|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:19 am
|
|
|
|
|
|
|
hehs ... paskudny dzien ... ale zeby nie bylo ze nazekam to to pomine milczeniam ... masz jakis ciekawy poimysl na dyskusje bo ja to dzisiaj raczej bede smecil stare question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dziendobry wszystkim 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:22 am
Addik hehs ... paskudny dzien ... ale zeby nie bylo ze nazekam to to pomine milczeniam ... masz jakis ciekawy poimysl na dyskusje bo ja to dzisiaj raczej bede smecil stare question nie smec nie smec bo to w niczym nikomu nie pomoze.... *beka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:24 am
*rozsiada sie w fotelu* jak zwykle tlumy szczesliwych ludzi na gai talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:25 am
Aidanna *rozsiada sie w fotelu* jak zwykle tlumy szczesliwych ludzi na gai talk2hand tu sie robi jak na cmentarzu... choc na cmentarzu tez moze byc milo..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:27 am
Ozzwald Aidanna *rozsiada sie w fotelu* jak zwykle tlumy szczesliwych ludzi na gai talk2hand tu sie robi jak na cmentarzu... choc na cmentarzu tez moze byc milo.. zwlaszcza w swieto zmarlych w nocy jak te wszystki zniecze swieca heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:29 am
Aidanna Ozzwald Aidanna *rozsiada sie w fotelu* jak zwykle tlumy szczesliwych ludzi na gai talk2hand tu sie robi jak na cmentarzu... choc na cmentarzu tez moze byc milo.. zwlaszcza w swieto zmarlych w nocy jak te wszystki zniecze swieca heart a nawet i w zwykly dzien jest fajnie.... cicho, spokojnie, malo ludzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:31 am
Ozzwald Aidanna *rozsiada sie w fotelu* jak zwykle tlumy szczesliwych ludzi na gai talk2hand tu sie robi jak na cmentarzu... choc na cmentarzu tez moze byc milo.. Faktycznie moze. No i dziendobry.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna *rozsiada sie w fotelu* jak zwykle tlumy szczesliwych ludzi na gai talk2hand tu sie robi jak na cmentarzu... choc na cmentarzu tez moze byc milo.. zwlaszcza w swieto zmarlych w nocy jak te wszystki zniecze swieca heart a nawet i w zwykly dzien jest fajnie.... cicho, spokojnie, malo ludzi ja tam jakos niechodza w normalnie dni na cmentarz... za daleko mam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
degenerat Ozzwald Aidanna *rozsiada sie w fotelu* jak zwykle tlumy szczesliwych ludzi na gai talk2hand tu sie robi jak na cmentarzu... choc na cmentarzu tez moze byc milo.. Faktycznie moze. No i dziendobry. czesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:33 am
Ozzwald degenerat Ozzwald Aidanna *rozsiada sie w fotelu* jak zwykle tlumy szczesliwych ludzi na gai talk2hand tu sie robi jak na cmentarzu... choc na cmentarzu tez moze byc milo.. Faktycznie moze. No i dziendobry. czesc a co sie stalo ze "czesc" a nie "oi"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:35 am
Aidanna ja tam jakos niechodza w normalnie dni na cmentarz... za daleko mam xp mi sie pare zary zdarzylo.... *drapie sie po jajkach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 5:40 am
Taaak chyba sobie pujde bo zaczne smecic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|