|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 6:17 am
hejka wink
ludzie trzeba sie uczyc a nie marudzic ja jestem tego najlepszym przykladem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 6:18 am
Aidanna EvilYuki Aidanna degenerat Ozzwald Adiik ja nie zaliczylem cwiczen z madu, oblalem 2 egzaminy i co... egzaminy bede poprawiac teraz... a cwiczenia za rok na 3 semestrze Ja spierniczylem filozofie, bmz i etyke a ja matme nie zdalam... i musze miec same 3 zeby zdac do 2 klasy stressed ja w I LO tez mialam lufe z matmy na semestr... i musialam wszystko powtarzac i wszystko zaliczac. i jakos zaliczylam, nawet na 3 na koniec roku. mrgreen tak wiec, da sie, Aidy 3nodding u nas nie ma poprawek na semesrt... trzeba poprostu miec dobre oceny... sweatdrop a zeby miec 2 na koniec musi mi wychodzic 3... bo automatycznie o jedna ocene sie obnoza ocena sweatdrop ale dam rade... wierze w to 3nodding zmusimy Cie do tego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 6:19 am
Delein *puff* Boom Biddy Bye Bye! Avsko! *dlubie w uchu* hej.. moze miodku *trzyma palec z miodkiem przed jej twarza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 6:20 am
pojde do psychiatry i niech obudzi moje matematyczne JA xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 6:21 am
Aidanna Addik Ozzwald Adiik ja nie zaliczylem cwiczen z madu, oblalem 2 egzaminy i co... egzaminy bede poprawiac teraz... a cwiczenia za rok na 3 semestrze hehs ... tyle ze ja niemam zadnej motywacji zeby to poprawic ... a podrugie to sa studia ... chociaz niewnikam bo sie nieznam czlowieku...l otrzasnij sie... dasz sobie rade tylko uwierz w siebie... jak bym slyszal mamuske ... nom ale powiedz po co ... jedyne co mi tera potrzebne do szczescia to normalny pecet , Reason 3.0 i 40 gb sampli ... do tego "3d studio max 8" , Vegas 8 , Photoshop 9 i jeszcze pare innych programow ... a reszta mnie juz nie obchodzi ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 6:22 am
Ann_Miho hejka wink ludzie trzeba sie uczyc a nie marudzic ja jestem tego najlepszym przykladem mrgreen czesc Miho biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 6:23 am
Aidanna pojde do psychiatry i niech obudzi moje matematyczne JA xd wystarczy wachadelko, cisza i spokuj... zahipnotyzuje Cie i bedziesz robic to co rozkarze... czyli uczyc sie matmy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 6:23 am
Ozzwald Delein *puff* Boom Biddy Bye Bye! Avsko! *dlubie w uchu* hej.. moze miodku *trzyma palec z miodkiem przed jej twarza* Oo.. *odsuwa ja od siebie* Nie, dzieki....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 6:25 am
Delein Ozzwald Delein *puff* Boom Biddy Bye Bye! Avsko! *dlubie w uchu* hej.. moze miodku *trzyma palec z miodkiem przed jej twarza* Oo.. *odsuwa ja od siebie* Nie, dzieki.... no nie wstydaj sie... biez... mam go jeszcze duzo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 6:27 am
Ozzwald Delein Ozzwald Delein *puff* Boom Biddy Bye Bye! Avsko! *dlubie w uchu* hej.. moze miodku *trzyma palec z miodkiem przed jej twarza* Oo.. *odsuwa ja od siebie* Nie, dzieki.... no nie wstydaj sie... biez... mam go jeszcze duzo... *bez slowa podaje mu patyczki do uszu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 6:27 am
Addik Aidanna Addik Ozzwald Adiik ja nie zaliczylem cwiczen z madu, oblalem 2 egzaminy i co... egzaminy bede poprawiac teraz... a cwiczenia za rok na 3 semestrze hehs ... tyle ze ja niemam zadnej motywacji zeby to poprawic ... a podrugie to sa studia ... chociaz niewnikam bo sie nieznam czlowieku...l otrzasnij sie... dasz sobie rade tylko uwierz w siebie... jak bym slyszal mamuske ... nom ale powiedz po co ... jedyne co mi tera potrzebne do szczescia to normalny pecet , Reason 3.0 i 40 gb sampli ... do tego "3d studio max 8" , Vegas 8 , Photoshop 9 i jeszcze pare innych programow ... a reszta mnie juz nie obchodzi ... stare naprawde... przestan... pomysl co ty robisz... nie mozna tak! I jezeli matka Ci mowi tak samo to moze cos to znaczy... ze ma racje.. he? przemysl sobie o robisz... naprawde. trzeba wziasc sie w garsc i tyle 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 6:29 am
Ozzwald Aidanna pojde do psychiatry i niech obudzi moje matematyczne JA xd wystarczy wachadelko, cisza i spokuj... zahipnotyzuje Cie i bedziesz robic to co rozkarze... czyli uczyc sie matmy blaugh tia... uczyc sie matematyki... jasne xd tylko 45 minut nauki... nie wiecej ewentualnie mniej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 6:30 am
Delein Ozzwald Delein Ozzwald Delein *puff* Boom Biddy Bye Bye! Avsko! *dlubie w uchu* hej.. moze miodku *trzyma palec z miodkiem przed jej twarza* Oo.. *odsuwa ja od siebie* Nie, dzieki.... no nie wstydaj sie... biez... mam go jeszcze duzo... *bez slowa podaje mu patyczki do uszu* sloik bys podala... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 6:31 am
Aidanna Addik Aidanna Addik Ozzwald Adiik ja nie zaliczylem cwiczen z madu, oblalem 2 egzaminy i co... egzaminy bede poprawiac teraz... a cwiczenia za rok na 3 semestrze hehs ... tyle ze ja niemam zadnej motywacji zeby to poprawic ... a podrugie to sa studia ... chociaz niewnikam bo sie nieznam czlowieku...l otrzasnij sie... dasz sobie rade tylko uwierz w siebie... jak bym slyszal mamuske ... nom ale powiedz po co ... jedyne co mi tera potrzebne do szczescia to normalny pecet , Reason 3.0 i 40 gb sampli ... do tego "3d studio max 8" , Vegas 8 , Photoshop 9 i jeszcze pare innych programow ... a reszta mnie juz nie obchodzi ... stare naprawde... przestan... pomysl co ty robisz... nie mozna tak! I jezeli matka Ci mowi tak samo to moze cos to znaczy... ze ma racje.. he? przemysl sobie o robisz... naprawde. trzeba wziasc sie w garsc i tyle 3nodding powiedz mi poco mam skonczyc szkole skoro bede pracowal na kompie ... wnecie raczej niesprawdzaja ci czy masz mature , tu liczy sie reputacja i kljent a na realu nawet z matura niemam szans na nic normalnego ( nawet nie mysle o jej zdaniu ... to nie moj poziom ) zwlaszcza ze jestem aspoleczny i moj tok myslenia znacznie odbiega d norm postawionych przez spoleczenstwo ( co widac chodzby na tym przykladzie )....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 6:31 am
Aidanna Ozzwald Aidanna pojde do psychiatry i niech obudzi moje matematyczne JA xd wystarczy wachadelko, cisza i spokuj... zahipnotyzuje Cie i bedziesz robic to co rozkarze... czyli uczyc sie matmy blaugh tia... uczyc sie matematyki... jasne xd tylko 45 minut nauki... nie wiecej ewentualnie mniej xd pierwsze polecenie bedzie.. ucz sie w zorow.. a po 15 min nastepne polecenie... wyjmij ksiazke i rozwiazuj zadania z niej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|