozna przez kompa caly czas pracowac bo moj kolega to juz robi od 5 lat i nadal zainteresowanie jego stronkami nie spada )

Ann_Miho

Aidanna

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 6:43 am

Addik
Aidanna
Addik

tyle ze ja niemnam zadnej satysfakcji z nauki ... zreszta, nauka obslugi softu ktora wstepnie szacuje na minimum 3 lata niebedzie prosta ... ale napewno bede mial z tego pozytek.
ja tez nie mam satysfakcji z nauki... nie lubie chodzic do szkoly.. nie lubie sie uczyc. ale wiem ze jest mi to w jakis tam spsosob potrzebne do zycia w przyszlosci. no nie wiem... ja to robie np: dla mojego ojca... woem ze sie teraz zawiodl na mnie ze mam kiepskie oceny i chce zeby wiedzial na co mnie stac a nie ze tylko czekam na jego pieniadze.
PostPosted: Fri Feb 10, 2006 6:44 am

Ann_Miho
Aidanna
dajcie mu spokoj jego zycie jego sprawa moze on tak woli ale co nie znaczy ze nie bedzie sie musial uczyc ciagle jak byc najlepszym w tej dziedzinie wink (tak naprawde to mozna przez kompa caly czas pracowac bo moj kolega to juz robi od 5 lat i nadal zainteresowanie jego stronkami nie spada )
no dobrze... juz siedze cicho... sweatdrop

Aidanna

NaviRetlav

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 6:45 am

Ann_Miho
Aidanna

dzieki za poparcie niestety ... niebede mial jak z niego skorzystac ...
najfajniej bylo by jak by ktos wytlomaczyl mojej starej ze nauka po przez ksiazki to nie jest jedyny rodzaj nauki ... i miedzyinnymi dlatego olewam szkole ... ale to nie jedyny powod .

hehs ... niestety mysze juz konczyc .. paps ... jak cosiq to walcie na pma .. bo szybko tu niewroce. sweatdrop
PostPosted: Fri Feb 10, 2006 6:56 am

Addik

najfajniej bylo by jak by ktos wytlomaczyl mojej starej ze nauka po przez ksiazki to nie jest jedyny rodzaj nauki ... i miedzyinnymi dlatego olewam szkole ... ale to nie jedyny powod .
Prosze, nie bierzcie mnie za jakiegos swira czy zacofana zdzire, ale uwazam, ze taka elementarna wiedza, jaka nam wpajaja w szkole jest wazna... troche na pewno.

Inna sprawa, ze tez olewam nauke... ale nie az tak. Ten gowniany papierek ukonczenia liceum czy studiow warto miec, gdy sie bedziemy starac o prace w Tesco na kasie xd

EvilYuki
Crew

Aidanna

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 7:00 am

EvilYuki
Addik

Prosze, nie bierzcie mnie za jakiegos swira czy zacofana zdzire, ale uwazam, ze taka elementarna wiedza, jaka nam wpajaja w szkole jest wazna... troche na pewno.

Inna sprawa, ze tez olewam nauke... ale nie az tak. Ten gowniany papierek ukonczenia liceum czy studiow warto miec, gdy sie bedziemy starac o prace w Tesco na kasie xd
zgadzam sie z toba xp ninja
PostPosted: Fri Feb 10, 2006 7:04 am

no kurde zesz, moi rodzice nie maja firmy, gdzie ja mam pracowac?

musze skonczyc jakies studia, deluje w polonistyke... i bede pracowac jako nauczycielka... albo edytor... so nice... xd

EvilYuki
Crew

Aidanna

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 7:05 am

EvilYuki
no kurde zesz, moi rodzice nie maja firmy, gdzie ja mam pracowac?

musze skonczyc jakies studia, deluje w polonistyke... i bede pracowac jako nauczycielka... albo edytor... so nice... xd
ja na prawo i administracje chce isc xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22747 22748 22749 22750 22751 22752 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games