|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:41 am
degenerat Taaak chyba sobie pujde bo zaczne smecic. ja nie wiem czemu wszyscy wieczne marudza i wogole... trzeba sie cieszyc i wogole whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:43 am
nie smeccie, bo was kopne z polobrotu... XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna degenerat Taaak chyba sobie pujde bo zaczne smecic. ja nie wiem czemu wszyscy wieczne marudza i wogole... trzeba sie cieszyc i wogole whee no wlasnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:45 am
co? jak wydalonym ze szkoly?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:47 am
EvilYuki nie smeccie, bo was kopne z polobrotu... XP dajesz Yuki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:48 am
Autark Aidanna degenerat Taaak chyba sobie pujde bo zaczne smecic. ja nie wiem czemu wszyscy wieczne marudza i wogole... trzeba sie cieszyc i wogole whee no wlasnie 3nodding ni i misiek dostanie ciastko za pozytywne myslenie *daje ciastko* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:49 am
co? jak wydalonym ze szkoly? normalnie .... mam plaskomuzgowie i koncze nauke na skonczonej ( cudem ) 1 klasie technikum ... niezaliczylem dwoch poprawek z polrocza i juz po terminach , co lekcje dostaje kołka o ile nie zasne stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:49 am
Aidanna Autark Aidanna degenerat Taaak chyba sobie pujde bo zaczne smecic. ja nie wiem czemu wszyscy wieczne marudza i wogole... trzeba sie cieszyc i wogole whee no wlasnie 3nodding ni i misiek dostanie ciastko za pozytywne myslenie *daje ciastko* xd dziekuje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:50 am
Addik co? jak wydalonym ze szkoly? normalnie .... mam plaskomuzgowie i koncze nauke na skonczonej ( cudem ) 1 klasie technikum ... niezaliczylem dwoch poprawek z polrocza i juz po terminach , co lekcje dostaje kołka o ile nie zasne stare Nie chcialo sie nosic teczki, bedzie sie nosic woreczki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:51 am
*rzuca sie na sciane i przykleja sie do niej jak prawdziwy glut z czarna koncowka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:52 am
degenerat Addik co? jak wydalonym ze szkoly? normalnie .... mam plaskomuzgowie i koncze nauke na skonczonej ( cudem ) 1 klasie technikum ... niezaliczylem dwoch poprawek z polrocza i juz po terminach , co lekcje dostaje kołka o ile nie zasne stare Nie chcialo sie nosic teczki, bedzie sie nosic woreczki. prosze bez komentaza... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:53 am
Addik co? jak wydalonym ze szkoly? normalnie .... mam plaskomuzgowie i koncze nauke na skonczonej ( cudem ) 1 klasie technikum ... niezaliczylem dwoch poprawek z polrocza i juz po terminach , co lekcje dostaje kołka o ile nie zasne stare sweatdrop przykro mi... ale najwidoczniej trzeba bylo sie wiecej uczyc... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:54 am
Addik prosze bez komentaza... stare Ok , ale sam sobie jestes winien ze zjebales sprawe, nie oczekuj bym Ci wspolczul.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|